Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Schenking voor Regenboog Groep en andere doelen

Diverse organisaties kregen vorige maand een bedrag op hun rekening gestort namens ons bedrijf. Zij waren blij en verrast met dit onverwachte steuntje in de rug!

Jaarlijks mogen onze medewerkers een gift doneren aan een goed doel. Elk personeelslid kiest een doel waaraan hij/zij de gift wil  besteden. De hoogte hiervan is gekoppeld aan onze omzet. Een groot aantal organisaties in de regio werd verrast met een donatie. In totaal ging het om een bedrag van 19.310 euro.

Groot bedrag voor de Regenboog Groep
Een groot deel van het bedrag ging naar de Regenboog Groep. De groep zet zich in voor Amsterdammers die in (sociale) armoede leven. Zij helpt deze mensen actief aan de samenleving deel te nemen. Dankzij de donatie kunnen zes daklozen een opleiding tot heftruckchauffeur volgen en een baan vinden.
Sjaak Nieuwendijk ging met drie collega’s  naar het opvangcentrum in de Amsterdamse Pijp om de cheque van 6.610 euro te overhandigen. Dit moment werd extra feestelijk omdat de vier Nieuwendijkers een heerlijke zomerse maaltijd bereidden waar gezamenlijk van werd gesmuld.
We vinden het fijn dat we de Regenboog Groep en andere organisaties in en rond Amsterdam kunnen ondersteunen.

      

Sjaak, Annemieke, Martijn en Leon kookten een heerlijke maaltijd die de daklozen zich goed lieten smaken!

Terug naar overzicht