Nissan
NV200

Hoe kleine dingen groot kunnen zijn

De Nissan NV200  heeft alle mogelijkheden van een grote bestelwagen. In de ruime en comfortabele cabine vind u meer dan genoeg aflegruimte, terwijl u door de hoge rijpositie een geweldig zicht hebt. Daar bovenop komt dan een CO2-uitstoot van slechts 128 g/km. Geen andere bestelwagen kan zoveel vervoeren met zo weinig uitstoot. De NV200 wordt geleverd met 5 jaar garantie en is precies het betrouwbare werkpaard dat uw bedrijf nodig heeft.

Bekijk onze voorraad NV200 onder aan deze pagina!

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail.
Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in onze showroom, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Fotogalerij


Financier deze Nissan NV200 met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan NV200 direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Nissan NV200 nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Onze voorraad Nissan NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige NV200 staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig laden

De Nissan NV200 bedrijfswagen heeft een laadruimte van 4,2 m³, genoeg om twee europallets te vervoeren. En met breed openslaande achterdeuren en één of twee zijschuifdeuren gaat het laden snel en eenvoudig.

Mobiele kantoorruimte

Neem uw kantoor met u mee. De passagiersstoel – met de optionele neerklapbare functionaliteit – wordt in een handomdraai een praktisch bureau, en de 12V aansluitingen en handige opbergruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Om u te helpen efficiënter te werken, houden de high-tech functies van NissanConnect u verbonden met de buitenwereld terwijl u in uw Nissan NV200 bedrijfswagen aan het werk bent.

Uitvoeringen voor uw bedrijf

Moet u voedsel – of bloemen – gekoeld houden? U kunt een standaarduitvoering van de Nissan NV200 bedrijfswagen met een koelunit krijgen. En als u de flexibiliteit wilt om uw bestelwagen aan te passen aan uw zakelijke behoeften, kunt u de MPV-uitvoering kiezen, waarmee u in een paar seconden van twee naar vijf zitplaatsen omschakelt, inclusief een scheidingswand om de cabine van de laadruimte te scheiden.

Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*. Uw bedrijf is onze prioriteit!

Zelf de NV200 ontdekken? Kom nu langs bij NISSAN Nieuwendijk!

Nissan NV200 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV200? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!