Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • “Wij zoeken geen autoverkopers”

  Er zijn grote veranderingen gaande in de autowereld. En dus ook bij Renault. Daarom zoekt Renault mensen met een ‘Passion for Life’. Die uit ervaring zien dat de wereld snel verandert. Ben jij iemand die écht wilt connecten met klanten, begrijpt dat iedere klant uniek is en met oprechte interesse elk gesprek aangaat? Kom dan naar het Renault Recruitment Event op donderdag 11 april a.s. in Vianen en ontdek of er een match is.

  Lees verder
 • Renault verkoopt 200.000 elektrische voertuigen in Europa

  Renault heeft de grens van 200.000 verkochte elektrische voertuigen in Europa overschreden. Tegelijk werd in Frankrijk de 100.000ste elektrische Renault geregistreerd. Het succes onderstreept de leidinggevende rol van Renault op de Europese markt van elektrische voertuigen en de stijgende omzet in deze sector.

  Lees verder
 • Wouter nieuwe vestigingsmanager in Uithoorn

  Wouter van Oorde heeft Mike Runge vervangen en is de nieuwe vestigingsmanager in Uithoorn. Wouter is al bij verschillende Nieuwendijkvestigingen werkzaam geweest en nu vol enthousiasme in Uithoorn aan de slag gegaan. Hij helpt u graag verder op weg.

  Lees verder
 • Renault en Dacia op Autosalon van Genève

  Renault en Dacia kijken ernaar uit u om kennis te laten maken met de nieuwste producten op de Autosalon van Genève. Renault presenteert de vijfde generatie Clio. Een icoon waarvan sinds de introductie in 1990 al meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. De Clio is sinds 2013 marktleider in het B-segment. Daarnaast kun je ook de nieuwe Twingo en de Dacia Série Limitée Tech Road bekijken.

  Lees verder
 • 100.000ste werkplaatsafspraak op onze website

  Meneer de Bruijn maakte begin februari de 100.000ste werkplaatsafspraak via onze website en dit speciale moment lieten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Toen meneer zijn Renault bij onze vestiging in Amstelveen op kwam halen, stond daar een heerlijke taart op hem te wachten!

  Lees verder
 • Dacia introduceert Série Limitée Tech Road

  Dacia introduceert de nieuwe Série Limitée Tech Road voor de Duster, Sandero, Lodgy, Logan MCV en Dokker. Deze aantrekkelijke uitvoering vervangt de succesvolle Stepway en wordt gekenmerkt door rode details in het in- en exterieur, een rijke standaarduitrusting en onderscheidende designwielen. Bovendien zijn de Duster, Lodgy en Dokker nu leverbaar met geheel nieuwe, krachtige en uiterst efficiënte 1,3-liter turbobenzinemotoren.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Clio: onthulling exterieur

  Renault presenteert het exterieur van de volledig nieuwe Clio. De nieuwe Renault Clio bezit de sensuele vormen van de vorige generatie en oogt eleganter en dynamischer vanuit alle hoeken. Hij is expressiever, maar behoudt zijn slanke profiel. De motorkap valt op door de gebeeldhouwde karakterlijnen. De grille is vergroot en de voorbumper heeft een meer uitgesproken vormgeving met een grotere centrale luchtinlaat voor optimale motorkoeling.

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Twingo: meer fun en verfijnder dan ooit

  De Renault Twingo heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar.

  Lees verder
 • Nieuwendijk tweede bij de verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’

  Het team van Nieuwendijk is op de tweede plaats geëindigd bij de prestigieuze verkiezing ‘Renault Dealer of the Year’. We lieten over het hele jaar uitstekende scores noteren op het gebied van klanttevredenheid, Sales & After Sales-kwaliteit en de verkoop van onderdelen. Het is de tweede keer dat wij een podiumplek hebben behaald!

  Lees verder
 • Fetch Car Sharing van start in Amsterdam

  Sharon Dijksma, wethouder Verkeer en Vervoer, Water en Luchtkwaliteit van Gemeente Amsterdam, heeft vandaag de opening van de nieuwe deelautodienst van Fetch Car Sharing in Amsterdam verricht. Honderd elektrische Renault ZOE deelauto’s zijn per direct beschikbaar in de hoofdstad. Nog eens honderd exemplaren van de Renault ZOE worden in maart geleverd.

  Lees verder