Banden


De banden onder uw auto zijn essentieel voor de veiligheid van u en uw mede passagiers. Onze technici kunnen u daar goed in adviseren, maar ook de prijs moet goed zijn. Gelukkig kunnen wij u kwaliteitsbanden aanbieden tegen heel scherpe prijzen. Hieronder kunt u hieronder een prijsopgave opvragen, wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vraag offerte aan

Winterbanden opslag & wisselkosten

U bent bij ons aan het juiste adres voor het kopen van uw banden, de bandenwissel, het uitlijnen en balanceren van de banden. Bovendien zijn onze vaste wissel- en opslagtarieven erg scherp
Hieronder ziet u onze tarieven:

Tarieven winter-/zomerbanden wissels Standaard tarief My Nissan+ tarief
Wisselen complete set i.c.m. onderhoud € 25,- GRATIS
Wisselen complete set € 39,- € 29,-
Wisselen losse banden set i.c.m. onderhoud € 61,- € 51,-
Wisselen losse banden € 91,- € 81,-
Opslag per seizoen € 35,- € 35,-

 

Waarom winterbanden?

De laatste jaren worden er steeds meer winterbanden aangeschaft. Winterbanden zorgen er onder andere voor dat uw remweg, bij een temperatuur onder de 7 graden, met de helft vermindert als u 50 km/h rijdt. Bovendien is het in veel landen verplicht om op winterbanden te rijden.
Wij kunnen u vele merken winterbanden aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden bij onze serviceadviseurs, zij maken graag een passende offerte voor u.

Landen waar winterbanden verplicht zijn

In Nederland wordt het aangeraden om op winterbanden te rijden, maar is het niet verplicht. In Europa zijn veel landen waar het verplicht is en u aansprakelijk wordt gesteld als u bij een ongeluk betrokken bent en niet op winterbanden rijdt. Gaat u met de auto op vakantie?  Kijk hier in welke landen u winterbanden nodig heeft.
Waar zijn winterbanden verplicht?

U kunt direct een afspraak voor de bandenwissel maken of een scherpe offerte aanvragen.  Of stel uw vraag aan onze service adviseurs, zij helpen u graag op weg met de juiste informatie.

Offerte aanvragenMaak een afspraak

 

Bekijk onze huidige actie op banden