Over ons


Onze vestiging in Uithoorn is onderdeel van Autobedrijf Nieuwendijk, sinds 1980 een begrip in de regio in de autobranche. Ons  familiebedrijf startte in Aalsmeer en breidde in de loop der jaren uit met succesvolle vestigingen in Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom en Amsterdam.

Op onze locatie aan de Zijdelweg in Uithoorn zijn we Nissanspecialist en officiëel erkend Renault- en Daciareparateur. Onze goed opgeleide monteurs zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in de merken Nissan, Renault en Dacia. Zij houden uw auto in optimale conditie.

Verkoopadvies
Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze!
         
Wouter                        Sjaak

Onze werkplaats
Wanneer u uw auto laat onderhouden komt u in contact met  onze werkplaatsreceptie. Onze serviceadviseurs hebben veel ervaring en voelen zich in Uithoorn als een vis in het water. Heeft u vragen? Zij weten er wel raad mee.

 
In de werkplaats verhelpen onze monteurs alle voorkomende problemen. Zij hebben een lange staat van dienst en beschikken over een schat aan kennis en ervaring.  Geen uitdaging zo groot of onze monteurs vinden er een oplossing voor. U kunt het onderhoud van uw auto dus met een gerust hart aan ons overlaten.

         

Optimale service
Met zijn allen willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Gezien de reacties van onze klanten lukt dat over het algemeen erg goed. We zijn er trots op dat wij altijd hoge scores behalen als het gaat om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wilt u iets vragen, heeft u een opmerking, een vraag, een compliment of kritiek? Laat het ons weten, samen komen we verder!

U kunt ook hier uw review achterlaten.