Bandenservice


Renault Nieuwendijk is specialist in het wisselen van banden. Het aanbod in banden dat wij hebben is erg groot. Alle A-merken zoals Michelin, Pirelli, Goodyear, Continental, Bridgestone en Vredestein zijn bij ons verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien hebben we ook een breed aanbod met goedkopere banden van andere merken.
Bestel vandaag nog uw band(en) bij Nieuwendijk en profiteer van korting wat kan oplopen tot 30%! 

Offerte aanvragenMaak een afspraak

Winterbanden opslag & wisselkosten

Onze vaste wissel- en opslag tarieven zijn erg scherp zodat u voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden bij Nieuwendijk op het juiste adres bent.
Onderstaand kunt u onze scherpe tarieven vinden:

Met My Renault+ Pas Zonder My Renault+ Pas
 Winterbandenset met velgen & opslag  € 59,-  Winterbandenset met velgen & opslag  € 71,-
 Winterbandenset zonder opslag  € 40 ,-  Winterbandenset zonder opslag  € 52,-
 Losse banden met opslag  € 101,-  Losse banden met opslag  € 113,-
 Losse banden zonder opslag  € 81,-  Losse banden zonder opslag  € 93,-

 

Waarom winterbanden?

Omdat wij de afgelopen jaren nogal koude winters hebben gehad worden er steeds meer winterbanden aangeschaft. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat uw remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft vermindert als u 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden.
Bij Nieuwendijk hebben wij vele merken winterbanden. Informeer naar de mogelijkheden bij uw serviceadviseur, hij maakt graag voor u een passende offerte.

Landen waar winterbanden verplicht zijn

In Nederland wordt het aangeraden om op winterbanden te rijden, maar is het niet verplicht. In Europa zijn veel landen waar het verplicht is en u aansprakelijk wordt gesteld als u bij een ongeluk betrokken bent en niet op winterbanden rijdt. Gaat u met de auto op vakantie en rijdt u door Polen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden of Slovenië zorg dan in ieder geval dat u winterbanden heeft. U kunt direct een afspraak voor de bandenwissel maken of vraag eerst een scherpe offerte op bij één van onze service adviseurs.