Nissan
E-NV200 Evalia

ONTDEK DE 100% ELEKTRISCHE MPV

NU OOK BESCHIKBAAR MET 7-ZITPLAATSEN

Neem een compacte elektrische MPV met 4% bijtelling: veelzijdig, goed uitgerust en met ruimte voor zeven personen. Voeg nu 100% elektrisch vermogen toe. Dat is de nieuwe Nissan e-NV200 EVALIA!
Nissan heeft dezelfde innovatieve technologie gebruikt waarmee ze al meer dan 180.000 elektrische Nissans op de weg heeft gezet, en deze gecombineerd met de bekroonde Nissan NV200 EVALIA. Begin de dag met een volgeladen batterij en rijd 170 km* zonder uitstoot. Zeg brandstof vaarwel en houd het geld in uw portemonnee dankzij energie die vier keer zo goedkoop is als benzine of diesel.

*Op basis van de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC).

Nieuwsgierig? Bereken online uw inruilwaarde en ontvang direct een offerte per e-mail. Voor een exacte taxatie van uw auto en een offerte op maat ontvangen wij u graag in een van onze showrooms, onze verkoopadviseurs staan u graag te woord. U kunt dan meteen een vrijblijvende proefrit maken!

Nissan E-NV200 Evalia

Bekijk voorraad Bekijk acties

Fotogalerij


Financier deze Nissan E-NV200 Evalia met een persoonlijke lening met 2,90% rente*

Rij ‘m nu voordelig!

Wilt u deze Nissan E-NV200 Evalia direct rijden? Sluit dan nu meteen een financiering af.

Wij bieden u scherpe financieringsprijzen, bereken direct wat het u gaat kosten. Kies de gewenste soort financiering, de looptijd, de gewenste aanbetaling en uw gewenste kilometrage. Vraag een offerte op maat aan.

Rij deze Nissan E-NV200 Evalia nu voor p/mnd*

Offerte aanvragen

Onze voorraad Nissan NV200

Bekijk hier onze voorraad. Ziet u hier uw toekomstige NV200 staan?

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WELKOM IN DE ELEKTRISCHE TOEKOMST

BETERE TECHNOLOGIE
Dankzij permanent onderzoek en investeringen zijn elektrische voertuigen van Nissan nu nog efficiënter, krachtiger en bovenal leuker dan ooit tevoren.

IN ALLE RUST RIJDEN

De Nissan e-NV200 EVALIA compacte elektrische MPV met 4% bijtelling, zit boordevol innovatieve technologie, zoals de Intelligent key en Helling starthulp, functies die rijden gemakkelijker en veiliger maken. En omdat elektrisch vermogen een vrijwel geruisloze motor betekent, zijn uw ritten veel meer ontspannen.

GENOEG RUIMTE VOOR HET HELE GEZIN

COMFORT
Vanwege zijn ruime interieur en grote ramen is reizen in de Nissan e-NV200 EVALIA een plezier voor het hele gezin. Overal zijn opbergruimtes, er is een 12V-aansluiting zodat passagiers op de achterbank een tablet of smartphone kunnen aansluiten en klimaatbeheersing houdt iedereen tijdens de hele reis fris.

VEELZIJDIGHEID IS DE NORM

DE COMPACTE MPV VAN NISSAN MET 4% BIJTELLING
Op vakantie met het hele gezin, uw vrienden helpen bij het verhuizen, een rit naar het tuincentrum, een weekend mountainbiken of misschien de hele groep naar het vliegveld brengen: waar de Nissan e-NV200 EVALIA ook mee te maken krijgt, het komt altijd goed. Met twee breed openende schuifdeuren en een enorm interieur voor 7 passagiers is er ruimte voor alles en iedereen.

Ontdek ‘m nu bij Nieuwendijk!

Nissan E-NV200 Evalia downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan E-NV200 Evalia? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!