Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Renault ZOE best verkochte elektrische auto

  De elektrische Zoe van Renault was in de eerste helft van dit jaar de bestverkochte elektrische auto in Europa. Met 37.540 verkochte exemplaren en een verkoopstijging van bijna 50 procent scoort de Zoe beter dan Tesla en andere concurrenten. In juni werden er maar liefst 11.000 Zoe’s verkocht in Europa.

  Lees verder
 • Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

  De Renault CLIO en CAPTUR zijn nu ook leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. De fiscale waarde van deze rijk uitgeruste en gunstig geprijsde versies is zo laag mogelijk, voor een zo laag mogelijke bijtelling als de auto zowel zakelijk als privé gebruikt wordt.

  Lees verder
 • De prijzen van de nieuwe MEGANE zijn bekend!

  De prijzen zijn bekend van de nieuwe MEGANE. Direct vanaf de introductie zijn verschillende varianten beschikbaar die niet alleen particulieren, maar vooral ook zakelijke klanten zullen aanspreken. Het aanbod bestaat uit zes uitrustingsniveaus, waaronder twee onder het nieuwe Business-label. Bovendien is de nieuwe MEGANE nu ook leverbaar met plug-in hybride-aandrijving.

  Lees verder
 • Persintroductie nieuwe Renault CLIO Hybrid, CAPTUR Plug-in Hybrid en MEGANE Plug-in Hybrid

  Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen breidt Renault het aanbod verder uit met drie nieuwe E-TECH hybride- en plug-in hybridevarianten die trouw zijn aan het imago van Renault: efficiënt, betaalbaar en gepositioneerd in de belangrijkste segmenten met bestsellers.

  Lees verder
 • Renault en Dacia Live Chat: live verbinding met de verkoopadviseur in de showroom

  Om klanten extra online service te bieden en het dealernetwerk verder te digitaliseren, lanceren Renault en Dacia de ‘Live Chat’. Dit is een nieuwe live chat- en videoverbinding waarmee bezoekers op de websites van Renault.nl en Dacia.nl direct in contact komen met verkoopadviseurs van het Nederlandse Renault en Dacia dealernetwerk.

  Lees verder
 • Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

  Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

  Lees verder
 • Dacia, 15 jaar succes in Europa

  Van een enkel model tot een uitgebreid, gevarieerd assortiment en 6,5 miljoen klanten – sinds 2005 heeft Dacia de autosector getransformeerd. We blikken terug op vijftien jaar succes: van de lancering van de Logan tot de onthulling van de 100% elektrische Spring Concept.

  Lees verder
 • Renault Clio en Captur E-TECH: De prijzen zijn bekend!

  Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid 140 en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160. Het gaat hier om de ‘full hybrid’-versie van de CLIO en de plug-in hybrideversie1 van de CAPTUR die beiden per direct te bestellen en na de zomer bij onze vestigingen te bezichtigen zijn.

  Lees verder
 • Nieuwendijk komt naar u toe!

  Ook nu de wereld er anders uitziet staan wij graag voor u klaar met onze vertrouwde service. Vindt u het niet prettig om ons te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van onze TAKE GOOD CARe service.

  Lees verder
 • Renault Nieuwendijk Amsterdam West is klaar voor de toekomst!

  De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om onze vestiging in Amsterdam West klaar te maken voor de toekomst. Er is een nieuwe wasstraat in gebruik genomen en het pand heeft een opfrisbeurt gehad. Daarnaast hebben we onlangs negen elektrische laadpalen in gebruik genomen.

  Lees verder