Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een gloednieuwe Nissan vanaf € 14.790,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • Aangepaste openingstijden 24 & 31 december

  Op maandag 24 december (kerstavond) en maandag 31 december (oudejaarsdag) sluiten onze werkplaatsen om 16.00 uur. Klik hier voor een compleet overzicht van onze openingstijden tijdens de feestdagen.

  Lees verder
 • NIEUWENDIJK BREIDT UIT NAAR AMSTERDAM

  Wij willen u met trots mededelen dat we per 1 oktober 2018 twee Renault dealervestigingen in Amsterdam hebben overgenomen. Alle sales en after-sales activiteiten van Arend Auto worden door ons voortgezet en de 40 werknemers zijn bij ons in dienst gekomen. U kunt nu dus ook bij ons terecht aan de Donauweg 11 (A’dam West) en aan de Joan Muyskenweg 14 (A’dam Zuid-Oost) in Amsterdam.

  Lees verder
 • Jubilarissen in de bloemen gezet

  Sleutelen kan Bram Dijkstra als de beste, elk technisch probleem lost hij op. Geen wonder met maar liefst 20 jaar ervaring bij Autobedrijf Nieuwendijk! Natuurlijk kreeg hij felicitaties en bloemen bij zijn 4e lustrum.

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.7

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

9.6


 • A. Steenkamp

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Vriendelijke mensen en een grote deskundigheid.

 • C. Butter

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Goede service, goed en deskundig personeel en heel vriendelijk!

 • D.F. Van Oosten

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Renault Nieuwendijk is een zeer betrouwbare relatie voor auto-aankoop én onderhoud. We geven Renault Nieuwendijk een dikke 10!

 • M.F.A. Schijf

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Prima onderhoudsbedrijf! Men bespreekt evt extra kosten vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeer servicegericht en heel vriendelijke klantbenadering!

 • Review via Renault.nl

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Prima

Onze Vestiging