Voorraad afbeelding

Onze voorraad
Vind uw auto

Maak uw keuze uit meer dan 200 auto’s

Bent u op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto? Dan bent u bij Nieuwendijk aan het juiste adres. We hebben altijd een ruim aanbod aantrekkelijk geprijsde nieuwe en gebruikte auto’s op voorraad. Deze worden standaard afgeleverd inclusief een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt volgens schema. Kom naar een van onze vestigingen of bekijk ons uitgebreide aanbod online.

Onze werkplaatsPlan zelf uw afspraak!

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud aan uw auto? Maak snel en eenvoudig een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van uw afspraak. Benieuwd wat onderhoud voor uw auto kost? Vraag direct een prijsopgave aan.

Onze modellen

U rijdt al een nieuwe Nissan vanaf € 15.190,- Welk model kiest u?

Bekijk alle modellen

Actueel nieuws Meer nieuws


 • 10 jaar QASHQAI!

  Never change a winning team! Dit credo gaat zeker op voor de Nissan QASHQAI. Ondanks dat de concurrentie flink is toegenomen, blijft de QASHQAI de bestverkochte crossover van Europa. Daarom vieren wij de tienjarige verjaardag van de QASHQAI met voordeel voor u! Wij houden u op de hoogte van de festiviteiten die zullen volgen. In elk geval profiteert u van aantrekkelijk verjaardagssvoordeel:

  Lees verder
 • Nieuwe website Autobedrijf Nieuwendijk online!

  Na een lange tijd hard werken is het dan eindelijk zo ver; onze nieuwe website(s) staat online! En dat is niet het enige, ook onze huisstijl en logo’s zijn vernieuwd. Er moet nog veel gebeuren, maar tot nu toe zijn wij erg trots op het resultaat!

  Lees verder
 • Nieuwe MICRA gelanceerd!

  De Nissan MICRA is compleet vernieuwd. De 5e generatie MICRA is strakker en stoerder dan zijn voorganger. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie en uitstekende behendigheid, biedt de nieuwe Nissan MICRA een inspirerende rijervaring.

  Lees verder

Onze reviews
Wat zeggen onze klanten?

Totaal

0

Verkoop

0

Totaal

0

Werkplaats

0


  Geen reviews reviews gevonden.

Onze Vestiging