Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Nieuwe website Autobedrijf Nieuwendijk online!

Na een lange tijd hard werken is het dan eindelijk zo ver; onze nieuwe website(s) staat online! En dat is niet het enige, ook onze huisstijl en logo’s zijn vernieuwd. Er moet nog veel gebeuren, maar tot nu toe zijn wij erg trots op het resultaat!

VIER NIEUWE WEBSITES
Naast een nieuwe algemene website (www.autobedrijf-nieuwendijk.nl) hebben wij ook per merk (Renault, Dacia & Nissan) een geheel nieuwe website. Met de nieuwe websites hopen wij u nog duidelijker te kunnen informeren over onze diensten, acties en het laatste nieuws. Daarnaast zijn de websites nóg gebruiksvriendelijker waardoor u gemakkelijk een werkplaatsafspraak maakt, eenvoudig een occasion zoekt, de nieuwste modellen bekijkt, een proefrit plant, brochures kan bekijken, een offerte opvragen en nog veel meer. Ook zijn ze op elke device, van uw laptop tot uw telefoon, goed te bekijken.

NIEUW LOGO EN HUISSTIJL
Bij een nieuwe website hoort natuurlijk een vernieuwd logo. Net als de vernieuwde huisstijl zijn de kleuren behouden en zijn er slechts kleine wijzigingen aangebracht in het design en lettertypes.

UW MENING HOREN WIJ GRAAG!
Ook al vieren we de lancering van onze nieuwe website, natuurlijk is een site nooit af. Komende maanden hopen we dan ook de site te optimaliseren en wellicht uit te breiden met nog meer handige functies. Houd de site dus in de gaten en heb je tips, laat het ons dan weten!

Terug naar overzicht