Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een gloednieuwe Nissan vanaf € 14.590,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • 100.000e LEAF verkocht in Europa

  Nissan heeft begin juni de 100.000e Leaf in Europa afgeleverd. Een mijlpaal die wordt beschouwd als een belangrijke overwinning voor elektrische mobiliteit!

  Lees verder
 • Nissan zet batterijtechnologie in voor duurzaam wonen

  Nissan verbreedt zijn werkterrein en biedt in Nederland innovatieve producten en services aan gericht op wonen en energieopslag. Deze zomer worden in Voorhout 33 woningen opgeleverd met een xStorage-thuisbatterij voor de opslag van zonne-energie.

  Lees verder
 • 728 zonnepanelen op dak vestiging Hillegom!

  In 2017 is door Experion op de daken van de showroom en de garage van onze vestiging in Hillegom, 728 zonnepanelen geïnstalleerd. Bekijk hier de video van het bovenaanzicht van de 728 onlangs geïnstalleerde zonnepanelen in Hillegom:

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.7

Verkoop

9.7

Totaal

9.7

Werkplaats

9.6


 • A. Steenkamp

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Vriendelijke mensen en een grote deskundigheid.

 • C. Butter

  8
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Goede service, goed en deskundig personeel en heel vriendelijk!

 • D.F. Van Oosten

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Renault Nieuwendijk is een zeer betrouwbare relatie voor auto-aankoop én onderhoud. We geven Renault Nieuwendijk een dikke 10!

 • M.F.A. Schijf

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Prima onderhoudsbedrijf! Men bespreekt evt extra kosten vooraf zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zeer servicegericht en heel vriendelijke klantbenadering!

 • Review via Renault.nl

  10
  Aftersales Alle reviews

  Review

  Prima

Onze Vestiging