Nissan
X-TRAIL

Nissan X-TRAIL vernieuwd!

De Nissan X-Trail SUV deelt uw gevoel van avontuur. Deze SUV zit boordevol high tech en brengt u overal stijlvol en comfortabel naartoe. Met zeven zitplaatsen biedt deze Nissan een verscheidenheid aan stoelcombinaties, klaar voor elke situatie.

In 2016 was de Nissan X-Trail wereldwijd  de populairste SUV ter wereld. De verkoop bedroeg 766.000 exemplaren. Nu de Nissan X-Trail is vernieuwd zijn de verwachtingen hoog gespannen.

De X-Trail is op talloze punten vernieuwd en verbeterd. Het uiterlijk is aangescherpt en het interieur wordt gekenmerkt door de verhoogde kwaliteitsbeleving, nieuwe voorzieningen en moderne technologie die inzittenden nog meer veiligheid en comfort biedt.

Bekijk onze actie op de X-Trail

Ontdek de nieuwe X-TRAIL

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend een inruilvoorstel aan of maak een proefrit.

Vraag een offerte aan Vraag een proefrit aan

 

 

Fotogalerij


Financier deze Nissan X-TRAIL met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan X-TRAIL direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Onze voorraad Nissan X-Trail

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige X-Trail staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De krachtigste herinneringen komen voort uit avontuur

GEBOUWD VOOR FAMILIES OM OP TE BOUWEN
De Nissan X-TRAIL zit vol technologie en premium kenmerken, stuk voor stuk ontworpen met het familieleven in het achterhoofd, gebouwd voor families om op te bouwen.

STOELEN EN BAGAGERUIMTE

KLAAR VOOR ELKE SITUATIE
In de configuratie met 7 zitplaatsen biedt de Nissan X-TRAIL een verscheidenheid aan stoelcombinaties – klaar voor elke situatie.

DRIE RIJEN MET MOGELIJKHEDEN

Met de 50/50 neerklapbare stoelen in de derde rij van de Nissan X-TRAIL crossover kunt u extra passagiers en al hun bagage meenemen. De stoelen zijn plat neerklapbaar om een grote bagageruimte te creëren.

SCHEIDEN EN OPBERGEN

Het bagagelaadsysteem van de Nissan X-TRAIL crossover is praktisch en eenvoudig. U kunt planken en scheidingswanden met één hand aanpassen om uw bagageruimte in te delen zoals u dat wilt.

Beleef het avontuur

2.0 liter dCi dieselmotor
De X-TRAIL pronkt met een 2.0 liter dieselmotor voor meer vermogen en meer koppel en daardoor meer acceleratie. Ongeacht wat u voor de boeg hebt: u kunt elk obstakel aan en niets staat het avontuur nog in de weg.

ALL-MODE 4X4-i

EEN INTUÏTIEVE AUTO MET 4WD
De Nissan X-TRAIL crossover met 4-wielaandrijving, afgestemd voor responsieve, flexibele prestaties, stuurt automatisch vermogen naar de wielen die er het meest om vragen – 30 keer sneller dan u met uw ogen kunt knipperen. En dat maakt het rijden gemakkelijk in zware weersomstandigheden of bij het nemen van een scherpe bocht.

VERBONDEN TECHNOLOGIEËN

HIGH-TECH MOTORTECHNIEK
De nieuwe Nissan X-TRAIL crossover zit boordevol met de nieuwste technologie en de beste entertainmentopties.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Nissan X-Trail downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan X-Trail? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!