Nissan Onderhoudscontract


Het Nissan Onderhoudscontract is een gepland onderhoud dat bestaat uit alle periodieke technische werkzaamheden en controles, zoals voorgeschreven door Nissan. Met een Nissan onderhoudscontract krijgt uw auto het voorgeschreven onderhoud en bespaart u op lange termijn geld. U heeft de keus uit looptijden van 3 tot 5 jaar. Het onderhoudscontract geeft u de rust en zekerheid van het beste onderhoud voor uw Nissan. Met originele onderdelen en uitgevoerd door onze door Nissan opgeleide technici. Ook is het Nissan onderhoudscontract gedurende de looptijd overdraagbaar op een nieuwe eigenaar.

Totale transparantie
Een vaste prijs, zodat u vanaf het begin al weet hoeveel het onderhoud van uw voertuig zal kosten.

Bescherm uw investering
Een voertuig dat goed is onderhouden door bekwame technici van Nissan Nieuwendijk heeft een hogere restwaarde.

Toegevoegde waarde
Het Nissancontract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende eigenaar profiteren van dezelfde gemoedrust.

Gemoedsrust
Bij autopech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance (pechhulp) die beschikbaar is in meer dan 40 Europese landen.

Onderhoud
Alle technici van Nissan Nieuwendijk zijn specifiek opgeleid om u het best mogelijke onderhoud aan te bieden. We gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van Nissan bestuurders en hun voertuigen.
Voor al het onderhoud en reparaties die door ons zijn uitgevoerd met gebruik van originele Nissan onderdelen geldt 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers) op alle originele onderdelen, accessoires en uurloon, afhankelijk van het soort product.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het Nissan Onderhoudscontract? Neem contact op met een van onze serviceadviseurs 0297-563044

Bekijk hier de prijzen