Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Kruising Zwarteweg afgesloten – Nieuwendijk blijft bereikbaar!

De provincie Noord-Holland voert in de periode van 4 t/m 26 juli werkzaamheden uit aan het kruispunt Burgemeester Kasteleinweg – Zwarteweg in Aalsmeer. Daardoor zal de kruising voor onze vestiging in Aalsmeer tijdelijk afgesloten worden. Door de omleiding te volgen welke op de borden wordt aangegeven kun je onze vestiging gewoon blijven bezoeken!

De werkzaamheden zijn onderdeel van de aanleg van een nieuwe, vrijliggende busbaan tussen Haarlemmermeer en Uithoorn en loopt dwars door Aalsmeer over de Burgemeester Kasteleinweg. Op het traject komen 6 rotondes.

Omleiding wegverkeer

Van 4 tot en met 26 juli is de kruising Burgemeester Kastelein weg-Zwarteweg afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Het doorgaande verkeer kan bij Uithoorn en Hoofddorp via de N201 rijden. Bestemmingsverkeer wordt met borden omgeleid via de Ophelialaan, Stommeerweg, Kudelstaartseweg, Bachlaan en Lakenblekerstraat. Verkeer naar onze vestiging kan omleiding via de Legmeerdijk – Lakenblekerstraat en de Zwarteweg volgen, onze toerit blijft de gehele periode gewoon bereikbaar!

Meer informatie over de werkzaamheden vind je hier.

Terug naar overzicht