Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Aangepaste openingstijden 24 & 31 december

  Op maandag 24 december (kerstavond) en maandag 31 december (oudejaarsdag) sluiten onze werkplaatsen om 16.00 uur. Klik hier voor een compleet overzicht van onze openingstijden tijdens de feestdagen.

  Lees verder
 • NIEUWENDIJK BREIDT UIT NAAR AMSTERDAM

  Wij willen u met trots mededelen dat we per 1 oktober 2018 twee Renault dealervestigingen in Amsterdam hebben overgenomen. Alle sales en after-sales activiteiten van Arend Auto worden door ons voortgezet en de 40 werknemers zijn bij ons in dienst gekomen. U kunt nu dus ook bij ons terecht aan de Donauweg 11 (A’dam West) en aan de Joan Muyskenweg 14 (A’dam Zuid-Oost) in Amsterdam.

  Lees verder
 • Jubilarissen in de bloemen gezet

  Sleutelen kan Bram Dijkstra als de beste, elk technisch probleem lost hij op. Geen wonder met maar liefst 20 jaar ervaring bij Autobedrijf Nieuwendijk! Natuurlijk kreeg hij felicitaties en bloemen bij zijn 4e lustrum.

  Lees verder
 • Culinaire verrassing voor mevrouw Bartling

  Begin augustus verrasten wij een van onze klanten met een fantastisch cadeau. Onder alle klanten die in het eerste half jaar een Nissan bij ons kochten verlootten wij een exclusief 6-gangendiner voor twee bij sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Dat wordt genieten voor de winnares, mevrouw Bartling!

  Lees verder
 • Nieuwendijk hoofdsponsor Open Toernooi Kudelstaart

  Van zaterdag 21 juli t/m 29 juli vindt in Kudelstaart het TVK-Open plaats. Een gezellig en sportief toernooi dat dit jaar voor de 25e keer plaatsvindt. Een extra feestelijke jubileumeditie dus! Autobedrijf Nieuwendijk is natuurlijk weer van de partij als hoofdsponsor.

  Lees verder
 • Krachtpatser voor aannemingsbedrijf van Ingen

  Wat een stoere pick-up hebben wij donderdag 5 juli afgeleverd aan straat- en grondwerkbedrijf J.van Ingen b.v. in Aalsmeer!

  Lees verder
 • Groupe Renault en stad Parijs delen visie op elektrische mobiliteit

  Het stadsbestuur van Parijs en Groupe Renault willen hun kennis en vaardigheden met elkaar delen om elektrische mobiliteit voor inwoners en bezoekers van Parijs en Ile-de-France te ontwikkelen. Deze ongekende benadering van een metropool en Europa’s grootste fabrikant van elektrische auto’s getuigt van een gedeelde visie op de toekomst van mobiliteit, die staat voor uitdagingen als klimaatverandering, volksgezondheid, reisgemak, toegankelijkheid en kosten-baten.

  Lees verder
 • Gaat u goed voorbereid met uw auto op vakantie?

  Gaat u deze zomer op vakantie met uw auto? Doe dan uw voordeel met deze tips!
  Het is weer zomer en dat betekent dat de kans groot is dat u binnenkort van uw vakantie gaat genieten. Als u dit jaar met uw auto op vakantie gaat vindt u hier nuttige informatie om goed voorbereid op weg te gaan.

  Lees verder
 • 100.000e LEAF verkocht in Europa

  Nissan heeft begin juni de 100.000e Leaf in Europa afgeleverd. Een mijlpaal die wordt beschouwd als een belangrijke overwinning voor elektrische mobiliteit!

  Lees verder
 • Nissan zet batterijtechnologie in voor duurzaam wonen

  Nissan verbreedt zijn werkterrein en biedt in Nederland innovatieve producten en services aan gericht op wonen en energieopslag. Deze zomer worden in Voorhout 33 woningen opgeleverd met een xStorage-thuisbatterij voor de opslag van zonne-energie.

  Lees verder