Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwendijk kiest de zonzijde!

Maar liefst 502 zonnepanelen zijn in gebruik genomen onze vestiging in Aalsmeer. Dankzij deze panelen kunnen wij op duurzame wijze energie produceren en voldoende stroom opwekken  om volledig zelfvoorzienend te zijn.

Directeur Kees Nieuwendijk: “Anderhalf jaar geleden is het dak van onze vestiging in Hillegom volledig voorzien van zonnepanelen. We kunnen precies zien hoeveel zonnestroom er per dag wordt opgewekt. In de zomer is dat meer dan genoeg, in de winter iets tekort, over het hele jaar genomen precies toereikend. Het is een rendabele investering gebleken die bijdraagt aan een schoner milieu. Vandaar dat we nu in Aalsmeer ook voor deze mogelijkheid hebben gekozen.”

De opgewekte zonnestroom zal onder meer gebruikt worden om elektrische Renaults  op te laden. Renault loopt voorop in de ontwikkeling van elektrische auto’s en met name de Renault Zoe en Master vinden steeds meer aftrek. Nieuwendijk juicht deze transitie naar elektrisch rijden van harte toe. Om ondernemers te informeren over alle aspecten van elektrisch rijden in en rond Amsterdam organiseren wij op 11 april in de vestiging Amsterdam-West een Electric Event. Kijk hier voor meer informatie. Ondertussen kijken we in Aalsmeer uit naar een zonnig voorjaar!

 

Terug naar overzicht