Over ons


Renault Nieuwendijk is sinds 1980 een begrip in de regio in de mobiliteitsbranche. Ons familiebedrijf startte met een vestiging in Aalsmeer en is in de loop der jaren uitgebreid met bloeiende vestigingen in Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Zuid-Oost, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom en Zaandam. Niet voor niets staat ‘Sterk in de regio’ in ons logo!

Kernfactoren van onze dienstverlening zijn:

 • een zeer breed pakket aan diensten
 • het vermogen om klantenwensen te vertalen naar marktoplossingen
 • een persoonlijke benadering van onze relaties

Wij vernieuwen ons doorlopend zodat we qua kennis en faciliteiten altijd zijn uitgerust om optimaal voor u en uw auto te kunnen zorgen.
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid pallet aan diensten. Wij leveren specialistenwerk in elke discipline, van advies bij aanschaf van een auto, deskundig onderhoud tot complexe beheerscontracten en fleet- of leasecontracten.

Onze organisatie loopt voorop als het gaat om ontwikkeling en innovatie.
Bij elke stap die we zetten staat de vraag hoe wij de klant het beste kunnen bedienen centraal.

U ziet hier de 8 klantbeloften van Renault Nieuwendijk:

 • Uw vragen via internet worden binnen 1 (werk)dag behandeld
 • U kunt binnen 1 week een proefrit maken met het model van uw keuze
 • Na de bestelling van uw auto informeren wij u over de voortgang
 • Voor elk werkplaatsbezoek; wij houden ons aan de afgesproken tijd dat de auto klaar zal zijn én de gefactureerde prijs komt overeen met de prijsopgave
 • Een reparatie waar u geen toestemming voor heeft gegeven, wordt niet aan u gefactureerd. Dit geeft u de garantie dat er geen reparaties uitgevoerd worden zonder uw toestemming
 • Iedere reparatie in onze werkplaats wordt 1 jaar gegarandeerd, voor zowel onderdelen als arbeidsloon
 • Wij belonen uw loyaliteit met de voordelen van ons Privilege programma en Renault Route Service
 • Wacht u bij ons, dan kunt u gratis gebruik maken van onze WIFI internetverbinding

We zijn erg trots op de positieve beoordelingen die wij van onze klanten krijgen via onze enquêtes en Google reviews.
Ook het feit dat veel klanten ons jarenlang trouw blijven, bevestigt onze klantgerichte werkwijze en motiveert ons om elke dag met plezier voor u aan de slag te gaan.
Dankzij de goede scores werden wij in 2022 tweede in de Dealer of the Year competitie, bij zowel Renault als Dacia. Een prestatie waar we erg trots op zijn. 

MVO/Duurzaam ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij altijd belangrijk gevonden. Binnen ons bedrijf geven wij op verschillende terreinen inhoud aan het thema duurzaamheid. Het gaat hierbij om milieu, maatschappij en mensen.

MILIEU
Op alle vestigingen hebben wij energiebesparende maatregelen genomen. Natuurlijk doen we aan duurzame afvalverwerking. De daken van de meeste vestigingen zijn voorzien van zonnepanelen en daarmee zelfvoorzienend wat betreft energie.

MENSEN
Het welzijn van onze medewerkers staat voorop. Wij bieden hen een veilige werkomgeving, begeleiden hen zo goed mogelijk, bieden trainingsmogelijkheden  en betrekken hen bij ontwikkelingen binnen ons bedrijf. De scores van een onlangs gehouden tevredenheidsonderzoek laten zien dat onze medewerkers met veel plezier bij ons werken. Velen van hen zijn niet voor niets al lange tijd verbonden aan ons bedrijf.

MAATSCHAPPIJ
Ook zijn we actief naar onze omgeving. Jaarlijks doneren we een percentage van onze omzet aan goede doelen.
In 2022 konden we € 18.500 naar verschillende organisaties, het grootste deel ging naar Stichting Leergeld Zaanstad.
Daarnaast sponsoren wij diverse lokale verenigingen en initiatieven.
Ook creëren we stage- en werkervaringsplekken voor leerlingen en voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan.

Bekijk hier ons uitgebreide MVO rapport