Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


Afsluiting N207 – onze vestiging Hillegom blijft bereikbaar!

De provincie Noord-Holland voert herstelwerkzaamheden uit aan de N207 ter hoogte van de Elsbroekerbrug over de Ringvaart bij Lisserbroek. Omdat dit het kruispunt dichtbij onze vestiging in Hillegom is, willen we u graag informeren over een eventuele omleidingsroute voor komend weekend. 
Vanwege de werkzaamheden is de brug voor wegverkeer afgesloten in het weekend van 24 en 25 september. Het verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met extra reistijd.

Wegafsluitingen

Op de N207 ter hoogte van de Elsbroekerbrug is er schade aan het wegdek. Ook de aansluitingen van de weg op de brug vertonen beschadigingen. Hierdoor moeten er herstelwerkzaamheden aan de weg op- en rond de Elsbroekerbrug plaatsvinden. Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren is N207 ter hoogte van de Elsbroekerbrug afgesloten voor al het wegverkeer in beide richtingen van vrijdag 23 september 22.00 uur tot maandag 26 september 5.00 uur. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid via de Cruquiusbrug (N207 – N205 – N201 – N205 – N208 en vice versa).

Onze vestiging blijft gewoon bereikbaar, al is het met een omleiding. Graag tot ziens!

Terug naar overzicht