Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuwe elektromotor voor Renault ZOE: meer kracht, snelheid en rijplezier voor Europa’s bestverkochte EV

  Renault presenteert de ZOE voor modeljaar 2018. Behalve het licht gewijzigde aanbod is Europa’s bestverkochte elektrische auto ook voorzien van een nieuwe elektromotor. Deze R110-motor die debuteert in de Renault ZOE levert 80 kW (109 pk) en staat garant voor een krachtigere acceleratie en meer rijplezier.

  Lees verder
 • Nieuwe LEAF nu in de showroom!

  Hij is er, de volledig nieuwe Nissan LEAF! De langverwachte opvolger van ’s werelds bestverkochte elektrische auto biedt een grotere opslagcapaciteit, een krachtigere motor en een toegenomen actieradius. De nieuwe LEAF staat nu bij ons in de showroom! Kom snel kennismaken!

  Lees verder
 • Sportief bezig

  Vijf sportieve collega’s namen eind januari deel aan de recreatieloop Uithoorns Mooiste. Zij vielen op in hun knalgele Nieuwendijkshirts en zetten een scherpe tijd neer.

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Mégane R.S.

  Liefhebbers verheugden zich lange tijd op de onthulling van de derde generatie Renault Mégane R.S., die in september 2017 op de autoshow van Frankfurt (IAA) zijn wereldpremière beleefde. Het doel was om, net als bij zijn twee voorgangers, een toonaangevende ‘hot hatch’ in de high-performance-klasse van het C-segment te ontwikkelen. Om dat te bereiken, zit de Mégane R.S. boordevol expertise en passie van Renault Sport.

  Lees verder
 • Luisteraars 538 verblijven 4 dagen in nieuwe Dacia Duster

  Blijf erin en win: 4 dagen, 4 deelnemers en 4 wielen. Vier luisteraars van Radio 538 maken kans om een Dacia Duster te winnen tijdens de actie Blijf erin en win. Wie van hen het langst blijft zitten in de Dacia Duster die bij Radio 538 staat – uiteindelijk vier dagen – én het finalespel wint, krijgt de auto mee naar huis.

  Lees verder
 • Meneer Fokker won de Dacia voetbalreis naar Udinese!

  Tijdens de Dacia Hattrick dagen afgelopen oktober, was er naast veel extra voordeel op de modellen van Dacia ook een hele mooie prijs te winnen. Meneer de Fokker en zijn broer scoorden maximaal en woonden een Serie A wedstrijd van Udinese bij in de Dacia Arena!

  Lees verder
 • Renault Nieuwendijk levert 1.000ste elektrische ZOE aan OMD Nederland

  Eind december kreeg OMD, het full service mediabureau binnen de Omnicom Media Group, haar nieuwe Renault ZOE Z.E. 40 afgeleverd. Het mediabedrijf zet de 100% elektrische Renault ZOE in als poolauto om haar medewerkers emissievrij naar klanten te laten rijden. De auto werd afgeleverd door Timo Peters in onze vestiging in Aalsmeer.

  Lees verder
 • 2017: Renault Clio bestverkochte auto van Nederland

  Renault blikt terug op een uitstekend verkoopjaar. De Renault Clio werd voor het eerst het meest verkochte model in 2017 in Nederland met maar liefst 11.778 stuks. De Renault Clio is net als alle andere modellen van Renault ontworpen door Laurens van den Acker, Senior Vice President Corporate Design bij Groupe Renault.

  Lees verder
 • Prijzen Nissan LEAF bekend

  De volledige prijslijst van de nieuwe Nissan Leaf 40 kWh is bekend. Prijzen beginnen bij 33.990 euro, maar kunnen oplopen tot een kleine 40 mille. De prijs van 33.990 euro geldt voor de Visia-uitvoering, het instapmodel.

  Lees verder
 • LET OP: DE ROUTE NAAR ONZE VESTIGING LIJNDEN IS AANGEPAST!

  Sinds begin december zijn de wegen welke u voorheen gebruikte om naar onze vestiging te kunnen komen, aangepast. Komt u met de auto naar Renault Nieuwendijk Lijnden? Dan hoeft u niet meer om te rijden via de Schipholweg, zie hier de nieuwe routebeschrijving.

  Lees verder