Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


De Scénic E-Tech Electric is ‘Car of the Year 2024’

De Renault Scenic E-Tech Electric heeft de prestigieuze titel van Car of the Year 2024 binnengehaald. Na een spannende competitie met zes andere finalisten op de Autoshow van Genève, waarbij hij maar liefst 329 punten verdiende, werd de Scenic E-Tech Electric uitgeroepen tot de winnaar.

Met deze overwinning markeert Renault zijn zevende keer dat het de felbegeerde titel wint. Fabrice Cambolive, CEO van Renault, benadrukte het belang van deze prestatie en benadrukte de toewijding van het merk aan baanbrekende technologieën en een duurzame toekomst.

Fabrice Cambolive, CEO van Renault: “Het winnen van de Car of the Year-verkiezing maakt iedereen bijzonder trots bij Renault Group en het merk Renault. Deze erkenning laat zien dat we de juiste keuzes hebben gemaakt: baanbrekende actieradius, een uitnodigend en ruim interieur en dat alles met een minimale ecologische voetafdruk! Voeg daar rijplezier en ‘voiture à vivre’-uitrustingen aan toe, zoals het nieuwe Solarbay-panoramadak en de nieuwste generatie van het OpenR Link-systeem met geïntegreerde Google-functies, en de Renault Scenic E-Tech electric heeft alles in huis voor een goede positie in de Europese EV-markt.”

De Renault Scenic E-Tech Electric, gebaseerd op het innovatieve AmpR medium platform, belichaamt de toekomst van gezinsauto’s in het C-segment. Met een indrukwekkende WLTP-actieradius tot 625 km, een ruim en comfortabel interieur, en geavanceerde technologie aan boord, biedt deze volledig elektrische auto alles wat nodig is voor zowel stadsavonturen als lange reizen met het gezin.

Prijzen voor de Scenic E-Tech Electric beginnen bij € 42.470,- voor de evolution comfort range met een 60 kWh-batterij. Voor de long range versie met een 87 kWh-batterij, beschikbaar vanaf de techno-uitvoering, starten de prijzen bij € 47.970,-. Leveringen zullen naar verwachting in het voorjaar van 2024 beginnen.

Bekijk ook: Alle prijzen & uitvoeringen Renault Scenic E-Tech 100% electric 2024
Bekijk ook: Specificaties Renault Scenic 2024: actieradius, laadtijden, gewichten en meer 

Terug naar overzicht