Over ons


Nissan Nieuwendijk is de Nissandealer in de regio. Onze Nissanvestiging in Uithoorn is onderdeel van Autobedrijf Nieuwendijk, sinds 1980 een begrip in de regio in de autobranche. Het familiebedrijf werd opgestart door Kees Nieuwendijk sr. in Aalsmeer en is, onder leiding van zoons Kees en Sjaak, uitgebreid met  vestigingen in Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom en Lijnden. Sinds kort maken ook twee Amsterdamse filialen deel uit van de Nieuwendijk Groep.

Sinds 2004 zijn we naast Renault- en Daciadealer ook Nissandealer. Aanvankelijk in Amstelveen en sinds 2008 aan de Zijdelweg in Uithoorn. Op deze locatie zijn we naast Nissan merkdealer officiëel erkend Renault reparateur. Ook hebben we in Uithoorn een groot assortiment occasions op voorraad staan en zijn onze monteurs uitstekend in staat auto’s van andere merken vakkundig te repareren.

Verkoopadvies
Sjaak Nieuwendijk en Wouter van Oorde geven leiding aan de vestiging in Uithoorn. Sjaak is sinds 1997 werkzaam bij Nieuwendijk en tevens lid van de directie. Wouter heeft op verschillende vestigingen van Nieuwendijk gewerkt en is in januari 2019 enthousiast aan de slag gegaan in Uithoorn. Mano van Veen is onze jongste verkoopadviseur. Sjaak, Wouter en Mano zullen u te allen tijde zo goed mogelijk adviseren.
         
Wouter                        Sjaak

Onze werkplaats
Wanneer u uw auto laat onderhouden komt u in contact met Fabien of Leon van onze werkplaatsreceptie. Onze serviceadviseurs hebben veel ervaring en voelen zich in Uithoorn als een vis in het water. Heeft u vragen? Leon en Fabien weten er wel raad mee.
In de werkplaats verhelpen onze monteurs John, Ed, Bram, Robin en Lucas alle voorkomende problemen. Zij zijn al jarenlang bij ons in dienst en beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Ook van alle huidige technische innovaties zijn zij uitstekend op de hoogte. Geen uitdaging zo groot of onze monteurs vinden er een oplossing voor. U kunt het onderhoud van uw auto dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Optimale service
Met zijn allen willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Gezien de reacties van onze klanten lukt dat over het algemeen erg goed. We zijn er trots op dat wij altijd hoge scores behalen als het gaat om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wilt u iets vragen, heeft u een opmerking, een vraag, een compliment of kritiek? Laat het ons weten, samen komen we verder!

U kunt ook hier uw review achterlaten.