Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Jubilaris in de bloemen!

Adri Vas, serviceadviseur op onze Zaanse vestiging, werd op 1 februari in de bloemetjes gezet vanwege zijn 40-jarige jubileum. Het gebeurt niet vaak dat iemand 40 jaar trouw is aan één werkgever dus natuurlijk was er ruimschoots aandacht voor deze unieke mijlpaal.
Adri begon 40 jaar geleden bij EvoDam, Renaultdealer in Volendam. Verschillende werkgevers zag Adri komen en gaan maar zelf bleef hij al die tijd trouw aan Renault. Op verschillende locaties (Amsterdam, Volendam, Purmerend en nu Zaandam) en ook in verschillende rollen want zowel als monteur, magazijnman, in de verkoop en aan de servicebalie was hij van waarde.

Niet alleen wij feliciteerden Adri met zijn 40-jarig jubileum, ook Herbert Zuidervliet van Renault Nederland kwam Adri  persoonlijk bedanken namens Renault. Dat geeft wel aan dat Adri’s inzet ook door hen zeer gewaardeerd wordt!

Wij bedanken Adri voor zijn inbreng en hopen dat wij nog lang  samen zullen werken. Met hem in de gelederen slagen we er zeker in om onze klanten in de Zaanstreek optimaal te adviseren.
Gelukkig hoeven we ons daar geen zorgen over te maken. Adri geeft aan dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Zaandam, blij is met Nieuwendijk als nieuwe werkgever en heel graag nog een aantal jaren op zijn post blijft!

 

 

Terug naar overzicht