Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Renault, Alpine en Dacia met veel nieuws naar de Autosalon van Genève

  SCHIPHOL-RIJK – Renault, Alpine en Dacia presenteren veel nieuws op de Autosalon van Genève en maken het programma bekend van de twee persdagen op 7 en 8 maart 2017.

  Lees verder
 • Dacia lanceert nieuwe Série Limitée Stepway voor Sandero, Dokker, Lodgy en Duster

  De nieuwe Dacia Logan MCV StepwayDe succesvolle Stepway-familie krijgt versterking van de Dacia Logan MCV, die na de Sandero, Dokker en Lodgy als vierde Stepway-model aan het aanbod wordt toegevoeg …

  Lees verder
 • Jubileum Kees Nieuwendijk

  Op 1 februari werkte onze algemeen directeur Kees Nieuwendijk precies 25 jaar met veel plezier bij Autobedrijf Nieuwendijk. Hij werd verrast met een uitgebreid ontbijt, bloemen, cadeaus, mooie woorden én een surpriseborrel. Blij verrast nam hij alle felicitaties in ontvangst. Wij hopen dat Kees nog heel lang aan het roer blijft staan van ons mooie familiebedrijf.

  Lees verder
 • Dacia introduceert nieuwe range

  Bijna volledige Dacia-gamma vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway nu met nieuw interieur en exterieur. Dokker, Dokker Van en Lodgy ook vernieuwd. Voor het eerst levert Dacia een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier. Verkoop Dacia blijft groeien. Nieuw verkooprecord: eind oktober stond de teller op meer dan 477.900 exemplaren wereldwijd – een groei van 6%. Efficiënte Dacia-fabrieken kunnen voldoen aan groeiende vraag naar nieuwe Dacia modellen.

  Lees verder
 • Dacia introduceert de Série Limitée Duster Blackshadow

  Dacia introduceert een stoere Série Limitée Blackshadow-uitvoering van de populaire Duster. Dankzij diverse hoogglans zwarte details heeft het model een chique en elegante uitstraling. De Duster Série Limitée Blackshadow is leverbaar met de TCe 125-benzine- en dCi 110-dieselmotor met vóór- of vierwielaandrijving. De prijzen beginnen bij 20.090 euro. De Duster Série Limitée Blackshadow is per direct te bestellen en staat vanaf half oktober in de showroom.

  Lees verder
 • Nissan 350z Roadster afgeleverd

  Onze collega Freddy van der Veer had een goede dag. Nog maar kort in dienst mocht hij een Nissan 350z afleveren. Uiteraard was ook Albert van der Steeg, die de auto in ontvangst nam, zeer in zijn nopjes!

  Lees verder
 • Groupe Renault continued its growth and reached a record operating margin in the 1st half of 2016

  “The first half results demonstrate the relevance of our strategy. Success of our new models, our regional diversification and all employees engagement have allowed the group to set a new record for its first half operating margin and to have confidence in the outlook for the full year”, said Carlos Ghosn, Chairman and Chief Executive Officer of Renault.

  Lees verder
 • Drone kruist degens met GT-R op Silverstone

  Nissan heeft de presentatie van de nieuwe GT-R opgeluisterd met een spectaculaire stunt. Op het circuit van Silverstone nam de legendarische sportauto het op tegen een van de snelst accelererende FPV (First Person View) racedrones ter wereld. In de sprint is de drone de GT-R wel te snel af, maar op topsnelheid legt hij het af tegen Nissans sportauto.

  Lees verder
 • Concours d’Elégance Paleis Het Loo: Renault presenteert 115 jaar autosporthistorie

  SCHIPHOL-RIJK – Renault toont tijdens het Concours d’Elégance op Paleis Het Loo (2-3 juli 2016) een dertigtal bijzondere modellen uit de 115 jaar autosporthistorie van de autofabrikant. Onder meer de allereerste Grand Prix auto van Renault; het Type AK uit 1906, de Renault 40 CV (1926) en de Nervasport (1934) krijgen een prachtig podium. De afdeling ‘Histoire & Collection’ van het Franse Renault SA stelt deze unieke modellen beschikbaar voor het Nederlandse klassiekerevenement.

  Lees verder
 • Alle Dacia’s nu ook als Série Limitée Robust

  Dacia introduceert opnieuw een Série Limitée voor alle modellen: de Série Limitée Robust. De standaarduitrusting biedt onder meer geïntegreerde mistlampen voor en een audiosysteem (Plug & Radio) met USB-aansluiting en Bluetooth. Dacia heeft de naam Robust gekozen uit zo’n drieduizend namen die via een oproep op sociale media waren ingezonden.

  Lees verder