Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuwe benzinemotoren voor Renault Captur

  De Renault Captur is vanaf februari 2019 leverbaar met twee nieuwe benzinemotoren: de TCe 130 GPF en de TCe 150 EDC GPF. De nieuwe motorvarianten zijn nu al te bestellen voor prijzen vanaf resp. € 26.090 en € 28.090.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Kadjar

  Renault start met de verkoop van de nieuwe Kadjar. Behalve een nieuw design van het in- en exterieur is het model ook voorzien van compleet nieuwe motoren en een gewijzigde line-up met rijker uitgeruste uitvoeringen. De vernieuwde Renault Kadjar is per direct te bestellen voor prijzen vanaf € 28.590,- en staat vanaf januari 2019 bij ons in de showroom.

  Lees verder
 • 15 x elektrische Renault Master Z.E. voor PostNL in Amsterdam

  PostNL heeft vijftien exemplaren van de elektrisch aangedreven Renault Master Z.E. in gebruik genomen. De emissievrije bestelbus speelt een belangrijke rol bij het realiseren van de ambitie van PostNL ten aanzien van CO2-reductie: uitstootvrije post- en pakketbezorging in 25 binnensteden in 2025.

  Lees verder
 • Renault startklaar voor elektrische ‘Design Rides’ Dutch Design Week 2018

  Renault is prominent aanwezig tijdens Dutch Design Week, van 20 tot en met 28 oktober in Eindhoven. Het Franse merk zet 45 exemplaren van de elektrische Renault ZOE in als ‘Design Ride’, om bezoekers voor het eerst elektrisch te vervoeren.

  Lees verder
 • Renault op de Autoshow van Parijs 2018: 120 jaar duurzame mobiliteit voor iedereen

  Tijdens de Autosalon van Parijs toont Renault zijn complete visie op duurzame en gedeelde mobiliteit van de toekomst met drie gerobotiseerde conceptmodellen: EZ-ULTIMO, een robo-voertuig voor een premium mobiliteitservaring. EZ-PRO, een gerobotiseerd voertuig voor last-mile delivery. EZ-GO, een gerobotiseerd voertuig voor alledaagse, gedeelde mobiliteit in steden.

  Lees verder
 • Iedereen is fan van Dacia!

  Dacia, dat begin dit jaar nog de nieuwe Duster lanceerde, surft nog steeds op de golf van succes met nieuwe verkooprecords op de particuliere markt. Op de Autosalon van Parijs presenteert Dacia nieuwe motorinnovaties en een krachtiger navigatiesysteem.

  Lees verder
 • Renault EZ-PRO: gerobotiseerde stedelijke distributie

  Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel om te voldoen aan de wensen van consumenten, vooral in een tijd waarin het aantal online bestellingen sterk toeneemt. Dit gaat gepaard met steeds snellere en nauwkeurigere levertijden, terwijl de regelgeving voor toegang tot steden en stadscentra alsmaar strenger worden.

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Kadjar: attractieve stijl en nog meer comfort

  Met zijn vloeiende lijnen, dynamische kwaliteiten en hoog comfortniveau verkreeg de Renault Kadjar bij zijn introductie in 2015 direct een sterke positie in het compacte SUV-segment. De nieuwe Renault Kadjar is op alle fronten verbeterd. Traditionele SUV-kenmerken worden gecombineerd met een extra attractieve en stijlvolle uitstraling met dynamische, strakke lijnen.

  Lees verder
 • Keyless entry in het nieuws

  De afgelopen tijd zijn er diverse publicaties geweest over diefstal van auto’s met Keyless Entry. Ten eerste willen wij u meegeven dat er erg veel kennis nodig is om een bepaald systeem te kunnen ‘kraken’, de kans dat dit dus gebeurt is erg klein!

  Lees verder
 • Let op! Update motoraanbod Renault Captur

  Eind 2018 is de CAPTUR weer leverbaar met een automatische versnellingsbak gekoppeld aan een nieuwe benzinemotor. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze verkoopadviseurs, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.

  Lees verder