Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Feestnummer

  Nissan viert de GT-R ‘ s 50e verjaardag met een tech-verpakt speciale editie. De Nissan GT-R 50th Anniversary Edition beleefde zijn première eind april op de New York International Auto Show en trok veel bekijks!

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Clio bekend

  De vijfde generatie is op alle fronten atletischer en intelligenter en bouwt voort op de sterke punten van de vorige generaties, waarvan in totaal zo’n 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. De nieuwe Clio is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 17.290,- en arriveert 22 juni bij ons in de showroom.

  Lees verder
 • MICRA krachtiger, zuiniger en met automaat

  Sinds kort is de Nissan MICRA ook als automaat verkrijgbaar. Dit geldt voor alle uitvoeringen. Wij hebben een demo MICRA met automatische transmissie voor u klaarstaan. Kom langs in Uithoorn en ontdek of u deze MICRA net zo plezierig vindt rijden als wij!

  Lees verder
 • Twee elektrische Renaults voor de gemeente Edam-Volendam

  Begin mei mochten onze collega’s Sjaak Nieuwendijk en Björn Bezemer (werkzaam bij onze vestiging in Amsterdam West) twee elektrische Renaults aan de gemeente Edam-Volendam afleveren. Het overhandigen van de autosleutels vond plaats bij het kantoor van de gemeente aan de Mgr. C. Veermanlaan, wethouder Wim Runderkamp nam de sleutels in ontvangst.

  Lees verder
 • Renault Kangoo Z.E. lokaal omgebouwd als pick-up

  De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

  Lees verder
 • Renault volgt ambitieus beleid op gebied van bedrijfswagens

  Gesteund door 120 jaar expertise en een vooraanstaande positie op de Europese markt van elektrische bedrijfswagens introduceert Groupe Renault vier nieuwe voertuigen: de nieuwe Renault Master, nieuwe Renault Trafic en de Renault Kangoo Z.E. Concept: een showcar met gewelfd en dynamisch design als voorloper van de nieuwe Kangoo die in 2020 gelanceerd wordt

  Lees verder
 • Nieuwendijk Electric Event | Groot succes!

  Donderdag 11 april vond in onze vestiging in Amsterdam West het Nieuwendijk Electric Event plaats, en wat was het een succes! Bijna 100 ondernemers en fleetowners hebben in een paar uur tijd een beeld gekregen van de toekomst in de binnenstedelijke gebieden als het gaat om mobiliteit.

  Lees verder
 • Renault EZ-FLEX: innovatief ‘last-mile delivery’ experiment

  De Renault EZ-FLEX is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Het model biedt een uitstekende combinatie van formaat en inhoud, gezien zijn lengte van 3,86 meter, breedte van 1,65 meter, hoogte van 1,88 meter en laadruimte van 3m3. Dit is mede bereikt door de compacte cockpit, die desondanks alle eigenschappen van een volwaardige bedrijfswagen biedt. De draaicirkel van slechts 4,5 meter maakt manoeuvreren in stedelijke smalle straten extra eenvoudig.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Twingo bekend!

  Het is zo ver, de nieuwe Renault Twingo is hier! Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-.

  Lees verder
 • Renault Talisman als sportieve S-Edition

  De Renault Talisman is nu ook leverbaar als S-Edition. Het betreft een nieuwe uitvoering die op het uitrustingsniveau Intens is gebaseerd en gekenmerkt wordt door zijn complete uitrusting en een sportieve uitstraling. Alle extra ten opzichte van de Intens vertegenwoordigen een waarde van € 2.400,-, terwijl de meerprijs van de S-Edition slechts € 900,- bedraagt.

  Lees verder