Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Feestnummer

Nissan viert de GT-R ‘ s 50e verjaardag met een tech-verpakt speciale editie. De Nissan GT-R 50th Anniversary Edition beleefde zijn première eind april op de New York International Auto Show  en trok veel bekijks!

De blauwe feest-editie onderscheidt zich door de genoemde kleur, een opvallende witte streep over de rug en de nodige badges. Het daarmee ontstane kleurenschema grijpt  terug op de GP Series-raceklasse uit de beginjaren van de GT-R. Het blauw is de tint die op de legendarische Skyline GT-R van de R34-generatie bekendheid kreeg. Het interieur is uitgevoerd in een grijze tint die ook in de reguliere GT-R’s leverbaar wordt. Alcantara speelt een grote rol in het interieur en komt onder meer terug op, de zonnekleppen.

Ook bij de andere GT-R’s is er nieuws te melden, want Nissan houdt immers jaarlijks de techniek tegen het licht. Aan het vermogen van 570 pk verandert niets, maar dankzij nieuwe turbo’s moet het blok bij lage toeren beter reageren op het gaspedaal. Ook de versnellingsbak is herzien en moet zich nu beter kunnen aanpassen aan de rijstijl van de bestuurder.

 

 

Terug naar overzicht