Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een gloednieuwe Nissan vanaf € 14.790,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Nieuwendijk Electric Event | Groot succes!

  Donderdag 11 april vond in onze vestiging in Amsterdam West het Nieuwendijk Electric Event plaats, en wat was het een succes! Bijna 100 ondernemers en fleetowners hebben in een paar uur tijd een beeld gekregen van de toekomst in de binnenstedelijke gebieden als het gaat om mobiliteit.

  Lees verder
 • Nieuwendijk kiest de zonzijde!

  Maar liefst 502 zonnepanelen zijn in gebruik genomen bij onze vestiging in Aalsmeer. Dankzij deze panelen kunnen wij op duurzame wijze energie produceren en voldoende stroom opwekken om volledig zelfvoorzienend te zijn.

  Lees verder
 • Wouter nieuwe vestigingsmanager in Uithoorn

  Wouter van Oorde heeft Mike Runge vervangen en is de nieuwe vestigingsmanager in Uithoorn. Wouter is al bij verschillende Nieuwendijkvestigingen werkzaam geweest en nu vol enthousiasme in Uithoorn aan de slag gegaan. Hij helpt u graag verder op weg.

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.7

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

9.6


 • A. Steenkamp

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Vriendelijke mensen en een grote deskundigheid.

 • C. Butter

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Goede service, goed en deskundig personeel en heel vriendelijk!

 • D.F. Van Oosten

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Renault Nieuwendijk is een zeer betrouwbare relatie voor auto-aankoop én onderhoud. We geven Renault Nieuwendijk een dikke 10!

 • M.F.A. Schijf

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Prima onderhoudsbedrijf! Men bespreekt evt extra kosten vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeer servicegericht en heel vriendelijke klantbenadering!

 • Review via Renault.nl

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Prima

Onze Vestiging