Nissan
Micra

Compacte high-tech auto

De  stoutmoedige 5e generatie van de Nissan MICRA blinkt uit op het vlak van design, comfort en prestaties. De MICRA wordt geprezen voor zijn unieke mengeling van een  hoogwaardig interieur- en exterieurdesign, intelligente functies en wendbare rijeigenschappen. Wordt hij uw trouwe metgezel?

In de tests wint de Nissan MICRA het van de concurrenten VW Polo en Citroen C3. MICRA is de ruimste van de drie, biedt het beste rijgedrag en het meeste waar voor je geld. Ook het onderscheidende uiterlijk, de fijnzinnige besturing en de vele personalisatiemogelijkheden worden geroemd.

Bekijk onze  MICRA’s onderaan deze pagina

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen

Fotogalerij


Onze voorraad Nissan Micra

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Micra staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toonaangevende technologie voor een rit vol energie en vertrouwen

Stelt u zich een meer gedurfde rit door het leven voor. Rijden met meer opwinding en vertrouwen, nauw verbonden met de wereld om u heen. Dat is de inspiratie achter Nissan Intelligent Mobility. Blink van vertrouwen in de NIEUWE MICRA met systemen die voor u een oogje in het zeil houden en zelfs actie ondernemen om ongevallen te voorkomen. Want hoe veiliger u zich voelt achter het stuur, hoe meer u kunt genieten van puur rijplezier.

Druk uw eigen stijl uit

Maak uw eigen MICRA-ontwerp, zowel voor binnen als voor buiten. Durf uzelf te uiten door te kiezen uit een prachtig pallet van carrosseriekleuren, verschillende interieurthema’s en een uitgebreide keuze aan exterieurpersonalisatie.

Uw persoonlijke ruimte

Nissan heeft bijzondere zorg besteed aan het interieur van de NIEUWE MICRA, om u een unieke rijervaring te bezorgen. Harmonie en kwaliteit zijn de sleutelwoorden wanneer we het hebben over het dashboard: soft-touch materialen, oog voor detail en keuze uit verschillende kleuren. Het ontwerp van de NIEUWE MICRA verenigt stijl en comfort en creëert zo een inspirerende omgeving.

Volgens uw wensen

De nieuwe MICRA werd ontwikkeld om uw rijervaring te verbeteren, met een comfortabele rijpositie, ergonomische anti-vermoeidheidsstoelen en een geoptimaliseerde geluidsisolatie.

Unieke geluidservaring

Dankzij het exclusieve, splinternieuwe BOSE® PERSONAL® audiosysteem is rijden in de nieuwe MICRA een opwindende ervaring. Dit systeem, dat geprezen wordt voor zijn prestaties en zijn mogelijkheden inzake geluidsbeeld, maakt van elke rit een prikkelende en verfrissende reis.

7″ Apple Carplay- Connectiviteit

De Display Audio van de nieuwe MICRA biedt u een 7″ groot ‘multitouch’-kleurenbeeldscherm om onderweg van uw favoriete muziek te genieten. En met een iPhone kunt u zelfs van Apple Carplay genieten en uw favoriete apps gebruiken zonder uw telefoon aan te raken. Sluit gewoon uw telefoon aan en bekijk kaarten, telefoneer, verstuur en ontvang berichten of luister naar uw favoriete afspeellijsten – zonder uw ogen van de weg te halen.

Uw wereld, binnen handbereik

Met NissanConnect biedt uw nieuwe Nissan MICRA u gps-navigatie, infotainmentapps en integratie met uw smartphone op een 7″-kleurenaanraakscherm. Waar u ook bent, geniet van de vrijheid van uw gps-verbinding om op de juiste route te blijven, het dichtstbijzijnde tankstation te vinden of verkeersinformatie te raadplegen. Telefooneer, beluister DABkanalen, stream muziek via USB of Bluetooth of raadpleeg uw Facebook newsfeed, de laatste tweets of TripAdvisor, met het gratis aanvullend 3-jarig pakket.

Innovatie vlak voor uw neus

Het Advanced Drive-Assist Display van de nieuwe MICRA is ontworpen om afleidingen te beperken en optimaal van uw reis te genieten. Het 5″ grote TFTscherm biedt u in een oogopslag alle informatie die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt. Moeiteloos.

Ruimte voor uzelf en meer

De nieuwe MICRA is ontworpen om volop te leven. Hoewel hij in de eerste plaats gericht is op een optimaal comfort voor bestuurder en passagier, biedt de nieuwe MICRA ook heel wat ruimte voor de passagiers achterin, met optimale schouderen knieruimte, zodat u en uw medepassagiers volop van de rit kunnen genieten. En er blijft ook nog ruim voldoende plaats over voor de bagage. Tijd om uitnodigingen te versturen.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Nissan Micra downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Micra? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!