Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Trots op 2e plaats Dealer van het jaar!

Autobedrijf Nieuwendijk behaalde de 2e plaats in de Renaultdealer van het Jaar 2022-competitie. Ook in de ranglijst van Daciadealers wisten wij de tweede plaats binnen te halen. En dus was het vorige week feest op alle vestigingen van ons bedrijf. Met de felicitaties van Renault en Dacia Nederland en taart voor alle medewerkers.

Trotse directie
Kees Nieuwendijk, onze algemeen directeur,  is vereerd met de prijzen. “Dit is een bijzonder knappe prestatie die door het gehele Nieuwendijkteam in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Als directie zijn wij er trots op hoe alle medewerkers zich het afgelopen jaar hebben ingezet.”

Focus op klanttevredenheid
Renault organiseert de Dealer of the Year-verkiezing elk jaar. Deze verkiezing is een erkenning voor de inzet van het dealernetwerk. De dealers worden beoordeeld op verschillende facetten. In de categorie klanttevredenheid was Nieuwendijk zelfs de beste dealer van het land. Kees Nieuwendijk hierover: “Onze focus ligt op klanttevredenheid dus is het mooi om deze inspanningen terug te zien in de scores”.

Natuurlijk zijn we intussen enthousiast 2023 ingegaan. Een mooie uitdaging om aan het eind van het jaar weer hoog op het podium te eindigen, wie weet zelfs op de allerhoogste tree…!

Team Zaandam met de taart

 

 

Terug naar overzicht