Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


NIEUWENDIJK BREIDT UIT NAAR AMSTERDAM

Wij willen u met trots mededelen dat we per 1 oktober 2018 twee Renault dealervestigingen in Amsterdam  hebben overgenomen. Alle sales en after-sales activiteiten van Arend Auto worden door ons voortgezet en de 40 werknemers zijn bij ons in dienst gekomen.  U kunt nu dus ook bij ons terecht aan de Donauweg 11 (A’dam West) en aan de Joan Muyskenweg 14 (A’dam Zuid-Oost) in Amsterdam.

Door de overname van de Renault dealervestigingen in Amsterdam van Arend Auto komt het aantal Renault dealerbedrijven van Nieuwendijk op 8. In totaal hebben wij nu verspreid over alle vestigingen, ruim 150 enthousiaste medewerkers die altijd voor u klaar staan.

Twee nieuwe familieleden

“Wij zijn blij met deze overname, deze stap is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied én de Nieuwendijk groep. We zijn erg vereerd dat Renault Nederland ons heeft gevraagd om deze vestigingen over te nemen en het gebied te gaan bewerken”.

Dit vertelt Kees Nieuwendijk, algemeen directeur van Autobedrijf Nieuwendijk. Deze overname biedt ons mooie kansen in de toekomst, Nieuwendijk heeft er per 1 oktober 2018 twee nieuwe familieleden bij”, aldus Kees Nieuwendijk.

De twee nieuwe vestigingen in Amsterdam gaan net als de andere Renault dealervestigingen van Nieuwendijk verder onder de naam Autobedrijf Nieuwendijk Amsterdam-West en Autobedrijf Nieuwendijk Amsterdam-Zuid-Oost. De activiteiten aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam Zuid-Oost zullen in de loop van november verhuisd worden naar een nabije gelegen locatie. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

 

Terug naar overzicht