8300 euro voordeel op een nieuwe Renault TRAFIC uit voorraad!

De beste deal voor de beste prijs? Een bedrijfswagen vind je (nu wel heel voordelig) bij Nieuwendijk! Maak daarom nu gebruik van deze aantrekkelijke voorraadactie, want bij aanschaf van een nieuwe TRAFIC – uit voorraad – kan jouw voordeel oplopen tot € 8.300,- incl. actiepakket t.w.v. € 1.600,-.


Tijdelijk 30% korting op bedrijfswagens uit voorraad

Wij hebben een aantal bedrijfswagens op voorraad welke zeer luxe zijn uitgerust en wij nu aan kunnen bieden met extra veel voordeel. Je rijdt bijvoorbeeld al in een nieuwe Renault Trafic L2H1 T29 dCi 125pk TwinTurbo COMFORT vanaf € 20.098,- inclusief € 8.300,- korting! (excl. btw + BPM). Dit is inclusief een accessoirepakket ‘Easy Life’ t.w.v. € 1.600,-.
OP=OP en je kunt binnen 5 werkdagen al rijden.

Liever een vast leasebedrag per maand? Financier nu tegen 0% rente!
Financier tijdelijk je nieuwe bedrijfsauto tegen 0% rente of kies voor optimale zekerheid en profiteer van een onderhoudscontract en verlengde garantie. Je rijdt al een Renault Bedrijfswagen vanaf € 100,- per maand*.

Profiteer nu het nog kan
Staat de juiste bedrijfswagen voor jou niet in onze voorraad? Geen probleem, wij kunnen altijd een offerte op maat maken. Klik snel op onderstaande button of maak direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Bekijk ons aanbod

 

 

 

 

* De actie is geldig voor bedrijfswagens uit voorraad die voor 30 november 2019 worden ingevoerd in de bestelsystemen. Genoemde actie is niet geldig op Générique-uitvoeringen van de TRAFIC en MASTER. 2. Uiterste registratiedatum 30-11-2019. 3. Financial Lease met een kostenpercentage van 0% geldig op nieuwe zakelijke Renault orders (behalve op Générique uitvoeringen). Looptijden beschikbaar van 12 tot 36 maanden, maximaal te financieren bedrag van €20.000 en een slottermijn mogelijk. Afbeeldingen kunnen afwijken van genoemde versie en uitvoering. Getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Actie geldig t/m 30 november 2019. Uiterste registratiedatum is 30 november 2019

Meer informatie?
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.