Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Mevr. Vischjager wint een jaar lang GRATIS TWINGO rijden!

  In de maand december speelde mevr. Vischjager mee met de Nieuwendijk Kenteken Bingo en met groot succes – zij won namelijk de hoofdprijs: een jaar lang GRATIS rijden in een Renault TWINGO! Gisteren mocht zij de sleutels van haar nieuwe Renault bij onze vestiging in Amsterdam West in ontvangst nemen, en dat was één groot feest.

  Lees verder
 • Nissan neemt grootste zonnedak van Nederland in gebruik

  Nissan heeft het grootste zonnedak van Nederland in gebruik genomen bij het Nissan Motor Parts Center in Amsterdam. Het project betekent een mijlpaal in Nissans streven om de werkzaamheden in Europa te verduurzamen.

  Lees verder
 • Nissan NOW Wintermagazine

  Net verschenen, de wintereditie van het online Nissan NOW magazine! Boordevol nieuws, lifestyle en verhalen om helemaal in winterse stemming te komen

  Lees verder
 • Renault kondigt nieuw elektrisch deelautoproject in Amsterdam aan

  Renault kondigt aan tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE te leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De Renault ZOE deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar.

  Lees verder
 • Nieuwe benzinemotoren voor Renault Captur

  De Renault Captur is vanaf februari 2019 leverbaar met twee nieuwe benzinemotoren: de TCe 130 GPF en de TCe 150 EDC GPF. De nieuwe motorvarianten zijn nu al te bestellen voor prijzen vanaf resp. € 26.090 en € 28.090.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Kadjar

  Renault start met de verkoop van de nieuwe Kadjar. Behalve een nieuw design van het in- en exterieur is het model ook voorzien van compleet nieuwe motoren en een gewijzigde line-up met rijker uitgeruste uitvoeringen. De vernieuwde Renault Kadjar is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.590,- en staat vanaf januari 2019 bij ons in de showroom.

  Lees verder
 • 15 x elektrische Renault Master Z.E. voor PostNL in Amsterdam

  PostNL heeft vijftien exemplaren van de elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. in gebruik genomen. De emissievrije bestelbus speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de ambitie van PostNL ten aanzien van CO2-reductie: uitstootvrije post- en pakketbezorging in 25 binnensteden in 2025.

  Lees verder
 • Renault startklaar voor elektrische ‘Design Rides’ Dutch Design Week 2018

  Renault is prominent aanwezig tijdens Dutch Design Week, van 20 tot en met 28 oktober in Eindhoven. Het Franse merk zet 45 exemplaren van de elektrische Renault ZOE in als ‘Design Ride’, om bezoekers voor het eerst elektrisch te vervoeren.

  Lees verder
 • Renault op de Autoshow van Parijs 2018: 120 jaar duurzame mobiliteit voor iedereen

  Tijdens de Autosalon van Parijs toont Renault zijn complete visie op duurzame en gedeelde mobiliteit van de toekomst met drie gerobotiseerde conceptmodellen: EZ-ULTIMO, een robo-voertuig voor een premium mobiliteitservaring. EZ-PRO, een gerobotiseerd voertuig voor last-mile delivery. EZ-GO, een gerobotiseerd voertuig voor alledaagse, gedeelde mobiliteit in steden.

  Lees verder
 • Iedereen is fan van Dacia!

  Dacia, dat begin dit jaar nog de nieuwe Duster lanceerde, surft nog steeds op de golf van succes met nieuwe verkooprecords op de particuliere markt. Op de Autosalon van Parijs presenteert Dacia nieuwe motorinnovaties en een krachtiger navigatiesysteem.

  Lees verder