Financieringsvormen & wagenparkbeheer


Zakelijke Renault-rijder? Kies Renault Business Finance.

Voor de zakelijke rijder is Renault Business Finance dé partner. Kiest u voor Financial Lease of Operational Lease? Uw Renault-dealer adviseert u graag. Beide leasevormen zijn geschikt voor zowel bedrijfswagens als personenauto’s. Financial Lease is er al vanaf 0%.

Wat past bij uw bedrijf: Financial of Operational Lease?

Financial Lease

Financial Lease is ideaal voor het MKB en ZZP’ers. Omdat de auto op de bedrijfsbalans komt, maakt u optimaal gebruik van fiscale voordelen: BTW-teruggave, fiscale afschrijving, investeringsaftrek of startersaftrek. Bovendien heeft Renault Business Finance altijd concurrerende rentetarieven. U financiert bij ons vanaf 0% rente.

Het gefinancierde bedrag betaalt u in maandelijkse termijnen terug. Een maandtermijn bestaat uit aflossing en rente. Verzekeringen, reparaties, onderhoud en vervanging van banden heeft u in eigen beheer. Aan het einde van de Financial Lease overeenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf of u deze auto houdt of inruilt voor een nieuwe Renault. Wij maken graag een offerte op maat.

Renault Leasing

Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde “auto van de zaak”. Het is ook de meest uitgebreide vorm. Álle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het verwachte te rijden kilometers.
De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast.

Als u een Renault als leaseauto gaat rijden en u rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaalt u bijtelling. U rijdt de Renault Zoe vanaf 4% bijtelling. Lees hier meer over bijtelling. Wij maken graag een offerte op maat.


Flex Financial Lease

 

Zelf uw Financial Lease contract samenstellen doet u met Flex Financial Lease van Renault. Flex Financial Lease is beschikbaar van 12 tot 60 maanden, zonder een maximaal te financieren bedrag en mogelijk in combinatie met een slottermijn. U beslist zelf of u ook de services verlengde garantie en/of onderhoud wilt. En hoe meer services, hoe lager de rente. Met 2 services betaalt u 1,9% rente!

Flex Financial Lease is beschikbaar op alle Renault bedrijfswagens en personenauto’s (behalve op Z.E.).

Vraag offerte aan

Waarom Flex Financial Lease?

 • Financieren vanaf 1,9% rente
 • BTW-teruggave
 • Fiscale afschrijving
 • Investeringsaftrek of startersaftrek
 • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
 • Geen onverwachte kosten met verlengde garantie en onderhoud
 • U bent eigenaar van de auto als alle maandbedragen betaald zijn
 • Flexibel: financier een klein bedrag of de totale aanschafwaarde
 • Korte of lange looptijd: aan u de keuze

Mogelijkheden Financial Lease

Renault Leasing

Financial Lease voor starters

Kunt u geen jaarcijfers verschaffen omdat uw bedrijf korter dan 18 maanden bestaat en er ook geen borgstelling mogelijk is? Dan heeft u nóg een goede reden om voor Renault te kiezen. Al onze Financial Lease producten zijn óók beschikbaar voor u. De volgende voorwaarden zijn dan van toepassing:

 • Aanbetaling van 25% van de aanschafprijs (van de netto catalogusprijs excl. btw)
 • Het bedrijf mag maximaal 18 maanden ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel
 • In het geval van een eenmanszaak, VOF, maatschap of commanditair vennootschap is het niet toegestaan om een achterstandsmelding bij het Bureau Krediet registratie te Tiel hebben.

Meer informatie over dit product? Neem contact met ons op!

Renault Leasing

Aanpassingen auto meefinancieren

Ook voor de financiering van de op- en ombouw van uw bedrijfswagen(s) staat Renault Business Finance voor u klaar.

Zo werkt het: u stelt uw ideale Renault samen en bepaalt wat u wilt meefinancieren: trekhaak, dubbele laadklep, koeling of sidebars. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Renault regelt ook uw verzekering en onderhoudscontract

Renault Leasing

Verzekering en onderhoud

Naast uw financiering regelt Renault Nieuwendijk ook graag uw onderhoudscontract en autoverzekering.

