Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwendijk Electric Event | Groot succes!

Donderdag 11 april vond in onze vestiging in Amsterdam West het Nieuwendijk Electric Event plaats, en wat was het een succes! Bijna 100 ondernemers en fleetowners hebben in een paar uur tijd een beeld gekregen van de toekomst in de binnenstedelijke gebieden als het gaat om mobiliteit.
Het programma zag er als volgt uit:

Fetch Carsharing
Marco Boender is verantwoordelijk voor Fetch Car sharing. Dit betreft een car sharing project in de gemeente Amsterdam met volledig elektrische voertuigen. Deze B to C oplossing groeit de komende maanden verder in de breedte door ook B toB oplossingen te bieden en daarnaast richting andere steden.

PostNL
Rutger Driesen is depot manager bij PostNL. Als eerste in Europa heeft PostNL de Renault Master ZE geadopteerd voor haar dienstverlening in de binnensteden voor de last mile delivery. Duurzaamheid staat zeer hoog in het vaandel bij PostNL en Rutger is de stimulerende kracht hierin.

Berghoef Accountants en Adviseurs
Tom Domic is vanuit de Berghoef Groep gespecialiseerd in fiscaliteiten. Zijn kennis en kunde kunnen ondernemers helpen om de voordelen te bekijken van de fiscaliteiten rond de keuze voor elektrisch vervoer.

Renault Nederland
Koen van Walsem is Zero-emission specialist bij Renault Nederland en verantwoordelijk voor de uitrol van elektrisch vervoer en waterstof. Daarnaast is zijn kennis op gebied van laadoplossingen zeer belangrijk om elektrisch vervoer succesvol te implementeren in een onderneming. Hij nam het publiek mee in de ontwikkelingen van de toekomst bij een fabrikant als Renault.

Gemeente Amsterdam
Nienke van der Eerden is in de gemeente leidend binnen het project schone luchtkwaliteit. Dit is natuurlijk de basis om een duurzame samenleving vanuit het oogpunt van dit beleid op te bouwen. Een zeer welkome aanvulling en essentieel voor het slagen van het duurzaamheidsbeleid en de link naar andere mobiliteitsoplossingen.

Ook onze directeur Kees Nieuwendijk mocht trots vertellen over waarom Nieuwendijk is verkozen tot 2nd best Dealer of the Year 2018 en wist Fleetsales manager Paul Pikaar goed uit te leggen waar Nieuwendijk Zakelijk nu eigenlijk voor staat.

Dankzij fantastische presentaties van verschillende gastsprekers weten wij het zeker:
de toekomst is elektrisch! 🌍

Terug naar overzicht