Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Renault EZ-FLEX: innovatief ‘last-mile delivery’ experiment

  De Renault EZ-FLEX is een compact en wendbaar voertuig dat ontwikkeld is om eenvoudig door druk stadsverkeer te manoeuvreren. Het model biedt een uitstekende combinatie van formaat en inhoud, gezien zijn lengte van 3,86 meter, breedte van 1,65 meter, hoogte van 1,88 meter en laadruimte van 3m3. Dit is mede bereikt door de compacte cockpit, die desondanks alle eigenschappen van een volwaardige bedrijfswagen biedt. De draaicirkel van slechts 4,5 meter maakt manoeuvreren in stedelijke smalle straten extra eenvoudig.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Twingo bekend!

  Het is zo ver, de nieuwe Renault Twingo is hier! Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-.

  Lees verder
 • Renault Talisman als sportieve S-Edition

  De Renault Talisman is nu ook leverbaar als S-Edition. Het betreft een nieuwe uitvoering die op het uitrustingsniveau Intens is gebaseerd en gekenmerkt wordt door zijn complete uitrusting en een sportieve uitstraling. Alle extra ten opzichte van de Intens vertegenwoordigen een waarde van € 2.400,-, terwijl de meerprijs van de S-Edition slechts € 900,- bedraagt.

  Lees verder
 • Update jouw R-LINK/Carminat TomTom navigatiesysteem voor een goede werking na 6 april

  Werkt de navigatie in jouw Renault niet meer goed? TomTom heeft een update gelanceerd. Dit is belangrijk voor Renault rijders. Lees in dit bericht aandachtig de informatie en voer deze update vóór 6 april 2019 uit, of lees wat je kunt doen om dit na 6 april op te lossen.

  Lees verder
 • VISIT Beemster introduceert nieuw, duurzaam vervoermiddel: de VISIT Beemster Twizy

  Op 30 maart heeft VISIT Beemster een nieuw toeristisch product in De Beemster geïntroduceerd, de VISIT Beemster Twizy. We zijn erg trots dat wij VISIT Beemster 7 Renault Twizy’s mochten leveren en onderdeel zijn van dit nieuwe concept. Wil jij er ook één huren? Lees dan even verder!

  Lees verder
 • Wereldprimeur: Groupe Renault start op grote schaal test met bidirectioneel laden van elektrische voertuigen

  Groupe Renault, Europees marktleider op het gebied van elektrische voertuigen, start de eerste grootschalige proef met bidirectioneel laden. De AC-technologie heeft als bijzonderheid dat de reversible lader in de voertuigen is ingebouwd en dat er dus slechts een eenvoudige aanpassing aan de bestaande laadpunten nodig is.

  Lees verder
 • Koning Willem-Alexander opent bidirectioneel ecosysteem in Utrecht

  Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft vandaag een nieuw, duurzaam energie- en mobiliteits ecosysteem geopend in Utrecht, ontwikkeld door We Drive Solar in samenwerking met Renault. Het systeem maakt gebruik van elektrische Renault ZOE deelauto’s en laadpalen waarmee de ZOE zowel kan laden als ontladen.

  Lees verder
 • Renault introduceert Trafic LIMITED

  Renault introduceert een nieuwe topversie in het bedrijfswagenaanbod van de Trafic: de LIMITED. Zoals de naam al aangeeft, is deze uitvoering beschikbaar in een beperkte oplage, in dit geval honderd stuks.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy bekend

  Renault heeft de prijzen van de nieuwe extra sportieve Renault Mégane R.S. bekendgemaakt. De nieuwste loot aan de fameuze Trophy-stamboom is verkrijgbaar vanaf € 55.540,-. De Renault R.S. Trophy 300 GPF met handgeschakelde zesversnellingsbak is er vanaf € 56.340,-.

  Lees verder
 • Nieuwendijk kiest de zonzijde!

  Maar liefst 502 zonnepanelen zijn in gebruik genomen bij onze vestiging in Aalsmeer. Dankzij deze panelen kunnen wij op duurzame wijze energie produceren en voldoende stroom opwekken om volledig zelfvoorzienend te zijn.

  Lees verder