Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


  • Nieuwendijk tweede bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’

    Het team van Nieuwendijk is op de tweede plaats geëindigd bij de prestigieuze verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. We lieten over het hele jaar uitstekende scores noteren op het gebied van klanttevredenheid, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Het is de tweede keer dat wij een podiumplek hebben behaald!

    Lees verder
  • Mevr. Vischjager wint een jaar lang GRATIS TWINGO rijden!

    In de maand december speelde mevr. Vischjager mee met de Nieuwendijk Kenteken Bingo en met groot succes – zij won namelijk de hoofdprijs: een jaar lang GRATIS rijden in een Renault TWINGO! Gisteren mocht zij de sleutels van haar nieuwe Renault bij onze vestiging in Amsterdam West in ontvangst nemen, en dat was één groot feest.

    Lees verder
  • Nissan neemt grootste zonnedak van Nederland in gebruik

    Nissan heeft het grootste zonnedak van Nederland in gebruik genomen bij het Nissan Motor Parts Center in Amsterdam. Het project betekent een mijlpaal in Nissans streven om de werkzaamheden in Europa te verduurzamen.

    Lees verder
  • NIEUWENDIJK BREIDT UIT NAAR AMSTERDAM

    Wij willen u met trots mededelen dat we per 1 oktober 2018 twee Renault dealervestigingen in Amsterdam hebben overgenomen. Alle sales en after-sales activiteiten van Arend Auto worden door ons voortgezet en de 40 werknemers zijn bij ons in dienst gekomen. U kunt nu dus ook bij ons terecht aan de Donauweg 11 (A’dam West) en aan de Joan Muyskenweg 14 (A’dam Zuid-Oost) in Amsterdam.

    Lees verder
  • Jubilarissen in de bloemen gezet

    Sleutelen kan Bram Dijkstra als de beste, elk technisch probleem lost hij op. Geen wonder met maar liefst 20 jaar ervaring bij Autobedrijf Nieuwendijk! Natuurlijk kreeg hij felicitaties en bloemen bij zijn 4e lustrum.

    Lees verder
  • Culinaire verrassing voor mevrouw Bartling

    Begin augustus verrasten wij een van onze klanten met een fantastisch cadeau. Onder alle klanten die in het eerste half jaar een Nissan bij ons kochten verlootten wij een exclusief 6-gangendiner voor twee bij sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Dat wordt genieten voor de winnares, mevrouw Bartling!

    Lees verder
  • Nieuwendijk hoofdsponsor Open Toernooi Kudelstaart

    Van zaterdag 21 juli t/m 29 juli vindt in Kudelstaart het TVK-Open plaats. Een gezellig en sportief toernooi dat dit jaar voor de 25e keer plaatsvindt. Een extra feestelijke jubileumeditie dus! Autobedrijf Nieuwendijk is natuurlijk weer van de partij als hoofdsponsor.

    Lees verder
  • Krachtpatser voor aannemingsbedrijf van Ingen

    Wat een stoere pick-up hebben wij donderdag 5 juli afgeleverd aan straat- en grondwerkbedrijf J.van Ingen b.v. in Aalsmeer!

    Lees verder
  • Gaat u goed voorbereid met uw auto op vakantie?

    Gaat u deze zomer op vakantie met uw auto? Doe dan uw voordeel met deze tips!
    Het is weer zomer en dat betekent dat de kans groot is dat u binnenkort van uw vakantie gaat genieten. Als u dit jaar met uw auto op vakantie gaat vindt u hier nuttige informatie om goed voorbereid op weg te gaan.

    Lees verder
  • 100.000e LEAF verkocht in Europa

    Nissan heeft begin juni de 100.000e Leaf in Europa afgeleverd. Een mijlpaal die wordt beschouwd als een belangrijke overwinning voor elektrische mobiliteit!

    Lees verder