Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Eenvoudig boetes vermijden: aanhangwagen achter bestelauto

  Veel ondernemers haken regelmatig een aanhangwagen achter de bestelauto of lichte vrachtauto. Nog steeds gebeurt het regelmatig dat bestuurders worden beboet doordat zij geen tachograaf gebruiken. Check dus altijd of jij verplicht bent om met een tachograaf te werken!

  Lees verder
 • 7 gloednieuwe Clio’s voor Schadeherstelbedrijf ABS Pijnaker

  Vorige week mocht onze accountmanager voor de zakelijke markt Rob Kniep, 7 gloednieuwe Clio’s aan Schadeherstelbedrijf ABS Pijnaker afleveren. Ze gaan de Clio’s als vervangend vervoer inzetten bij het herstellen van schades.

  Lees verder
 • Lukas wint prijsvraag

  315 mensen deden mee aan de prijsvraag van Autobedrijf Nieuwendijk op de Feestweekbraderie in Aalsmeer. Lukas van Leeuwen telde het juiste aantal knuffels en kwam na loting als winnaar uit de bus. Blij verrast haalde hij zijn prijs bij ons op.

  Lees verder
 • Innovatieprijs voor Nissan LEAF

  Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken! Het betreft een belangrijke internationale innovatieprijs

  Lees verder
 • Nieuw hoofdstuk successtory X-TRAIL

  De nieuwe Nissan X-TRAIL – het grootste model in het Nissan-gamma – is voorzien van talrijke vernieuwingen die de kwaliteit en de verfijning aan boord nog verder verhogen.

  Lees verder
 • Nissan MICRA, Private Lease auto van het jaar

  Trotse gezichten bij Nissan. De huidige vijfde generatie van de Micra heeft de titel Private Leaseauto van het jaar binnengesleept.

  Lees verder
 • Nieuw strategisch plan gericht op records in resultaten, groei in duurzaamheid en winst

  Groupe Renault heeft Drive The Future gepresenteerd, dit is een nieuw zesjarenplan waarmee aan het eind van de planperiode een jaarlijkse omzet van meer dan 70 miljard euro en elk jaar een positieve free cash flow bereikt wordt. Het Drive The Future plan vertaalt de visie Group Renault: duurzame mobiliteit voor iedereen, nu en in de toekomst.

  Lees verder
 • Autoshow van Frankfurt (IAA): Renault presenteert toekomstvisie

  De autoshow van Frankfurt (IAA) is het toneel voor de wereldpremière van de Renault SYMBIOZ. Dit conceptmodel vertegenwoordigt de visie van Renault op de auto en zijn rol in de samenleving tot 2030: elektrisch aangedreven, autonoom, verbonden en ontworpen om volledig te integreren in het leven van de mens.

  Lees verder
 • Nieuwe LEAF onthuld!

  In Japan is op 7 september de nieuwe Nissan LEAF onthuld! Volledig elektrisch natuurlijk met een bereik dat vergroot is naar 378 km NEDC. De nieuwe LEAF zit boordevol high-tech, die zorgt voor een nieuwe manier van autorijden.

  Lees verder
 • Dacia presenteert nieuwe Duster

  Dacia presenteert de volledig nieuwe Duster! De iconische SUV van Dacia versterkt zijn aantrekkingskracht dankzij de modernere en robuustere styling en nog meer gebruiksgemak en veelzijdigheid. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de huidige generatie wordt opnieuw een spannend hoofdstuk geopend in de geschiedenis van Dacia. #AllNewDuster #Dacia.

  Lees verder