Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


  • Iedereen is fan van Dacia!

    Dacia, dat begin dit jaar nog de nieuwe Duster lanceerde, surft nog steeds op de golf van succes met nieuwe verkooprecords op de particuliere markt. Op de Autosalon van Parijs presenteert Dacia nieuwe motorinnovaties en een krachtiger navigatiesysteem.

    Lees verder
  • Renault EZ-PRO: gerobotiseerde stedelijke distributie

    Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn essentieel om te voldoen aan de wensen van consumenten, vooral in een tijd waarin het aantal online bestellingen sterk toeneemt. Dit gaat gepaard met steeds snellere en nauwkeurigere levertijden, terwijl de regelgeving voor toegang tot steden en stadscentra alsmaar strenger worden.

    Lees verder
  • De nieuwe Renault Kadjar: attractieve stijl en nog meer comfort

    Met zijn vloeiende lijnen, dynamische kwaliteiten en hoog comfortniveau verkreeg de Renault Kadjar bij zijn introductie in 2015 direct een sterke positie in het compacte SUV-segment. De nieuwe Renault Kadjar is op alle fronten verbeterd. Traditionele SUV-kenmerken worden gecombineerd met een extra attractieve en stijlvolle uitstraling met dynamische, strakke lijnen.

    Lees verder
  • Keyless entry in het nieuws

    De afgelopen tijd zijn er diverse publicaties geweest over diefstal van auto’s met Keyless Entry. Ten eerste willen wij u meegeven dat er erg veel kennis nodig is om een bepaald systeem te kunnen ‘kraken’, de kans dat dit dus gebeurt is erg klein!

    Lees verder
  • Let op! Update motoraanbod Renault Captur

    Eind 2018 is de CAPTUR weer leverbaar met een automatische versnellingsbak gekoppeld aan een nieuwe benzinemotor. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze verkoopadviseurs, zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.

    Lees verder
  • Wereldpremière Renault ARKANA showcar op autoshow van Moskou 2018

    De nieuwe Renault ARKANA showcar beleeft zijn wereldpremière op de autoshow van Moskou. De showcar is een voorbode van een onderscheidende coupé-crossover die op verschillende internationale markten wordt aangeboden. Het design is uniek in deze klasse en vormt een echte noviteit in het zeer competitieve C-segment.

    Lees verder
  • NIEUWENDIJK BREIDT UIT NAAR AMSTERDAM

    Wij willen u met trots mededelen dat we per 1 oktober 2018 twee Renault dealervestigingen in Amsterdam hebben overgenomen. Alle sales en after-sales activiteiten van Arend Auto worden door ons voortgezet en de 40 werknemers zijn bij ons in dienst gekomen. U kunt nu dus ook bij ons terecht aan de Donauweg 11 (A’dam West) en aan de Joan Muyskenweg 14 (A’dam Zuid-Oost) in Amsterdam.

    Lees verder
  • Jubilarissen in de bloemen gezet

    Sleutelen kan Bram Dijkstra als de beste, elk technisch probleem lost hij op. Geen wonder met maar liefst 20 jaar ervaring bij Autobedrijf Nieuwendijk! Natuurlijk kreeg hij felicitaties en bloemen bij zijn 4e lustrum.

    Lees verder
  • Culinaire verrassing voor mevrouw Bartling

    Begin augustus verrasten wij een van onze klanten met een fantastisch cadeau. Onder alle klanten die in het eerste half jaar een Nissan bij ons kochten verlootten wij een exclusief 6-gangendiner voor twee bij sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Dat wordt genieten voor de winnares, mevrouw Bartling!

    Lees verder
  • Hungarian Heat

    As a contrast to yesterday’s wet Qualifying session, the Hungaroring basked in searing sun for the Grand Prix, bringing tyre management considerations to the fore. Both Carlos and Nico Hülkenberg made strong starts, but it proved hard work moving up the order thereafter.

    Lees verder