Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuwendijk tweede bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’

  Het team van Nieuwendijk is op de tweede plaats geëindigd bij de prestigieuze verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. We lieten over het hele jaar uitstekende scores noteren op het gebied van klanttevredenheid, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Het is de tweede keer dat wij een podiumplek hebben behaald!

  Lees verder
 • Nieuwe vestigingsmanager Uithoorn

  Wouter van Oorde heeft Mike Runge vervangen en is de nieuwe vestigingsmanager in Uithoorn. Wouter is al bij verschillende Nieuwendijkvestigingen werkzaam geweest en nu vol enthousiasme in Uithoorn aan de slag gegaan. Hij is u graag zo goed mogelijk van dienst.

  Lees verder
 • Mevr. Vischjager wint een jaar lang GRATIS TWINGO rijden!

  In de maand december speelde mevr. Vischjager mee met de Nieuwendijk Kenteken Bingo en met groot succes – zij won namelijk de hoofdprijs: een jaar lang GRATIS rijden in een Renault TWINGO! Gisteren mocht zij de sleutels van haar nieuwe Renault bij onze vestiging in Amsterdam West in ontvangst nemen, en dat was één groot feest.

  Lees verder
 • Nissan neemt grootste zonnedak van Nederland in gebruik

  Nissan heeft het grootste zonnedak van Nederland in gebruik genomen bij het Nissan Motor Parts Center in Amsterdam. Het project betekent een mijlpaal in Nissans streven om de werkzaamheden in Europa te verduurzamen.

  Lees verder
 • Nissan NOW Wintermagazine

  Net verschenen, de wintereditie van het online Nissan NOW magazine! Boordevol nieuws, lifestyle en verhalen om helemaal in winterse stemming te komen

  Lees verder
 • NIEUWENDIJK BREIDT UIT NAAR AMSTERDAM

  Wij willen u met trots mededelen dat we per 1 oktober 2018 twee Renault dealervestigingen in Amsterdam hebben overgenomen. Alle sales en after-sales activiteiten van Arend Auto worden door ons voortgezet en de 40 werknemers zijn bij ons in dienst gekomen. U kunt nu dus ook bij ons terecht aan de Donauweg 11 (A’dam West) en aan de Joan Muyskenweg 14 (A’dam Zuid-Oost) in Amsterdam.

  Lees verder
 • Jubilarissen in de bloemen gezet

  Sleutelen kan Bram Dijkstra als de beste, elk technisch probleem lost hij op. Geen wonder met maar liefst 20 jaar ervaring bij Autobedrijf Nieuwendijk! Natuurlijk kreeg hij felicitaties en bloemen bij zijn 4e lustrum.

  Lees verder
 • Culinaire verrassing voor mevrouw Bartling

  Begin augustus verrasten wij een van onze klanten met een fantastisch cadeau. Onder alle klanten die in het eerste half jaar een Nissan bij ons kochten verlootten wij een exclusief 6-gangendiner voor twee bij sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Dat wordt genieten voor de winnares, mevrouw Bartling!

  Lees verder
 • Nieuwendijk hoofdsponsor Open Toernooi Kudelstaart

  Van zaterdag 21 juli t/m 29 juli vindt in Kudelstaart het TVK-Open plaats. Een gezellig en sportief toernooi dat dit jaar voor de 25e keer plaatsvindt. Een extra feestelijke jubileumeditie dus! Autobedrijf Nieuwendijk is natuurlijk weer van de partij als hoofdsponsor.

  Lees verder
 • Krachtpatser voor aannemingsbedrijf van Ingen

  Wat een stoere pick-up hebben wij donderdag 5 juli afgeleverd aan straat- en grondwerkbedrijf J.van Ingen b.v. in Aalsmeer!

  Lees verder