Banden


De banden onder uw auto zijn essentieel voor de veiligheid van u en uw mede passagiers. Onze technici kunnen u daar goed in adviseren, maar ook de prijs moet goed zijn. Gelukkig kunnen wij u kwaliteitsbanden aanbieden tegen heel scherpe prijzen. Hieronder kunt u hieronder een prijsopgave opvragen, wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vraag offerte aan

Winterbanden opslag & wisselkosten

Onze vaste wissel- en opslag tarieven zijn erg scherp zodat u voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden bij Nieuwendijk op het juiste adres bent.
Hieronder ziet u onze scherpe tarieven:

Met Nissan+ card Zonder Nissan + card
Winterbandenset met velgen en opslag € 59,- Winterbandenset met velgen en opslag € 71,-
Winterbandenset zonder opslag € 40,- Winterbandenset zonder opslag € 52,-
Losse banden met opslag €101,- Losse banden met opslag €113,-
Losse banden zonder opslag € 81,- Losse banden zonder opslag € 93,-

Waarom winterbanden?

De laatste jaren worden er steeds meer winterbanden aangeschaft. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat uw remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft vermindert als u 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden.
Wij kunnen u vele merken winterbanden aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden bij onze serviceadviseurs Leon en Remon, zij maken graag een passende offerte voor u.

Landen waar winterbanden verplicht zijn

In Nederland wordt het aangeraden om op winterbanden te rijden, maar is het niet verplicht. In Europa zijn veel landen waar het verplicht is en u aansprakelijk wordt gesteld als u bij een ongeluk betrokken bent en niet op winterbanden rijdt. Gaat u met de auto op vakantie en rijdt u door Polen, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, Noorwegen, Oostenrijk, Spanje, Zweden of Slovenië zorg dan in ieder geval dat u winterbanden heeft.

U kunt direct een afspraak voor de bandenwissel maken of een scherpe offerte aanvragen.  Of stel uw vraag aan Leon of Fabien, onze service adviseurs, zij helpen u graag op weg met de juiste informatie.

Offerte aanvragenMaak een afspraak