APK


De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa wettelijk verplicht. Tijdens deze keuring wordt uw auto nagekeken volgens de door het RDW opgestelde richtlijnen. Daarnaast kijken we of uw auto nog geschikt is om veilig de weg op te gaan. Zorg dat uw auto veilig is en kom op tijd langs voor een APK keuring. Wij adviseren dit te combineren met een onderhoudsbeurt zodat uw auto niet alleen veilig, maar ook betrouwbaar is.

Bij Renault Nieuwendijk kost een APK keuring u slechts € 29,-. Deze prijs is inclusief afmeldkosten, 4-gastest en BTW. Onze gespecialiseerde medewerkers zullen uw auto voor deze prijs van top tot teen doorlichten. Voor auto’s met diesel motoren geldt een toeslag van € 15,- in verband met de verplichte roetmeting.
Combineert u de APK keuring met een onderhoudsbeurt dan is de APK zelfs geheel gratis (excl. eventuele diesel toeslag van € 15,-). Ook voor de bezitters van een My Renault Nieuwendijk+ pas is de APK geheel gratis.

Maak nu een afspraak voor uw APK keuringVraag een offerte aan voor uw APK keuring

Aan de hand van de keuring adviseren wij welke reparatiewerkzaamheden uw auto eventueel nodig heeft.
Vooraf ontvangt u altijd een prijsopgave van de eventuele noodzakelijke werkzaamheden. U beslist zelf wat u wel en niet laat uitvoeren!

 

Wij zijn aangesloten bij: