Over ons


Sterk in de regio, al meer dan 40 jaar
Onze vestiging in Uithoorn is onderdeel van Autobedrijf Nieuwendijk, sinds 1980 een begrip in de regio. Ons familiebedrijf startte in Aalsmeer en breidde in de loop der jaren uit met succesvolle vestigingen in Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en Zaandam.
Wij gaan voor de beste kwaliteit en een prettige duurzame relatie met u!

Op onze locatie aan de Zijdelweg in Uithoorn zijn we Nissanspecialist en officiëel erkend Renault- en Daciareparateur. Onze goed opgeleide monteurs zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in de merken Nissan, Renault en Dacia. Zij houden met veel plezier uw auto in optimale conditie. Ook als deze van een ander merk is!

Verkoopadvies
Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Sjaak Nieuwendijk, vestigingsmanager

Onze ervaren medewerkers zoeken met u naar de beste oplossing
Wanneer u uw auto laat onderhouden komt u in contact met onze werkplaatsreceptie. Onze serviceadviseurs hebben veel ervaring en voelen zich in Uithoorn als een vis in het water. Heeft u vragen? Daniella en Jeroen weten er wel raad mee!

Wij houden uw auto op-en-top in conditie!
In de werkplaats verhelpen onze monteurs alle voorkomende problemen. Zij hebben een lange staat van dienst en beschikken over een schat aan kennis en ervaring.  Geen uitdaging zo groot of onze monteurs vinden er een oplossing voor. U kunt het onderhoud van uw auto dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Trots op onze tevreden klanten
Met zijn allen zijn wij u zo goed mogelijk van dienst. Gezien de reacties van onze klanten lukt dat meestal erg goed. We zijn er trots op dat wij  hoge scores behalen als het gaat om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Heeft u een opmerking, een vraag, een compliment of kritiek? Laat het ons weten, samen komen we verder!

Bekijk hier hoe klanten ons waarderen of laat zelf uw review achter