Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Laat uw ruitenwissers niet verwaarlozen

  Uit onderzoek van Markteffect in opdracht van BOVAG blijkt dat 96% van de Nederlandse automobilisten de ruitenwissers te laat vervangt. Met de herfst in volle gang en de winter in aantocht zijn ze echter van cruciaal belang voor de verkeersveiligheid.

  Lees verder
 • De nieuwe Dacia Duster

  De nieuwe generatie Dacia Duster heeft een volledig nieuw exterieurdesign en een compleet herzien interieur. Hij combineert het comfort en de terreineigenschappen van een SUV met verrassend scherpe prijzen.

  Lees verder
 • Nissan winterinspectiedag groot succes!

  Zaterdag 25 november organiseerden wij onze jaarlijkse Winterinspectiedag. Veel klanten kwamen langs om hun Nissan gratis te laten checken op tien wintergevoelige onderdelen. En zij lieten zich de erwtensoep met roggebrood goed smaken!

  Lees verder
 • Eenvoudig boetes vermijden: aanhangwagen achter bestelauto

  Veel ondernemers haken regelmatig een aanhangwagen achter de bestelauto of lichte vrachtauto. Nog steeds gebeurt het regelmatig dat bestuurders worden beboet doordat zij geen tachograaf gebruiken. Check dus altijd of jij verplicht bent om met een tachograaf te werken!

  Lees verder
 • 7 gloednieuwe Clio’s voor Schadeherstelbedrijf ABS Pijnaker

  Vorige week mocht onze accountmanager voor de zakelijke markt Rob Kniep, 7 gloednieuwe Clio’s aan Schadeherstelbedrijf ABS Pijnaker afleveren. Ze gaan de Clio’s als vervangend vervoer inzetten bij het herstellen van schades.

  Lees verder
 • Lukas wint prijsvraag

  315 mensen deden mee aan de prijsvraag van Autobedrijf Nieuwendijk op de Feestweekbraderie in Aalsmeer. Lukas van Leeuwen telde het juiste aantal knuffels en kwam na loting als winnaar uit de bus. Blij verrast haalde hij zijn prijs bij ons op.

  Lees verder
 • Innovatieprijs voor Nissan LEAF

  Nog voor de marktintroductie heeft de nieuwe Nissan LEAF al zijn eerste internationale prijs te pakken! Het betreft een belangrijke internationale innovatieprijs

  Lees verder
 • Nieuw hoofdstuk successtory X-TRAIL

  De nieuwe Nissan X-TRAIL – het grootste model in het Nissan-gamma – is voorzien van talrijke vernieuwingen die de kwaliteit en de verfijning aan boord nog verder verhogen.

  Lees verder
 • Nissan MICRA, Private Lease auto van het jaar

  Trotse gezichten bij Nissan. De huidige vijfde generatie van de Micra heeft de titel Private Leaseauto van het jaar binnengesleept.

  Lees verder
 • Nieuw strategisch plan gericht op records in resultaten, groei in duurzaamheid en winst

  Groupe Renault heeft Drive The Future gepresenteerd, dit is een nieuw zesjarenplan waarmee aan het eind van de planperiode een jaarlijkse omzet van meer dan 70 miljard euro en elk jaar een positieve free cash flow bereikt wordt. Het Drive The Future plan vertaalt de visie Group Renault: duurzame mobiliteit voor iedereen, nu en in de toekomst.

  Lees verder