Over ons


Over ons

Nissan Nieuwendijk is dé Nissandealer in de regio. Onze Nissanvestiging in Uithoorn is onderdeel van Autobedrijf Nieuwendijk, sinds 1980 een begrip in de regio in de autobranche. Het familiebedrijf werd opgestart door Kees Nieuwendijk sr. in Aalsmeer en is in de loop der jaren, onder leiding van zoons Kees en Sjaak, uitgebreid met bloeiende vestigingen in Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom en Lijnden. Sinds kort maken ook twee Amsterdamse vestigingen deel uit van de Nieuwendijk Groep.

Sinds 2004 zijn we naast Renault- en Daciadealer ook Nissandealer. Aanvankelijk in Amstelveen en sinds 2008 aan de Zijdelweg in Uithoorn. Op deze locatie zijn we naast Nissan merkdealer officiëel erkend Renault reparateur. Ook hebben we in Uithoorn een groot assortiment occasions op voorraad staan en zijn onze monteurs uitstekend in staat auto’s van andere merken vakkundig te repareren.

Verkoopadvies
Sjaak Nieuwendijk en Mike Runge geven leiding aan de vestiging in Uithoorn. Sjaak ging in 1997 aan de slag in de zaak van zijn vader en werd een paar jaar later mede-eigenaar. De vestiging Uithoorn is al lange tijd zijn basis dus de meeste klanten zullen hem zeker kennen. Mike kwam in 2012 bij ons in dienst en voelde zich meteen thuis. Mike is verkoopadviseur en tevens assistent bedrijfsleider.

Onze werkplaats
Wanneer u uw auto laat onderhouden komt u in contact met Remon-Jan of Leon van onze werkplaatsreceptie. Beiden zijn ervaren serviceadviseurs en voelen zich in Uithoorn als een vis in het water. Heeft u vragen? Leon en Remon weten er wel raad mee.
In de werkplaats verhelpen John, Ed, Bram, Ferdi en Fabien alle voorkomende problemen. Zij zijn al jarenlang bij ons in dienst en beschikken over een schat aan kennis en ervaring. Ook van alle huidige technische innovaties zijn zij uitstekend op de hoogte. Geen uitdaging zo groot of onze monteurs vinden er een oplossing voor. U kunt het onderhoud van uw auto dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Optimale service
Met zijn allen willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Gezien de reacties van onze klanten lukt dat over het algemeen erg goed. We zijn er trots op dat wij altijd hoge scores behalen als het gaat om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wilt u iets vragen, heeft u een opmerking, een vraag, een compliment of kritiek? Laat het ons weten, samen komen we verder!

U kunt ook hier uw review achterlaten.