Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


  • 728 zonnepanelen op dak vestiging Hillegom!

    In 2017 is door Experion op de daken van de showroom en de garage van onze vestiging in Hillegom, 728 zonnepanelen geïnstalleerd. Bekijk hier de video van het bovenaanzicht van de 728 onlangs geïnstalleerde zonnepanelen in Hillegom:

    Lees verder
  • Sportief bezig

    Vijf sportieve collega’s namen eind januari deel aan de recreatieloop Uithoorns Mooiste. Zij vielen op in hun knalgele Nieuwendijkshirts en zetten een scherpe tijd neer.

    Lees verder
  • Lukas wint prijsvraag

    315 mensen deden mee aan de prijsvraag van Autobedrijf Nieuwendijk op de Feestweekbraderie in Aalsmeer. Lukas van Leeuwen telde het juiste aantal knuffels en kwam na loting als winnaar uit de bus. Blij verrast haalde hij zijn prijs bij ons op.

    Lees verder
  • Innovatieprijs voor Nissan LEAF

    Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken! Het betreft een belangrijke internationale innovatieprijs

    Lees verder
  • Nissan MICRA, Private Lease auto van het jaar

    Trotse gezichten bij Nissan. De huidige vijfde generatie van de Micra heeft de titel Private Leaseauto van het jaar binnengesleept.

    Lees verder
  • Nieuwe LEAF onthuld!

    In Japan is op 7 september de nieuwe Nissan LEAF onthuld! Volledig elektrisch natuurlijk met een bereik dat vergroot is naar 378 km NEDC. De nieuwe LEAF zit boordevol high-tech, die zorgt voor een nieuwe manier van autorijden.

    Lees verder
  • MICRA troeft concurrentie af

    In recente tests van Autovisie en Autoweek komt de Nissan MICRA als winnaar uit de bus. De nieuwe MICRA is de ruimste, biedt het beste rijgedrag en het meeste waar voor je geld

    Lees verder
  • Nieuwendijk trakteert op een etentje

    De heer en mevrouw van der Tuuk uit Amstelveen gaven het goede antwoord op onze prijsvraag tijdens Zomerfeest Bovenkerk en wonnen daarmee een dinercheque. Wij wensen ze een smakelijk en gezellig etentje!

    Lees verder
  • Nieuwe website Autobedrijf Nieuwendijk online!

    Na een lange tijd hard werken is het dan eindelijk zo ver; onze nieuwe website(s) staat online! En dat is niet het enige, ook onze huisstijl en logo’s zijn vernieuwd. Er moet nog veel gebeuren, maar tot nu toe zijn wij erg trots op het resultaat!

    Lees verder
  • Nieuwe MICRA gelanceerd!

    De Nissan MICRA is compleet vernieuwd. De 5e generatie MICRA is strakker en stoerder dan zijn voorganger. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie en uitstekende behendigheid, biedt de nieuwe Nissan MICRA een inspirerende rijervaring.

    Lees verder