Over ons


Rijke historie, veel ervaring
Wij zijn vast geen onbekende voor je. Want al sinds 1980 is Renault Nieuwendijk  een begrip in de regio. Ons familiebedrijf startte met een vestiging in Aalsmeer.  Nu vind je ook Nieuwendijkvestigingen in Amstelveen, Amsterdam West, Amsterdam Zuid-Oost, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom en Zaandam. Dus we zijn altijd in de buurt. Niet voor niets staat ‘Sterk in de regio’ in ons logo!

Kwaliteit en vertrouwen
Autobedrijf Nieuwendijk is sinds de oprichting volledig in handen van onze familie. Dat is belangrijk. Het staat voor langetermijndenken, zelfstandigheid en werken vanuit waarden. Bij ons gaat het  niet om snel scoren maar om ons mooie bedrijf in stand houden. Dat doen we door goed voor onze medewerkers en onze klanten te zorgen. Dat gaat ons goed af;  klanten en medewerkers verbinden zich graag aan Autobedrijf Nieuwendijk en blijven ons jarenlang trouw. Zij waarderen de fijne sfeer en de professionele werkwijze.
Wij gaan altijd voor de hoogste kwaliteit. Iedereen kent ons bedrijf als een betrouwbare partner.  We vernieuwen ons doorlopend zodat we qua kennis en faciliteiten altijd zijn uitgerust om optimaal voor de klant en zijn/haar auto te kunnen zorgen.

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Daarbij kun je rekenen op specialistenwerk in elke discipline, van advies bij aanschaf van een auto, deskundig onderhoud tot complexe beheerscontracten en fleet- of leasecontracten.

Je ziet hieronder de 8 klantbeloften van Renault Nieuwendijk.
We hebben ze opgesteld om duidelijk te maken waar je bij ons sowieso op kunt rekenen. En waar je ons op kunt aanspreken als het anders gaat dan we beloven.

  • Je vragen via internet worden binnen 1 (werk)dag behandeld
  • Je kunt binnen een week een proefrit maken met het model van uw keuze
  • Na de bestelling van je auto informeren wij je over de voortgang
  • Voor elk werkplaatsbezoek; wij houden ons aan de afgesproken tijd dat de auto klaar zal zijn én de gefactureerde prijs komt overeen met de prijsopgave
  • Een reparatie waar je geen toestemming voor hebt gegeven, wordt niet aan gefactureerd. Dit geeft je de garantie dat er geen reparaties uitgevoerd worden zonder jouw toestemming
  • Iedere reparatie in onze werkplaats wordt 1 jaar gegarandeerd, voor zowel onderdelen als arbeidsloon
  • Wij belonen jouw loyaliteit met de voordelen van ons Privilege programma en Renault Route Service
  • Wacht je bij ons, dan kun je gratis gebruik maken van onze WIFI internetverbinding

Trots op hoge klanttevredenheidsscores
We zijn erg trots op de positieve beoordelingen die wij van onze klanten krijgen, onder andere via enquêtes en reviews.
Ook het feit dat veel klanten jarenlang bij ons blijven, bevestigt onze werkwijze en motiveert ons om elke dag weer met plezier aan de slag te gaan.

Dankzij de goede kwaliteit- en klanttevredenheidsscores behaalden wij de 1e prijs in de Dealer-of-the Year competitie van Renault. Een prestatie waar we erg trots op zijn.

Onze directieleden Kees Nieuwendijk en Victor Jonk. Met Ted Boers van Renault, die de prijs overhandigde.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij altijd belangrijk gevonden. Binnen ons bedrijf geven wij op verschillende terreinen inhoud aan het thema duurzaamheid. Het gaat hierbij om milieu, maatschappij en mensen.

MILIEU
Op alle vestigingen hebben wij energiebesparende maatregelen genomen. Natuurlijk doen we aan duurzame afvalverwerking. De daken van de meeste vestigingen zijn voorzien van zonnepanelen en daarmee zelfvoorzienend wat betreft energie.

MENSEN
Het welzijn van onze medewerkers staat voorop. Wij bieden hen een veilige werkomgeving, begeleiden hen zo goed mogelijk, bieden trainingsmogelijkheden  en betrekken hen bij ontwikkelingen binnen ons bedrijf. De scores van een onlangs gehouden tevredenheidsonderzoek laten zien dat onze medewerkers met veel plezier bij ons werken. Velen van hen zijn niet voor niets al lange tijd verbonden aan ons bedrijf.

MAATSCHAPPIJ
Ook zijn we actief naar onze omgeving. Jaarlijks doneren we een percentage van onze omzet aan goede doelen.
In 2022 konden we € 18.500 naar verschillende organisaties overmaken, het grootste deel ging naar Stichting Leergeld Zaanstad. Dit jaar maakten we 52 goede doelen blij, en kregen Re-Boost en de Weggeefkelder de grootste bedragen uitgekeerd.
Daarnaast sponsoren wij diverse lokale verenigingen en initiatieven.
En creëren we stage- en werkervaringsplekken voor leerlingen en voor mensen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan.

Meer weten over hoe wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de praktijk brengen?

Bekijk ons uitgebreide MVO-rapport<a href=”https://www.autobedrijf-nieuwendijk.nl/content/uploads/2024/02/MVO-presentatie.pdf”>t</a>