Nissan
LEAF

Grotere actieradius, meer vermogen, nieuwste technologie!

De volledig vernieuwde Nissan LEAF is een groot succes. De nieuwste versie van ‘s werelds bestverkochte elektrische auto is zeer populair dankzij een grotere opslagcapaciteit, een krachtigere motor en een toegenomen actieradius. Natuurlijk is de nieuwe LEAF bij ons te zien en uit te testen.

De nieuwe Nissan LEAF heeft een lithium-ion batterij met een capaciteit van 40 kWh. De elektromotor levert 110 kW (150 pk) vermogen en 320 Nm trekkracht. Mede dankzij het efficiëntere energieverbruik is de actieradius vastgesteld op 270 km volgens de vernieuwde officiële WLTP-test.
Via een snellader is de batterij van 20% tot tot 80% op te laden in ongeveer 60 minuten*. Tevens is de LEAF geschikt voor V2G-toepassingen, waarmee de batterij niet alleen energie opslaat, maar ook kan afgeven aan het elektriciteitsnet.

Veiligheidsbeoordeling van 5 sterren
De nieuwe Nissan LEAF heeft het maximale aantal van vijf sterren gekregen van het Europees programma voor de beoordeling van nieuwe auto’s (Euro NCAP).
Dit resultaat is te danken aan de nieuwe veiligheidsfuncties van de nieuwe Nissan LEAF. Deze omvatten geavanceerde systemen om de bestuurder te ondersteunen, waarbij gebruik wordt gemaakt van technologieën als camera en radar om vele voordelen te bieden, zoals voetgangersdetectie. Deze technologieën vormen de basis van het geroemde ProPILOT-systeem van Nissan voor veiliger rijden met meer zelfvertrouwen.

Met de nieuwe Nissan LEAF gaat u overal naartoe, steeds verder, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw huidige auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in onze showroom.
Elektrisch rijden moet u echt zelf ervaren, maar daarom een afspraak voor een vrijblijvende proefrit!

Alles over de LEAF Onze actie op de LEAF

*Tijd afhankelijk van laadcondities, batterijtemperatuur en omgevingstemperatuur. Voor het realiseren van de aangegeven oplaadtijd moet een CHAdeMO snellader worden gebruikt. De Leaf is uitgerust met bewakingsapparatuur om de batterij te beschermen tijdens herhaaldelijke snellaadsessies in korte tijd.

Fotogalerij


Financier deze Nissan LEAF met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan LEAF direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Onze voorraad Nissan Leaf

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige Leaf staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Nissan LEAF rijdt fantastisch.

Vrijwel iedereen is enthousiast over deze 100% elektrische auto. U verplaatst zich soepel en schoon door het landschap. Niet alleen uzelf, ook het klimaat en uw leefomgeving hebben er baat bij!

E-Pedal

Het rijgedrag van de nieuwe Leaf wordt sterk bepaald door de e-Pedal. Met het stroompedaal kun je niet alleen versnellen, maar ook afremmen. Als je het pedaal loslaat, zal de auto geleidelijk afremmen zonder dat het rempedaal nodig is. Tegelijkertijd wordt energie teruggewonnen en opgeslagen in de accu. Het bijzondere van de e-Pedal is dat die de auto tot stilstand kan afremmen. De Nissan Leaf blijft dan stilstaan, ook op steile hellingen, totdat het pedaal weer wordt ingedrukt. Uiteraard is de Leaf ook voorzien van een normaal rempedaal.

ProPilot

Andere belangrijke eigenschap van de nieuwe Nissan Leaf is de grote hoeveelheid intelligente rijhulpsystemen. Zo is het model voorzien van ProPilot* waarmee hij zelfstandig kan rijden op een enkele rijstrook. De techniek bewaakt automatisch de afstand tot de voorligger en houdt de auto in het midden van de rijstrook. Als de voorligger stopt, remt de auto ook af, desnoods tot stilstand.
Een ander systeem is ProPilot Park, waarmee de auto zelfstandig kan parkeren.

Gezinsauto

De Nissan Leaf is een volwaardige gezinsauto met een comfortabel interieur en voldoende ruimte voor vijf inzittenden. De bagageruimte groeide tot een zeer acceptabele 435 liter. Het geluidsniveau in het interieur is verder verlaagd dankzij extra geluidsisolatie en verbeterde aerodynamica.

Kom naar Nissan Nieuwendijk en wij informeren u graag volledig over deze elektrische Nissan ZE!

 

Nissan Leaf downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Leaf? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!