Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Wij zijn uitgeroepen tot ‘Dealer of the Year 2023’!

Autobedrijf Nieuwendijk is uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year 2023’. We behaalden de hoogste score op het gebied van verkoop, aftersales en klanttevredenheid van alle Renault dealers in Nederland. Een geweldige prestatie waar we erg trots op zijn.

Jaarlijkse onderscheiding
Om Renault dealers te belonen en erkennen voor hun prestaties wordt ieder jaar de best presterende dealer van het land onderscheiden met de ‘Dealer of the Year’-prijs. Ons bedrijf behaalde in 2023 de hoogste score op al deze onderdelen, daarmee zijn wij de trotse Nederlandse ‘Renault Dealer of the Year 2023’.

Na 3x tweede, nu nummer 1
De ‘Dealer of the Year 2023’ werd bekend gemaakt tijdens een groot livestream evenement dat door alle Renault dealers werd bijgewoond. Op de Nieuwendijkvestigingen werd de bekendmaking door de medewerkers met spanning gevolgd. Gejuich steeg op toen bleek dat Nieuwendijk op de hoogste tree van het podium eindigde. Kees Nieuwendijk, algemeen directeur: ‘’Wij zijn enorm blij dat we na drie keer tweede te zijn geworden nu de eerste plek hebben weten te bemachtigen. Wij hebben met al onze medewerkers keihard gewerkt om dit fantastische resultaat te behalen en zijn super trots!”

Complimenten van de Renault directie
Uiteraard waren er felicitaties van Renault Nederland. Ted Boers, Sales Director Renault Nederland: “Graag wil ik Autobedrijf Nieuwendijk van harte feliciteren met het winnen van de ‘Dealer of the Year 2023’-prijs. Een mooie kroon op alle inspanningen en investeringen die in de afgelopen jaren door Nieuwendijk zijn gedaan om deze prachtige scores te behalen.’

De overwinning werd op al onze vestigingen gevierd met taart en een presentje voor elke medewerker. De prijs zal ongetwijfeld motiveren om ook van 2024 een fantastisch jaar te maken.

       

Terug naar overzicht