Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een gloednieuwe Nissan vanaf € 14.590,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Nissan zet batterijtechnologie in voor duurzaam wonen

  Nissan verbreedt zijn werkterrein en biedt in Nederland innovatieve producten en services aan gericht op wonen en energieopslag. Deze zomer worden in Voorhout 33 woningen opgeleverd met een xStorage-thuisbatterij voor de opslag van zonne-energie.

  Lees verder
 • 728 zonnepanelen op het dak van onze vestiging in Hillegom!

  In 2017 is door Experion op de daken van de showroom en de garage van onze vestiging in Hillegom, 728 zonnepanelen geïnstalleerd. Bekijk hier de video van het bovenaanzicht van de 728 onlangs geïnstalleerde zonnepanelen in Hillegom:

  Lees verder
 • Nieuwe LEAF nu in de showroom!

  Hij is er, de volledig nieuwe Nissan LEAF! De langverwachte opvolger van ’s werelds bestverkochte elektrische auto biedt een grotere opslagcapaciteit, een krachtigere motor en een toegenomen actieradius. De nieuwe LEAF staat nu bij ons in de showroom! Kom snel kennismaken!

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.7

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

9.6


 • Jan van Berkel

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Bandenwissel van winter naar zomerbanden. Goede service, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

 • Jan van Berkel

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Bandenwissel van winter naar zomerbanden. Goede service, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

 • Hans Karbet

  10
  Sales Alle reviews

  Review

  De klant is niet Koning de klant is de Keizer 27 maart mijn nieuwe Kadjar opgehaald en niet hier de sleutels en tot ziens maar 1 1/2 uur uitleg over alles van de auto. Bijzonder is dat David een gave heeft om te onthouden wat je verteld, na 1 uur wist hij zelfs mijn email adres nog. Ze willen gaan voor een 10 maar van mij krijgen ze een 11

 • Hans Karbet

  10
  Sales Alle reviews

  Review

  De klant is niet Koning de klant is de Keizer. 27 maart mijn nieuwe Kadjar opgehaald en niet hier de sleutels en tot ziens maar 1 1/2 uur uitleg over alles van de auto. Bijzonder is dat David een gave heeft om te onthouden wat je verteld, na 1 uur wist hij zelfs mijn email adres nog. Ze willen gaan voor een 10 maar van mij krijgen ze een 11

 • J. Stroomer

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Mijn Renault Espace gaf op Schiphol een foutmelding ‘remmen defect’ Renault Route Service gebeld en binnen 30 minuten was Renault Nieuwendijk (Hoofddorp) bij me om de remvloeistof bij te vullen en te controleren. In de garage bleek een remleiding aan vervanging toe. Zonder kosten werden wij door Renault Nieuwendijk naar Bergen aan Zee gebracht, toch zo’n 50Km ver, ‘service mijnheer, mevrouw’ 2 dagen later kon ik mijn auto weer ophalen. wat mij betreft is dit niet ‘service’ maar ‘ONGEKENDE SERVICE’ met hoofdletters!!!

Onze Vestiging