Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Prijzen nieuwe Renault Captur zijn bekend

  Renault maakt de prijzen van de nieuwe Renault Captur bekend. De Captur, in 2014, 2015 en 2016 de bestverkochte auto in de particuliere markt in Nederland, is leverbaar vanaf € 19.190, -. Renault introduceert tevens de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De levering start in juni 2017.

  Lees verder
 • Nieuw: Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway

  Dacia introduceert de Logan MCV als Série Limitée Stepway. Deze speciale versie van de Logan MCV onderscheidt zich met stoere designkenmerken en een grotere bodemvrijheid. Verder heeft deze uitvoering een extra riante uitrusting voor een zeer aantrekkelijke prijs vanaf 16.880 euro. De Logan MCV Série Limitée Stepway is vanaf april te bestellen en staat eind mei bij de Dacia dealer in de showroom.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Captur, met extra allure

  Renault presenteert op de Autosalon in Genève de nieuwe Captur. Met een upgrade van het exterieur, het interieur en nieuwe features is deze B-segment crossover klaar om het succes voort te zetten en zijn leidende positie in Europa (verkoopaantal van 215.670 in 2016) vast te houden.

  Lees verder
 • Nieuwe MICRA gelanceerd!

  De Nissan MICRA is compleet vernieuwd. De 5e generatie MICRA is strakker en stoerder dan zijn voorganger. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie en uitstekende behendigheid, biedt de nieuwe Nissan MICRA een inspirerende rijervaring.

  Lees verder
 • Mike 5 jaar in dienst

  Woensdag 1 maart werd Mike Runge verrast met een prachtig boeket bloemen. Onze verkoopadviseur was die dag precies 5 jaar bij ons in dienst. Wij feliciteren Mike van harte en wensen hem nog heel veel plezierige jaren bij ons bedrijf.

  Lees verder
 • Renault en RTL lanceren nieuwe Extreme Roadtrip

  Het speciaal voor Renault ontwikkelde ‘online format’ Extreme Roadtrip start vandaag een tweede serie. In deze reeks gaan influencers en beste vrienden Giel de Winter (StukTV) en Jay Jay Boske (Expeditie Robinson) op een spectaculaire reis langs extreme sports locaties in IJsland.

  Lees verder
 • Renault, Alpine en Dacia met veel nieuws naar de Autosalon van Genève

  SCHIPHOL-RIJK – Renault, Alpine en Dacia presenteren veel nieuws op de Autosalon van Genève en maken het programma bekend van de twee persdagen op 7 en 8 maart 2017.

  Lees verder
 • Dacia lanceert nieuwe Série Limitée Stepway voor Sandero, Dokker, Lodgy en Duster

  De nieuwe Dacia Logan MCV StepwayDe succesvolle Stepway-familie krijgt versterking van de Dacia Logan MCV, die na de Sandero, Dokker en Lodgy als vierde Stepway-model aan het aanbod wordt toegevoeg …

  Lees verder
 • Jubileum Kees Nieuwendijk

  Op 1 februari werkte onze algemeen directeur Kees Nieuwendijk precies 25 jaar met veel plezier bij Autobedrijf Nieuwendijk. Hij werd verrast met een uitgebreid ontbijt, bloemen, cadeaus, mooie woorden én een surpriseborrel. Blij verrast nam hij alle felicitaties in ontvangst. Wij hopen dat Kees nog heel lang aan het roer blijft staan van ons mooie familiebedrijf.

  Lees verder
 • Dacia introduceert nieuwe range

  Bijna volledige Dacia-gamma vernieuwd: de Logan MCV, de Sandero en de Sandero Stepway nu met nieuw interieur en exterieur. Dokker, Dokker Van en Lodgy ook vernieuwd. Voor het eerst levert Dacia een automatische EDC-transmissie (Efficient Dual Clutch) in de Duster, voor nog meer rijplezier. Verkoop Dacia blijft groeien. Nieuw verkooprecord: eind oktober stond de teller op meer dan 477.900 exemplaren wereldwijd – een groei van 6%. Efficiënte Dacia-fabrieken kunnen voldoen aan groeiende vraag naar nieuwe Dacia modellen.

  Lees verder