Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

  Dacia introduceert een stoere Série Limitée Blackshadow-uitvoering van de populaire Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model een chique en elegante uitstraling. De Duster Série Limitée Blackshadow is leverbaar met de TCe 125-benzine- en dCi 110-dieselmotor met vóór- of vierwielaandrijving. De prijzen beginnen bij 20.090 euro. De Duster Série Limitée Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in de showroom.

  Lees verder
 • Nissan 350z Roadster afgeleverd

  Onze collega Freddy van der Veer had een goede dag. Nog maar kort in dienst mocht hij een Nissan 350z afleveren. Uiteraard was ook Albert van der Steeg, die de auto in ontvangst nam, zeer in zijn nopjes!

  Lees verder
 • Groupe Renault continued its growth and reached a record operating margin in the 1st half of 2016

  “The first half results demonstrate the relevance of our strategy. Success of our new models, our regional diversification and all employees engagement have allowed the group to set a new record for its first half operating margin and to have confidence in the outlook for the full year”, said Carlos Ghosn, Chairman and Chief Executive Officer of Renault.

  Lees verder
 • Drone kruist degens met GT-R op Silverstone

  Nissan heeft de presentatie van de nieuwe GT-R opgeluisterd met een spectaculaire stunt. Op het circuit van Silverstone nam de legendarische sportauto het op tegen een van de snelst accelererende FPV (First Person View) racedrones ter wereld. In de sprint is de drone de GT-R wel te snel af, maar op topsnelheid legt hij het af tegen Nissans sportauto.

  Lees verder
 • Concours d’Elégance Paleis Het Loo: Renault presenteert 115 jaar autosporthistorie

  SCHIPHOL-RIJK – Renault toont tijdens het Concours d’Elégance op Paleis Het Loo (2-3 juli 2016) een dertigtal bijzondere modellen uit de 115 jaar autosporthistorie van de autofabrikant. Onder meer de allereerste Grand Prix auto van Renault; het Type AK uit 1906, de Renault 40 CV (1926) en de Nervasport (1934) krijgen een prachtig podium. De afdeling ‘Histoire & Collection’ van het Franse Renault SA stelt deze unieke modellen beschikbaar voor het Nederlandse klassiekerevenement.

  Lees verder
 • Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

  Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth. Dacia heeft de naam Robust gekozen uit zo’n drieduizend namen die via een oproep op sociale media waren ingezonden.

  Lees verder