Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwendijk tweede bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’

Het team van Nieuwendijk is op de tweede plaats geëindigd bij de prestigieuze verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. We lieten over het hele jaar uitstekende scores noteren op het gebied van klanttevredenheid, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Het is de tweede keer dat wij een podiumplek hebben behaald!

Tweede plaats & grootste stijger

Bij de verkiezing van ‘Renault Dealer of the Year’ draait het om de prestaties van de dealers op het gebied van Sales, After Sales en kwaliteit. Nieuwendijk scoorde in 2018 het maximum aantal punten ten aanzien van Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Bovendien behaalden we hoge scores op het gebied van de Sales- en After Sales-objectieven.

Dankzij de uitstekende prestaties is Nieuwendijk ook nog eens de runner-up (de grootste stijger) van 2018.

Namens het gehele team van Nieuwendijk bedanken wij onze klanten voor het vertrouwen.
Zonder u was dit niet mogelijk geweest!

Fotobijschrift: De heren Kees en Sjaak Nieuwendijk en Victor Jonk (midden), directie Renault Nieuwendijk, 2eprijswinnaar van de Renault Dealer of the Year 2018-verkiezing, ontvangen de prijs uit handen van de heer Jérôme Pannaud (l.), General Manager Benelux en mevrouw Christelle Réale (r.), Country Operations Director Netherlands.

Terug naar overzicht