Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwendijk steunt onze zorghelden

Nu we allemaal in de greep zijn van het coronavirus wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Die maken lange dagen en lopen flinke risico’s, en het einde is nog lang niet in zicht.
Vanuit de autobranche is een bijzonder initiatief ontstaan om de mensen in de zorg een handje te helpen; de #zorgheldenauto. Bij dit initiatief worden auto’s beschikbaar gesteld voor zorghelden die niet beschikken over een auto en met het openbaar vervoer moeten reizen. Op deze manier kunnen wij stilstaande auto’s inzetten voor zorghelden die met het openbaar vervoer naar hun werk moeten reizen, omdat zij niet over een auto beschikken.

Bijdrage Nieuwendijk
Het initiatief is inmiddels landelijk aangenomen door heel veel autobedrijven en natuurlijk doen wij ook bij Nieuwendijk hier aan mee door stilstaande auto’s beschikbaar te stellen. Om onze zorghelden in deze moeilijke tijd te ondersteunen, hebben wij een aantal Renault Clio’s beschikbaar gesteld gedurende de komende 3 maanden. Afgelopen week zijn de eerste ‘zorghelden’ met een grote glimlach de sleutels van hun tijdelijke vervoer op komen halen.

Help jij ook mee?
Kun jij of je werkgever ook een steentje bijdragen om alle helden in de zorg te ontzorgen op het gebied van vervoer? Aanbieders van auto’s kunnen zich aanmelden via onderstaande knop.

Ik wil graag helpen
Terug naar overzicht