Over ons


Nieuwendijk Sterk in de regio, al meer dan 40 jaar
Onze vestiging in Uithoorn is onderdeel van Autobedrijf Nieuwendijk, ruim 40 jaar een begrip in de regio. Ons familiebedrijf startte in Aalsmeer en breidde in de loop der jaren uit met succesvolle vestigingen in Amstelveen, Uithoorn, Hoofddorp, Hillegom, Amsterdam en Zaandam.
Wij gaan voor de beste kwaliteit en een prettige duurzame relatie met onze klanten.

Op onze locatie aan de Zijdelweg in Uithoorn zijn we Nissanspecialist en officieel erkend Renault- en Daciareparateur. Onze goed opgeleide monteurs zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in de merken Nissan, Renault en Dacia. Zij houden met veel plezier uw auto in optimale conditie. En maken daarbij gebruik van originele merkonderdelen.
Rijdt u in een ander merk? Ook dan bent u van harte welkom en zullen wij u goed voor uw auto zorgen!

Verkoopadvies
In Uithoorn zijn wij geen officieel verkooppunt meer. Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto?
Onze collega’s op een van onze andere Nieuwendijk vestigingen adviseren u graag!

Onze ervaren medewerkers zoeken met u naar de beste oplossing
Onze serviceadviseurs hebben veel ervaring en voelen zich in Uithoorn als een vis in het water. Heeft u vragen? Zij weten er wel raad mee!

Wij houden uw auto op-en-top in conditie!
In de werkplaats verhelpen onze monteurs alle voorkomende problemen. Zij hebben een lange staat van dienst en beschikken over een schat aan kennis en ervaring.  Geen uitdaging zo groot of onze monteurs vinden er een oplossing voor. U kunt het onderhoud van uw auto dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Trots op onze tevreden klanten
Met zijn allen zijn wij u zo goed mogelijk van dienst. Gezien de reacties van onze klanten lukt dat meestal uitstekend. We zijn er trots op dat wij  hoge scores behalen als het gaat om kwaliteit en klantvriendelijkheid. Heeft u een opmerking, een vraag, een compliment of kritiek? Laat het ons weten, samen komen we verder!

Bekijk hier hoe klanten ons waarderen of laat zelf uw review achter

Ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij
Bij Autobedrijf Nieuwendijk dragen we graag bij aan een sociale en gezonde wereld.
We zien het als onze plicht zorg te dragen voor mens, milieu en maatschappij. Dat zit in grote maar ook in kleine dingen.
In de hele organisatie zijn wij hier dagelijks bewust mee bezig.
Wilt u daar meer van weten? Bekijk ons MVO-rapport