Renault Pro+


Bedrijfswagens, services en een netwerk voor zakelijke klanten

Zoekt u een professionele maatoplossing voor uw zakelijke behoeften? Renault Pro+ biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, unieke services én een speciaal netwerk.

 

Renault Nieuwendijk Amsterdam West is officieel gecertificeerd Renault Pro+ Center. Renault Pro+ is het label van Renault, Europees marktleider als het gaat om bedrijfswagens.

De kwalificatie Pro+ Center wil zeggen dat Renault Nieuwendijk alle kennis en faciliteiten in huis heeft om de zakelijke klant optimaal te bedienen. Het professionele verkoop- en aftersalesteam is speciaal getraind om in te spelen op zakelijke eisen en wensen. De klant kan bij Nieuwendijk Amsterdam West terecht voor aankoop van nieuwe of tweedehands bedrijfswagens, accessoires en specifieke inrichting, ombouw, financieringsmogelijkheden, onderhouds- en mobiliteitscontracten, huur en leasing.

Faciliteiten en privilèges

De werkplaats is ingericht om bedrijfswagens tot 7 ton voertuiggewicht en 3,50 meter hoogte te kunnen onderhouden. Dankzij de extra ruime openingstijden neemt een onderhoudsbeurt zo weinig mogelijk kostbare werktijd in beslag. Bovendien biedt Renault Pro+ passend vervangend vervoer en een haal- en brengservice.

U bent van harte welkom in het nieuwe ruime bedrijfspand van Renault Nieuwendijk
Sydneystraat 18, bedrijvenpark Lijnden

Wij informeren u graag over de voordelen die Pro+ voor u in petto heeft! Bel onze bedrijfswagenspecialist Rob Kniep voor een advies op maat: 06 11 02 82 82 of mail: r.kniep@renault-nieuwendijk.nl

Lees meer over Renault Pro+