Nissan
Pulsar

DE NISSAN PULSAR

Ruim, compleet en veilig!

Kies een sportieve auto die de snelheid van het moderne leven aankan. De Nissan PULSAR 5-deurs is de ruimste in zijn klasse en uitgerust met de geavanceerde technologie en veiligheidsfuncties die elke bestuurder wenst.

Het ruime interieur, de rijke uitrusting en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen maken de PULSAR de ideale auto voor u!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in onze showroom. U kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken!

Bekijk onze PULSAR actie

Fotogalerij


Financier deze Nissan Pulsar met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan Pulsar direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nissan PULSAR, de ruimste in zijn klasse

De Nissan PULSAR is een sportieve auto die zich vooral onderscheidt met ruimte en de nieuwste elektronica. In hoogte en lengte overtroeft hij de meeste concurrenten. Het resultaat is een zeer ruim interieur, royaal voor alle passagiers. Vooral de beenruimte achterin is riant en met een inhoud van maar liefst 380 liter mag ook de kofferbak er zijn

Stijlvol interieur

Mede dankzij het mooi vormgegeven dashboard oogt de auto vanbinnen zeer modern. Het grote touchscreen vertoont zelfs apps voor Facebook, Twitter en zoekmachine Google. Bovendien beschikt de auto over een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem en digitale radio.

Strakke body

De nieuwe Nissan PULSAR heeft vloeiende, dynamische lijnen met stijlvolle chromen koplamp-units. Een hatchback waar u mee voor de dag kunt komen!

Krachtige motor, laag verbruik

Met z’n sterke motor legt de PULSAR de sprint razendsnel af. Verrassend zijn ook de vlotte tussenacceleraties, prettig bij inhaalmanoeuvres. Het brandstofverbruik is echter laag, prettig voor de uitstoot en uw portemonnee.

Toegankelijke technologie

De uitrusting van de PULSAR is zeer compleet. De Nissan PULSAR zit vol met technologie voor uw veiligheid op de weg. Dankzij Nissan Around View Monitor heeft u een panoramisch zicht en kan parkeren niet meer fout kan gaan. Ook wordt u door het systeem gewaarschuwd wanneer zich dichtbij de auto iets bevindt dat beweegt.

Kortom, het ruime interieur, de rijke uitrusting en uitgebreide veiligheidsvoorzieningen maken de PULSAR de ideale auto voor u!

*de PULSAR kreeg de maximale veiligheidsscore van vijf sterren toebedeeld. Hij wordt geprezen om zijn sterke carrosserie en optimale bescherming van kinderen en voetgangers.

Kom langs bij Nissan Nieuwendijk en maak kennis met de PULSAR!

Nissan Pulsar downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Pulsar? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!