Dacia Route Service


Als onderdeel van de fabrieksgarantie helpt Dacia Route Service u als dat nodig is. Staat uw auto stil vanwege pech? Eén telefoontje naar Dacia Route Service is voldoende. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen per week. U krijgt direct telefonische ondersteuning in het Nederlands.

De dichtstbijzijnde Dacia-dealer of een professionele hulpverlener komt zo snel mogelijk naar u toe om de pech te verhelpen. Of de auto nu voor de deur staat of in het zuidelijkste puntje van Spanje, de pechhulp geldt voor bijna heel Europa. Kan het probleem niet direct verholpen worden, dan wordt uw auto naar de dichtstbijzijnde Dacia-dealer gebracht.

Dacia Route Service +

Met Dacia Route Service+ kunt u zich verzekeren van uitgebreidere pechhulp tijdens de fabrieksgarantie periode én na afloop van de fabrieksgarantie. Het voordeel van Dacia Route Service+ is dat u bij pech onderweg, altijd recht heeft op vervangend vervoer (max. 3 dagen).
Heeft u nog fabrieksgarantie, dan kunt u zich voor € 19,95 uitgebreider verzekeren. Buiten de fabrieksgarantie kan dit vanaf €44,95. Hiermee bent u verzekerd van vele extra diensten bij een onverhoopt pechgeval, zowel in het binnenland als in het buitenland.
Duurt de reparatie van de auto bijvoorbeeld wat langer, dan regelt Dacia Route Service+ zo nodig een hotelovernachting of vervangend vervoer (creditcard vereist).
Bekijk de brochure en zie op welke diensten u nog meer kunt terugvallen als u onverhoopt pech krijgt.

Bekijk de brochure Algemene voorwaarden

Uw huidige pechhulpservice opzeggen?

Dacia Route Service+ biedt u een uitgebreide dekking. Zo uitgebreid dat u uw huidige pechhulp gerust kunt opzeggen.
Klik eenvoudig op de onderstaande button voor de opzegkaart voor de ANWB en Route Mobiel.

Klik hier om uw huidige pechhulp op te zeggen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of direct Dacia Route Service+ afsluiten?
Rijd dan even bij ons langs, wij helpen u graag verder.

Zo belt u de Dacia Route Service

Vanuit Nederland (10 ct per minuut): 0900-999 8700
Vanuit het buitenland: 0031(0)20-592 97 33