Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwendijk Amsterdam West gaat verhuizen!

Per 21 december verhuist onze vestiging aan de Donauweg naar de Sydneystraat in Lijnden. Vanaf 1 januari 2020 zal deze vestiging Nieuwendijk Amsterdam West gaan heten. Vertrouwde gezichten gaat u terugzien bij onze vestiging aan de Sydneystraat, maar ook bij de vestigingen in Amsterdam Zuid-Oost en in Amstelveen. U kunt ons gewoon op onze huidige telefoonnummers en e-mailadressen blijven bereiken. 

Wij brengen de activiteiten over naar deze moderne locatie om u nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van de verkoop van een nieuwe Renault of Dacia, occasions, reparatie, onderhoud en vele andere services. Alles is erop ingericht u optimaal van dienst te zijn en dat laten wij u graag zien.

Daarom nodigen wij u van harte uit een kijkje te komen nemen. Wij verwelkomen u met een goede kop koffie en leiden u met plezier rond in onze moderne vestiging.

Nieuwendijk Shuttleservice
Omdat wij er graag voor zorgen dat u gemakkelijk en snel op uw bestemming komt, kunt u bij onze vestiging aan de Sydneystraat gebruik maken van de Nieuwendijk Shuttleservice. Om 8.30 – 9.00 of 9.30 uur brengen wij u graag naar tram 1 waarmee u snel in het centrum van Amsterdam zal zijn. Ook kunt u gebruik maken van een gratis elektrische Twizy of fiets als leenvervoer en zijn er flexwerkplekken met gratis wifi beschikbaar.

Routebeschrijving
Benieuwd hoe u het snelste bij onze vestiging aan de Sydneystraat kan komen? Volg dan deze routebeschrijving.

Wij zien u graag terug bij onze vestiging aan de Sydneystraat en uiteraard bent u ook welkom in onze vestigingen aan de Klokkenbergweg of Traviatastraat (Amstelveen).
Vanzelfsprekend met de service die u van ons gewend bent!

Terug naar overzicht