Pro+ en bedrijfswagencentrum


Bedrijfswagens, services en een netwerk voor zakelijke klanten

Zoekt u een professionele maatoplossing voor uw zakelijke behoeften? Renault Pro+ biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, unieke services én een speciaal netwerk.

 

Renault Nieuwendijk Amsterdam West is officieel gecertificeerd Renault Pro+ Center. Renault Pro+ is het label van Renault, Europees marktleider als het gaat om bedrijfswagens.

De kwalificatie Pro+ Center wil zeggen dat Renault Nieuwendijk alle kennis en faciliteiten in huis heeft om de zakelijke klant optimaal te bedienen. Het professionele verkoop- en aftersalesteam is speciaal getraind om in te spelen op zakelijke eisen en wensen. De klant kan bij Nieuwendijk Amsterdam West terecht voor aankoop van nieuwe of tweedehands bedrijfswagens, accessoires en specifieke inrichting, ombouw, financieringsmogelijkheden, onderhouds- en mobiliteitscontracten, huur en leasing.

Faciliteiten en privilèges

De werkplaats is ingericht om bedrijfswagens tot 7 ton voertuiggewicht en 3,50 meter hoogte te kunnen onderhouden. Dankzij de extra ruime openingstijden neemt een onderhoudsbeurt zo weinig mogelijk kostbare werktijd in beslag. Bovendien biedt Renault Pro+ passend vervangend vervoer en een haal- en brengservice.

U bent van harte welkom in het nieuwe ruime bedrijfspand van Renault Nieuwendijk
Sydneystraat 18, bedrijvenpark Lijnden

Wij informeren u graag over de voordelen die Pro+ voor u in petto heeft! Bel onze bedrijfswagenspecialist Rob Kniep voor een advies op maat: 06 11 02 82 82 of mail: r.kniep@renault-nieuwendijk.nl

Lees meer over Renault Pro+

 


Fleetsales

Bedrijven en instellingen die beschikken over een wagenpark van meer dan tien auto’s worden gewoonlijk ‘fleetowners’ genoemd. Op deze markt, die speciale eisen stelt, opereert Renault Nieuwendijk met succes.

Wij voorzien u graag van uitgebreid advies over elk aspect van mobiliteit en fleetmanagement. Welk model past het beste bij uw onderneming? Wat is voor u de gunstigste beheerssvorm? Sluit de samenstelling van uw wagenpark aan bij uw toekomstplannen? Samen met u kijken wij welke mogelijkheden er zijn om aan al uw wensen en eisen te beantwoorden.

Vaste aanspreekpunt

Wij blijven uw vaste aanspreekpunt, niet alleen bij de aanschaf van bedrijfsauto’s maar ook bij het beheer ervan. Op deze wijze is Renault Nieuwendijk uw meedenkende partner als het gaat om mobiliteit.

Wilt u meer weten?

Bel of mail één van onze Account Managers Zakelijke Markt:

Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht & Uithoorn
Rob Kniep
Telefoon: 06-11028282
E-mail: r.kniep@renault-nieuwendijk.nl

Hillegom, Hoofddorp & Amsterdam West
Martijn van Kampen
Telefoon: 06-30604272
E-mail: m.vankampen@renault-nieuwendijk.nl