Schadeherstel


Uw Nissan is een complex geheel van zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen en elektronica. Bij elke schade, al is die nog zo gering, kan er naast een optische schade ook een onderhuidse schade ontstaan. Om die volledig te herstellen, is een professionele aanpak vereist.

Wij herstellen uw auto snel en vakkundig en nemen u de totale schadeafhandeling uit handen

  1. We stellen vervangend vervoer beschikbaar zodat u direct weer op weg kunt
  2. We nemen zo nodig contact op met uw verzekering en begeleiden de gehele schadeafhandeling
  3. Wanneer u de schade zelf moet betalen krijgt u vooraf een prijscalculatie
  4. Wanneer wij zelf de reparatie niet kunnen uitvoeren laten wij dit snel en vakkundig doen door een door ons geselecteerd en door Nissan erkend schadebedrijf. Hier zullen de werkzaamheden uitgevoerd worden volgens de door Nissan gestelde richtlijnen en met originele Nissan onderdelen
  5. We zorgen dat het spuitwerk voldoet aan de hoogste kwalitatieve eisen
  6. We zorgen dat u uw auto weer als nieuw in gebruik kunt nemen

Bepaal zelf wie u schade herstelt

Sommige verzekeraars verwijzen hun cliënten naar bedrijven waarmee ze onderlinge financiële afspraken hebben gemaakt. Afspraken waarvan u niet wijzer wordt. Gelukkig bent u altijd vrij om zelf te kiezen waar u de schade wil laten herstellen. Laat dat gerust bij ons doen, want bij ons is uw auto in goede handen. Daarnaast zijn wij op elke vestiging aangesloten bij Schadegarant!

Maak een afspraak voor schadeherstel

Ruitschade

Heeft u een ster in uw autoruit? Dan adviseren wij u deze zo snel mogelijk te laten herstellen. Hierdoor voorkomt u dat de ster barst en er een gevaarlijke situatie ontstaat tijdens het rijden. Ook voor de reparatie of vervanging van een ruit bent u bij ons aan het juiste adres. De prijzen zijn niet hoger als bij de concurrent en u bent verzekerd van de beste kwaliteit.

Maak een afspraak voor ruitschadeherstel

Vervangend vervoer

Tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u uiteraard rekenen op passend vervangend vervoer tegen scherpe tarieven of zelfs gratis. Maak uw wensen kenbaar tijdens het maken van een afspraak, dan zorgen wij dat er een auto of fiets voor u klaarstaat.

Wij zijn aangesloten bij Schadegarant
Lees meer