Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


  • Meneer Fokker won de Dacia voetbalreis naar Udinese!

    Tijdens de Dacia Hattrick dagen afgelopen oktober, was er naast veel extra voordeel op de modellen van Dacia ook een hele mooie prijs te winnen. Meneer de Fokker en zijn broer scoorden maximaal en woonden een Serie A wedstrijd van Udinese bij in de Dacia Arena!

    Lees verder
  • Renault Nieuwendijk levert 1.000ste elektrische ZOE aan OMD Nederland

    Eind december kreeg OMD, het full service mediabureau binnen de Omnicom Media Group, haar nieuwe Renault ZOE Z.E. 40 afgeleverd. Het mediabedrijf zet de 100% elektrische Renault ZOE in als poolauto om haar medewerkers emissievrij naar klanten te laten rijden. De auto werd afgeleverd door Timo Peters in onze vestiging in Aalsmeer.

    Lees verder
  • 2017: Renault Clio bestverkochte auto van Nederland

    Renault blikt terug op een uitstekend verkoopjaar. De Renault Clio werd voor het eerst het meest verkochte model in 2017 in Nederland met maar liefst 11.778 stuks. De Renault Clio is net als alle andere modellen van Renault ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault.

    Lees verder
  • LET OP: DE ROUTE NAAR ONZE VESTIGING LIJNDEN IS AANGEPAST!

    Sinds begin december zijn de wegen welke u voorheen gebruikte om naar onze vestiging te kunnen komen, aangepast. Komt u met de auto naar Renault Nieuwendijk Lijnden? Dan hoeft u niet meer om te rijden via de Schipholweg, zie hier de nieuwe routebeschrijving.

    Lees verder
  • Vijf Dacia Dokkers voor Xibeo

    December is een extra feestelijke maand voor de servicemonteurs van Xibeo. Vijf Splinternieuwe Dacia Dokkers werden door Arnold Lauret van Nieuwendijk Lijnden aan Bouk Slockers van het onderhoudsbedrijf afgeleverd. De servicemonteurs rijden nu met extra veel plezier van klus naar klus.

    Lees verder
  • Laat uw ruitenwissers niet verwaarlozen

    Uit onderzoek van Markteffect in opdracht van BOVAG blijkt dat 96% van de Nederlandse automobilisten de ruitenwissers te laat vervangt. Met de herfst in volle gang en de winter in aantocht zijn ze echter van cruciaal belang voor de verkeersveiligheid.

    Lees verder
  • De nieuwe Dacia Duster

    De nieuwe generatie Dacia Duster heeft een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur. Hij combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen.

    Lees verder
  • Eenvoudig boetes vermijden: aanhangwagen achter bestelauto

    Veel ondernemers haken regelmatig een aanhangwagen achter de bestelauto of lichte vrachtauto. Nog steeds gebeurt het regelmatig dat bestuurders worden beboet doordat zij geen tachograaf gebruiken. Check dus altijd of jij verplicht bent om met een tachograaf te werken!

    Lees verder
  • 7 gloednieuwe Clio's voor Schadeherstelbedrijf ABS Pijnaker

    Vorige week mocht onze accountmanager voor de zakelijke markt Rob Kniep, 7 gloednieuwe Clio’s aan Schadeherstelbedrijf ABS Pijnaker afleveren. Ze gaan de Clio’s als vervangend vervoer inzetten bij het herstellen van schades.

    Lees verder
  • Lukas wint prijsvraag

    315 mensen deden mee aan de prijsvraag van Autobedrijf Nieuwendijk op de Feestweekbraderie in Aalsmeer. Lukas van Leeuwen telde het juiste aantal knuffels en kwam na loting als winnaar uit de bus. Blij verrast haalde hij zijn prijs bij ons op.

    Lees verder