Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuwe Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway in de showroom!

  De nieuwe Logan MCV Série Limitée Stepway is in onze showrooms gearriveerd! De timing is perfect, want van 18 tot en met 28 mei 2017 zijn het weer de ‘Dacia Deelt Uit Dagen’. Tijdens deze actieperiode heeft ieder klant bij aanschaf van een nieuwe Dacia keuze uit drie cadeaus ter waarde van € 500,-.

  Lees verder
 • Nieuwe website Autobedrijf Nieuwendijk online!

  Na een lange tijd hard werken is het dan eindelijk zo ver; onze nieuwe website(s) staat online! En dat is niet het enige, ook onze huisstijl en logo’s zijn vernieuwd. Er moet nog veel gebeuren, maar tot nu toe zijn wij erg trots op het resultaat!

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Koleos

  Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De nieuwe Koleos is per direct te bestellen en staat in juni bij ons in de showroom!

  Lees verder
 • Jos Kok 25 jaar in dienst

  Maandag 1 mei feliciteerden wij onze collega Jos Kok, werkzaam in Hoofddorp, met zijn 25-jarig werkjubileum. Na een heerlijk stukje van zijn slagroomtaart en een kopje koffie kreeg Jos een groot boeket en een mooie reischeque overhandigd.

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Captur zijn bekend

  Renault maakt de prijzen van de nieuwe Renault Captur bekend. De Captur, in 2014, 2015 en 2016 de bestverkochte auto in de particuliere markt in Nederland, is leverbaar vanaf € 19.190, -. Renault introduceert tevens de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De levering start in juni 2017.

  Lees verder
 • Nieuw: Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway

  Dacia introduceert de Logan MCV als Série Limitée Stepway. Deze speciale versie van de Logan MCV onderscheidt zich met stoere designkenmerken en een grotere bodemvrijheid. Verder heeft deze uitvoering een extra riante uitrusting voor een zeer aantrekkelijke prijs vanaf 16.880 euro. De Logan MCV Série Limitée Stepway is vanaf april te bestellen en staat eind mei bij de Dacia dealer in de showroom.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Captur, met extra allure

  Renault presenteert op de Autosalon in Genève de nieuwe Captur. Met een upgrade van het exterieur, het interieur en nieuwe features is deze B-segment crossover klaar om het succes voort te zetten en zijn leidende positie in Europa (verkoopaantal van 215.670 in 2016) vast te houden.

  Lees verder
 • Nieuwe MICRA gelanceerd!

  De Nissan MICRA is compleet vernieuwd. De 5e generatie MICRA is strakker en stoerder dan zijn voorganger. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie en uitstekende behendigheid, biedt de nieuwe Nissan MICRA een inspirerende rijervaring.

  Lees verder
 • Mike 5 jaar in dienst

  Woensdag 1 maart werd Mike Runge verrast met een prachtig boeket bloemen. Onze verkoopadviseur was die dag precies 5 jaar bij ons in dienst. Wij feliciteren Mike van harte en wensen hem nog heel veel plezierige jaren bij ons bedrijf.

  Lees verder
 • Renault en RTL lanceren nieuwe Extreme Roadtrip

  Het speciaal voor Renault ontwikkelde ‘online format’ Extreme Roadtrip start vandaag een tweede serie. In deze reeks gaan influencers en beste vrienden Giel de Winter (StukTV) en Jay Jay Boske (Expeditie Robinson) op een spectaculaire reis langs extreme sports locaties in IJsland.

  Lees verder