Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Renault Nieuwendijk Amsterdam West is klaar voor de toekomst!

  De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om onze vestiging in Amsterdam West klaar te maken voor de toekomst. Er is een nieuwe wasstraat in gebruik genomen en het pand heeft een opfrisbeurt gehad. Daarnaast hebben we onlangs negen elektrische laadpalen in gebruik genomen.

  Lees verder
 • Vestiging Aalsmeer breidt uit

  Onze vestiging in Aalsmeer gaat uitbreiden! Sinds eind vorig jaar onze vestiging in Amsterdam West is gesloten, hebben wij een tekort aan kantoorruimte en showroom om de nieuwe modellen in te tonen. Begin 2020 is er daarom besloten om onze vestiging in Aalsmeer uit te breiden met extra showroomruimte aan de zijkant van het pand en kantoren op de eerste verdieping.

  Lees verder
 • Nieuwendijk steunt onze zorghelden

  Vanuit de autobranche is een bijzonder initiatief ontstaan om de mensen in de zorg een handje te helpen; de #zorgheldenauto. Bij dit initiatief worden auto’s beschikbaar gesteld voor zorghelden die niet beschikken over een auto en met het openbaar vervoer moeten reizen. Natuurlijk steunen ook wij deze actie. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

  Lees verder
 • Rozen voor onze collega’s

  We hebben al onze collega’s verrast met een mooie bos rozen. In deze turbulente tijd spannen onze mensen zich extra in om onze klanten optimaal te helpen en daar zijn we hen erg dankbaar voor!

  Lees verder
 • Nieuwendijk support SV Ouderkerk

  Autobedrijf Nieuwendijk draagt SV Ouderkerk een warm hart toe en is toegetreden tot de Businessclub. Met onze steun hopen wij dat de voetbalclub het niveau van de zondagselectie naar een hoger plan kan brengen en daarmee meer kijkers langs de lijn en een volle kantine zal trekken.

  Lees verder
 • Collega Timo overhandigt gloednieuwe CLIO aan winnares ‘The voice of Holland’

  Sophia Kruithof (17) is de trotse winnaar van het tiende seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The voice of Holland’. Collega Timo Peters mocht in de vestiging Aalsmeer de sleutels van de nieuwe Clio aan haar overhandigen!

  Lees verder
 • Informatie coronavirus

  Omdat de gezondheid van u en onze collega’s de hoogste prioriteit heeft, hebben wij extra maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. We volgen daarbij de landelijke RIVM richtlijnen. We gaan hier zeer serieus mee om, en gaan ervan uit dat ook u deze maatregelen in acht neemt.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Talisman: technologie en verfijning naar hoger niveau

  Renault presenteert de nieuwe Talisman. Het model combineert nieuwe designelementen met hoogwaardige technologie. Daarmee worden de belangrijkste succesfactoren van de Talisman sinds de lancering in 2015 naar een nog hoger niveau getild. De nieuwe Renault Talisman is vanaf zomer 2020 bij de Nederlandse dealer te bezichtigen.

  Lees verder
 • Dacia Spring concept: een elektrische rEVolutie van Dacia

  Dacia doet zijn reputatie als ‘automotive game changer’ eer aan met de presentatie van de Dacia Spring. Deze 100% elektrisch aangedreven showcar met vier zitplaatsen is een voorproefje van de eerste elektrische auto van Dacia die in 2021 op de markt komt. Het wordt bovendien de voordeligste elektrische auto van Europa.

  Lees verder
 • Dacia introduceert Série Limitée 15th Anniversary-modellen

  Dacia introduceert bijzonder aantrekkelijke Série Limitée 15th Anniversary-uitvoeringen van de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Duster en de Lodgy Stepway. De jubileummodellen staan stil bij de terugkeer van Dacia op de Europese markt, vijftien jaar geleden. De nieuwe Série Limitée 15th Anniversary is nu al te bestellen en de levering start dit voorjaar.

  Lees verder