De Renault Autoverzekering biedt een uitgebreide dekking tegen een concurrerende premie.

Het onderhoudscontract My Revision Extra Pro zorgt ervoor dat u geen onverwachte kosten voor onderhoud heeft. Ook het vervangen van de slijtagedelen is gedekt. Makkelijk budgetteren dus.

Renault Leasing

Voor al uw autozaken

Voor álle zaken die met uw auto te maken hebben bent u van harte welkom bij uw Renault-dealer terecht.

Denk aan (fiscaal) advies, de financiering of het leasecontract, de verzekering, het onderhoud en -contract, ruitreparatie, verlengde garantie, pechhulpverzekering.

Renault Leasing

Overige leasevormen

Naast Financial Lease en Full Operational Lease biedt Renault Business Finance ook andere vormen van leasing: Short Lease, Netto Operational Lease en Full Financial Lease.

Wij leggen de mogelijkheden graag aan u uit.


Wat is de bijtelling voor uw favoriete Renault-model?

Renault Leasing

Als u in een auto van de zaak rijdt, moet u een bedrag bij uw brutoloon optellen voor het voordeel dat u van het privégebruik heeft. Als u in dienst bent van een bedrijf, doet uw werkgever dat voor u. Dit bedrag is de zogenaamde bijtelling. De hoogte van de bijtelling is afhankelijk van de auto waarin u rijdt. Een werkgever houdt loonbelasting en premies in over de bijtelling. Ook zelfstandigen betalen bijtelling over privégebruik van een auto.

Lees meer over bijtelling.


Over Renault Business Finance

Renault Business Finance is de leasemaatschappij die het dichtst bij Renault en het Renault-dealernetwerk staat. Wij adviseren u graag over de leasevorm die het beste bij uw onderneming past. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan leasemogelijkheden en services zijn we in staat maatwerk te leveren dat al uw wensen op het gebied van zakelijk rijden vervult.

Renault Business Finance

Operational Lease

Full Operational Lease is de meest voorkomende vorm van Operational Lease, de zogenaamde “auto van de zaak”. Het is ook de meest uitgebreide vorm. Álle autokosten zijn opgenomen in het leasebedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de auto, de gewenste looptijd en het verwachte te rijden kilometers.
De auto komt niet op de bedrijfsbalans te staan en heeft geen effect op de liquiditeit en solvabiliteit. Het werkkapitaal blijft onaangetast.

Als je een Renault als leaseauto gaat rijden en je rijdt naast zakelijke kilometers ook privé, dan betaal je bijtelling. Je rijdt de Renault Zoe vanaf 4% bijtelling. Lees hier meer over bijtelling. Wij maken graag een offerte op maat.

Fleetsales

Bedrijven en instellingen die beschikken over een wagenpark van meer dan tien auto’s worden gewoonlijk ‘fleetowners’ genoemd. Op deze markt, die speciale eisen stelt, opereert Renault Nieuwendijk met succes.

Wij voorzien u graag van uitgebreid advies over elk aspect van mobiliteit en fleetmanagement. Welk model past het beste bij uw onderneming? Wat is voor u de gunstigste beheerssvorm? Sluit de samenstelling van uw wagenpark aan bij uw toekomstplannen? Samen met u kijken wij welke mogelijkheden er zijn om aan al uw wensen en eisen te beantwoorden.

Vaste aanspreekpunt

Wij blijven uw vaste aanspreekpunt, niet alleen bij de aanschaf van bedrijfsauto’s maar ook bij het beheer ervan. Op deze wijze is Renault Nieuwendijk uw meedenkende partner als het gaat om mobiliteit.

Wilt u meer weten?

Bel of mail één van onze Account Managers Zakelijke Markt:

Aalsmeer, Amstelveen, Mijdrecht & Uithoorn
Rob Kniep
Telefoon: 06-11028282
E-mail: r.kniep@renault-nieuwendijk.nl

Hillegom, Hoofddorp & Amsterdam West
Martijn van Kampen
Telefoon: 06-30604272
E-mail: m.vankampen@renault-nieuwendijk.nl