Nissan
NV200

Hoe kleine dingen groot kunnen zijn

De Nissan NV200  heeft alle mogelijkheden van een grote bestelwagen. In de ruime en comfortabele cabine vind u meer dan genoeg aflegruimte, terwijl u door de hoge rijpositie een geweldig zicht hebt. Daar bovenop komt dan een CO2-uitstoot van slechts 128 g/km. Geen andere bestelwagen kan zoveel vervoeren met zo weinig uitstoot. De NV200 wordt geleverd met 5 jaar garantie en is precies het betrouwbare werkpaard dat uw bedrijf nodig heeft.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail.
Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Fotogalerij


Financier deze Nissan NV200 met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan NV200 direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Nissan NV200 nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Onze voorraad Nissan NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige NV200 staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig laden

De Nissan NV200 bedrijfswagen heeft een laadruimte van 4,2 m³, genoeg om twee europallets te vervoeren. En met breed openslaande achterdeuren en één of twee zijschuifdeuren gaat het laden snel en eenvoudig.

Mobiele kantoorruimte

Neem uw kantoor met u mee. De passagiersstoel – met de optionele neerklapbare functionaliteit – wordt in een handomdraai een praktisch bureau, en de 12V aansluitingen en handige opbergruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Om u te helpen efficiënter te werken, houden de high-tech functies van NissanConnect u verbonden met de buitenwereld terwijl u in uw Nissan NV200 bedrijfswagen aan het werk bent.

Uitvoeringen voor uw bedrijf

Moet u voedsel – of bloemen – gekoeld houden? U kunt een standaarduitvoering van de Nissan NV200 bedrijfswagen met een koelunit krijgen. En als u de flexibiliteit wilt om uw bestelwagen aan te passen aan uw zakelijke behoeften, kunt u de MPV-uitvoering kiezen, waarmee u in een paar seconden van twee naar vijf zitplaatsen omschakelt, inclusief een scheidingswand om de cabine van de laadruimte te scheiden.

Standaard 5 jaar fabrieksgarantie
Nissan belooft voor uw bedrijfswagen te zorgen gedurende 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer*. Uw bedrijf is onze prioriteit!

Zelf de NV200 ontdekken? Kom nu langs bij NISSAN Nieuwendijk!

Nissan NV200 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV200? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!