Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Jubileumprijzen uitgereikt!

De hele maand november vierden wij onze 40e verjaardag. De showrooms waren kleurig versierd, een feestelijke jubileumkrant werd op grote schaal verspreid en de hele maand golden er aantrekkelijke aanbiedingen waar goed gebruik van werd gemaakt.
Als klap op de vuurpijl organiseerde we een interactieve prijsvraag waarbij mooie prijzen vielen te winnen. De hoofdprijs, een jaar lang gratis rijden in een gloednieuwe elektrische Renault Twingo, werd feestelijk uitgereikt!

Jaar lang gratis Twingo rijden
Uit de meer dan 700 inzendingen die binnenkwamen op de prijsvraag werd Menno Blank als winnaar gekozen vanwege zijn originele antwoord op de vraag hoe autorijden er over 40 jaar uit zal zien. Hij mag nu een jaar lang gratis rijden in de nieuwste Renault, de Twingo ELECTRIC. Nog net voor de showrooms moesten sluiten overhandigde onze directeur Kees Nieuwendijk de sleutels van de auto aan Menno die zich geen beter begin van de feestdagen had kunnen wensen. Bekijk hier de video van de prijsuitreiking
Daarnaast ontvingen vier deelnemers een accessoirescheque van 400 euro en krijgen vierenveertig deelnemers 40 euro korting op hun volgende onderhoudsbeurt.

Vol vertrouwen verder
Wij kijken uiterst tevreden terug op de afgelopen 40 jaar, bedanken iedereen voor de felicitaties bij ons jubileum en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!

Terug naar overzicht