Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Mooie donatie voor Prinses Maxima Centrum

  Onze collega Timo liep op 16 maart mee met de 538 Ochtendrun, een sponsorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De 538 deelnemers renden 5.38 kilometer, waarmee ze Jeroen van Veen ondersteunden in zijn missie om geld in te zamelen voor het Prinses Máxima Centrum. 

  Lees verder
 • De Scénic E-Tech Electric is 'Car of the Year 2024'

  De Renault Scenic E-Tech Electric heeft de prestigieuze titel van Car of the Year 2024 binnengehaald. Na een spannende competitie met zes andere finalisten op de Autoshow van Genève, waarbij hij maar liefst 329 punten verdiende, werd de Scenic E-Tech Electric uitgeroepen tot de winnaar.

  Lees verder
 • Amsterdam-West duurzaam dankzij zonnepanelen

  Nu het dak van ons pand in Amsterdam-West helemaal is vol gelegd met zonnepanelen kunnen we zelf zonnestroom opwekken. We zijn blij dat we dankzij deze investering schone energie kunnen verkrijgen en zo bijdragen aan een beter milieu.

  Lees verder
 • Wij zijn uitgeroepen tot 'Dealer of the Year 2023'!

  Autobedrijf Nieuwendijk is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2023’. We behaalden de hoogste score op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid van alle Renault dealers in Nederland. Een geweldige prestatie waar we erg trots op zijn.

  Lees verder
 • Technische toppers!

  Geweldig dat zoveel van onze technici geslaagd zijn voor de door hun gevolgde opleidingen. In het snel veranderende autovak is het cruciaal om bij te blijven.
  Applaus voor deze mannen die dankzij hun vakkennis uw auto tiptop in conditie kunnen houden!

  Lees verder
 • Team Hillegom wint kwaliteitschallenge

  Al onze vestigingen behaalden in 2023 een zeer hoge klanttevredenheidsscore. Daar zijn we superblij mee. In 2024 zijn we zeker van plan ons hoge serviceniveau op peil te houden.
  Team Hillegom won de kwaliteitsprijs in het vierde kwartaal. Hulde!

  Lees verder
 • Powervrouwen in de werkplaats

  Wij vinden het een geweldige ontwikkeling dat we bij Nieuwendijk steeds vaker vrouwen kunnen opleiden tot autotechnicus. Graag stellen we je voor aan twee ambitieuze monteurs: Isabel en Claire.

  Lees verder
 • Hoofdsponsor Nieuwendijk kijkt tevreden terug op TVK-Open

  Wij hebben genoten van de 29e editie van de Open Kudelstaartse tenniskampioenschappen. Blij dat we weer een rol van betekenis konden spelen, als hoofdsponsor van dit gezellige evenement. Mooie prijzen beschikbaar gesteld en de Voedselbank gesteund met 500 euro.

  Lees verder
 • Goede doelen blij met schenkingen

  Jaarlijks besteden wij een deel van onze omzet aan goede doelen. Medewerkers kiezen zelf welke organisatie zij willen steunen.
  Dit jaar keerden wij in totaal maar liefst € 16.832,50 uit aan 52 verschillende organisaties.
  Mooi dat wij hen een zetje in de rug hebben kunnen geven!

  Lees verder
 • Jubilaris in de schijnwerper

  Op 1 juni zetten wij Rob Kniep in het zonnetje. Onze accountmanager zakelijke markt is al 12,5 jaar vol enthousiasme bij Nieuwendijk aan het werk. Een mijlpaal die wel een feestje waard is!

  Lees verder