Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Jubilarissen

  Sleutelen kan Bram Dijkstra als de beste, elk technisch probleem lost hij op. Geen wonder met maar liefst 20 jaar ervaring bij Autobedrijf Nieuwendijk!

  Lees verder
 • Culinaire verrassing voor mevrouw Bartling

  Begin augustus verrasten wij een van onze klanten met een fantastisch cadeau. Onder alle klanten die in het eerste half jaar een Nissan bij ons kochten verlootten wij een exclusief 6-gangendiner voor twee bij sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Dat wordt genieten voor de winnares, mevrouw Bartling!

  Lees verder
 • Hungarian Heat

  As a contrast to yesterday’s wet Qualifying session, the Hungaroring basked in searing sun for the Grand Prix, bringing tyre management considerations to the fore. Both Carlos and Nico Hülkenberg made strong starts, but it proved hard work moving up the order thereafter.

  Lees verder
 • De nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy

  Liefhebbers kunnen zich opmaken voor nog betere prestaties en een sportiever design met de nieuwe Renault Mégane R.S. Trophy die aan de Renault Sport line-up wordt toegevoegd.

  Lees verder
 • Nieuwendijk hoofdsponsor Open Toernooi Kudelstaart

  Van zaterdag 21 juli t/m 29 juli vindt in Kudelstaart het TVK-Open plaats. Een gezellig en sportief toernooi dat dit jaar voor de 25e keer plaatsvindt. Een extra feestelijke jubileumeditie dus! Autobedrijf Nieuwendijk is natuurlijk weer van de partij als hoofdsponsor.

  Lees verder
 • Krachtpatser voor aannemingsbedrijf van Ingen

  Wat een stoere pick-up hebben wij donderdag 5 juli afgeleverd aan straat- en grondwerkbedrijf J.van Ingen b.v. in Aalsmeer!

  Lees verder
 • Groupe Renault en stad Parijs delen visie op elektrische mobiliteit

  Het stadsbestuur van Parijs en Groupe Renault willen hun kennis en vaardigheden met elkaar delen om elektrische mobiliteit voor inwoners en bezoekers van Parijs en Ile-de-France te ontwikkelen. Deze ongekende benadering van een metropool en Europa’s grootste fabrikant van elektrische auto’s getuigt van een gedeelde visie op de toekomst van mobiliteit, die staat voor uitdagingen als klimaatverandering, volksgezondheid, reisgemak, toegankelijkheid en kosten-baten.

  Lees verder
 • Alpine A110 Pure & Légende gepresenteerd tijdens Concours d’Élégance 2018

  Alpine blikt opnieuw terug op een zeer geslaagd Concours d’Élégance Paleis Het Loo. Tijdens het grootste klassiekerevenement van Nederland, dat op 29 en 30 juni en 1 juli in Apeldoorn plaatsvond, trok het Alpine display veel belangstelling dankzij de aanwezigheid van twee nieuwe uitvoeringen van de Alpine A110 en 12 klassieke modellen van het merk dat in 1955 is opgericht.

  Lees verder
 • Renault laat 120 jaar historie zien tijdens Concours d’Élégance 2018

  Het Concours d’Élégance Paleis Het Loo van afgelopen weekend is voor Renault opnieuw bijzonder succesvol verlopen. Duizenden belangstellenden en liefhebbers maakten tijdens het grootste klassiekerevenement van Nederland van dichtbij kennis met bijzondere modellen uit het heden en het verleden van Renault.

  Lees verder
 • Gaat u goed voorbereid met uw auto op vakantie?

  Gaat u deze zomer op vakantie met uw auto? Doe dan uw voordeel met deze tips!
  Het is weer zomer en dat betekent dat de kans groot is dat u binnenkort van uw vakantie gaat genieten. Als u dit jaar met uw auto op vakantie gaat vindt u hier nuttige informatie om goed voorbereid op weg te gaan.

  Lees verder