Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Dacia Duster: de verrassende alleskunner

De Dacia Duster heeft een lange weg afgelegd. Van een eenvoudige, robuuste SUV naar een moderne, veelzijdige alleskunner. De nieuwe Duster combineert stijl met functionaliteit tegen een zéér aantrekkelijke prijs, wat ‘m een aantrekkelijke keuze maakt voor veel autoliefhebbers. Wat er precies allemaal zo goed is aan de nieuwe Duster; dat deelde Autovisie onlangs in een uitgebreide rijtest. Wij vertellen je graag meer!

Praktisch en robuust

Hoewel de Duster nu strakker en moderner oogt, heeft hij niets hoeven inleveren van zijn praktische karakter. De auto is nog steeds perfect voor off-road avonturen en uitdagende terreinen, zéker als 4×4 uitvoering. De bagageruimte is gegroeid, wat handig is voor diegenen die graag veel meenemen. Bovendien kan hij nog steeds een behoorlijke hoeveelheid gewicht trekken, afhankelijk van de motoroptie.

Moderne motoren

De Duster is beschikbaar met verschillende motoren, waaronder de zuinige driecilinder turbo TCe 130 en de bi-fuel TCe 100 ECO-G. De Hybrid 140 biedt een meer geavanceerde opties, hoewel hij minder trekvermogen heeft. De veelzijdigheid in motoren maakt het makkelijker voor kopers om een Duster te vinden die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Interieur en comfort

Binnenin de auto, biedt de Duster een strak en modern interieur met veel opbergruimte en praktische functies. De materialen zijn stevig en de cabine is uitgerust met handige functies, zoals bekerhouders en universele bevestigingssystemen voor extra accessoires genaamd YouClip.

Prijs en waarde

Het allerbeste? De instapprijs van de Duster begint al bij €25.590,-! Je krijgt bijzonder veel waar voor dat geld. De hogere uitrustingsniveaus bieden nog meer luxe en comfort, wat de Duster tot een aantrekkelijke optie maakt in zijn segment.

Conclusie

De nieuwe Dacia Duster bewijst dat je stijl en functionaliteit kunt combineren zonder je bankrekening te plunderen. Het is een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige SUV.

Meer lezen over de Dacia Duster?

Wil je meer weten over de Dacia Duster? Bekijk dan de modelpagina.

Terug naar overzicht