Nissan
E-NV200 Van

GEEF UW BEDRIJF EEN KRACHTIGE IMPULS

STAP OVER OP ELEKTRISCH RIJDEN!

Wat gebeurt er als we de bekroonde Nissan NV200 minivan mixen met de toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF? Dan krijgt u de baanbrekende Nissan E-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling. Deze gebruikt dezelfde beproefde technologie als de Nissan LEAF, wat betekent dat u meteen vanaf het begin zult genieten van de voordelen voor uw bedrijf. Dat komt omdat een 100% elektrisch voertuig de gebruikskosten drastisch vermindert terwijl uw bedrijf een groen imago ontwikkelt.

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in onze showroom. U kunt dan meteen vrijblijvend een proefrit maken!

Nissan E-NV200 Van

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Financier deze Nissan E-NV200 Van met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan E-NV200 Van direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Nissan E-NV200 Van nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Onze voorraad Nissan NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige NV200 staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAGERE KOSTEN, HOGERE EFFICIËNTIE

Stel u voor dat u geen geld moet uitgeven aan brandstof, oliewissels of onderhoud van de versnellingsbak. Dat zijn de voordelen wanneer u kiest om 100 % elektrisch te rijden met de e-NV200. Bovendien bespaart u niet alleen geld door lage gebruikskosten, maar ook tijd! U moet immers nooit naar het benzinestation en uw voertuig brengt veel minder tijd door in de werkplaats voor onderhoud. Het mooiste van alles is dat uw bijzonder kostenefficiënt voertuig meteen ook de meest milieuvriendelijke bestelwagen is die momenteel in serie wordt geproduceerd. Omdat hij zo stil en schoon werkt, kunt u ‘s nachts perfect leveringen in woonwijken vervoeren en hebt u toegang tot beschermde zones en binnenomgevingen zonder hinder te veroorzaken. Eindelijk een voertuig voor uw bedrijf dat de weg baant naar nieuwe opportuniteiten.

DE KRACHT VAN 100 % ELEKTRISCH

Begin uw dag met een volle batterij; zo heeft uw voertuig een autonomie van 170 km* (NEDC) voor al uw leveringen, ophalingen, afspraken of noem maar op. De Nissan e-NV200 biedt u drie laadmodi: in een half uur kunt u het voertuig tot 80 % opladen aan een snellaadpunt; of u kunt de batterij in zo’n vier uur volledig opladen met een wallbox en de optionele lader van 6,6 kW aan boord; of u gebruikt een EVSE-laadkabel en een gewoon stopcontact in uw woning of op het werk om uw voertuig in zo’n tien uur volledig op te laden. Kies gewoon de manier van opladen die u het best past! En met het regeneratieve remsysteem is de e-NV200 speciaal ontworpen om u het maximum uit elke laadbeurt te laten halen. Dit systeem stuurt telkens wanneer u in vrijloop rijdt, vertraagt of remt, energie terug naar de batterij.

ONTSPANNEN RIT, ONTSPANNEN WERKDAG

Niets valt te vergelijken met elektrisch rijden: het gevoel van rustig voortbewegen zonder motorgeluiden of trillingen. Voeg daar een op de bestuurder gerichte cabine aan toe – met de meeste beenruimte binnen deze klasse en een hoge rijpositie, net zoals in een truck, voor een beter zicht op de weg – en we krijgen meteen gelukkigere, minder vermoeide en zelfverzekerdere bestuurders. Dit alles komt bovendien met het comfort van een automatische versnellingsbak die garant staat voor meer rijplezier en een uitzonderlijke wendbaarheid (dankzij een laag zwaartepunt en 15 ˝-wielen), ogenblikkelijk EV-koppel voor een snelle en soepele acceleratie en een kleine draaicirkel om makkelijk te manoeuvreren. De e-NV200 is zeer goed op weg om uw beste werkmakker te worden.

EEN KANTOOR OP WIELEN, WAAR U OOK GAAT

De e-NV200 is ongelooflijk goed uitgerust. Het ontwerp van het interieur is geïnspireerd door bestuurders die onderweg zaken moeten afhandelen. Daarom fungeert de cabine ook als een gebruiksvriendelijke werkplek met instelbare zetels en veelzijdige opbergruimten. Waarom zou u een ander kantoor nodig hebben als u kunt rekenen op NissanConnect met inbegrip van navigatie, handsfree bellen, sms’en en Bluetooth® -audiostreaming?

LAADVERMOGEN EN VEELZIJDIGHEID: EEN GESLAAGDE COMBINATIE

De e-NV200 is speciaal ontworpen om aan tal van behoeften tegemoet te komen. Maak uw keuze uit twee modellen, beide met een multifunctioneel interieur waarin u de configuratie van leggers, bakken en zetels perfect kunt aanpassen aan uw diensten. Zelfs een dubbele achterdeur, met of zonder ruiten, of een achterklep behoren tot de mogelijkheden. Bovendien is inladen een fluitje van een cent dankzij een uitzonderlijk lage laadhoogte van 520 mm aan de achterkant.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Nissan E-NV200 Van downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan E-NV200 Van? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!