Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Afsluiting Traviatastraat - onze vestiging Amstelveen blijft bereikbaar!

  Van maandag 4 juli t/m donderdag 7 juli laat de Gemeente Amstelveen asfaltwerkzaamheden uitvoeren aan de Traviatastraat. Omdat deze werkzaamheden dichtbij onze vestiging in Amstelveen zijn, willen we u graag informeren over een eventuele omleidingsroute. 

  Lees verder
 • Bent u bij het Nieuwendijk Business Experience Event?

  Op 8, 9, 10 & 11 juni organiseren wij het Nieuwendijk Business Experience Event en u bent van harte uitgenodigd. Naast 3 dagen lang extra voordeel en een grote voorraad (speciale) bedrijfswagens, hebben wij op donderdag 9 juni een erg interessante middag voor onze relaties voorbereid. Meld u nu aan voor deze interessante middag over (elektrische) mobiliteit!

  Lees verder
 • De Renault Arkana

  Renault Arkana. Alles over deze coupé SUV van het Franse merk

  De Arkana symboliseert een nieuw tijdperk voor Renault. Begin 2021 introduceerde Groupe Renault hun nieuwe strategie onder de naam Renaulution, met een sterke focus op energie, technologie en mobiliteit. De Arkana markeert het startpunt van deze nieuwe strategie. Renault is tevens het eerste merk dat met een coupé SUV komt buiten het premium segment.

  Lees verder
 • Maak 27 april t/m 3 mei alvast kennis met de nieuwe Renault MEGANE E-TECH

  Kun je niet wachten tot de nieuwe 100% elektrische Megane begin juni in onze showrooms staat? Dan ben je van harte welkom om de Megane E-Tech electric alvast te bewonderen tijdens de Preview Tour tussen 27 april en 3 mei alleen bij Renault Nieuwendijk // OOK OP KONINGSDAG BEN JE WELKOM IN AMSTERDAM ZUIDOOST!

  Lees verder
 • Dacia Jogger: nieuwe 7-zits gezinsauto staat in de startblokken

  De ‘outdoor’ gezinsauto van Dacia; met 5 of 7 zitplaatsen is de Dacia Jogger ideaal voor (grote) gezinnen. Hij is veelzijdig en maakt met zijn uiterlijk een knipoog naar avontuurlijke uitstapjes in de natuur. De auto wordt gekenmerkt door de pragmatische insteek van Dacia. Het is een auto die de ruimte biedt om met vrienden en familie en met volledige vrijheid erop uit te trekken. En we hebben goed nieuws; want hij staat nu in onze showrooms!

  Lees verder
 • Dit is de volledig nieuwe Renault Austral

  Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral.

  Lees verder
 • Team Uithoorn wint Award

  Het afgelopen jaar behaalde Nieuwendijk Uithoorn de beste klanttevredenheidsscores. Een resultaat om trots op te zijn. En een mooie Award als beloning! Wij danken u voor uw positieve feedback!

  Lees verder
 • Derde plaats Dealer of the Year!

  We behaalden de (gedeelde) derde plaats in de Dealer of the Year competitie van 2021! Tevens zijn we de grootste stijger. Trots op dit geweldige resultaat!

  Lees verder
 • Dacia Spring verkozen tot AUTOBEST ‘Best Buy Car of 2022’

  De Dacia Spring is door de internationale jury van AUTOBEST, bestaande uit autojournalisten uit 32 Europese landen, verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2022’. Met een comfortabele voorsprong werd de Spring niet alleen uitgeroepen tot de beste auto in de competitie, maar ook tot meest betaalbare.

  Lees verder
 • Modulaire dakrails van Dacia: een slimme aanvulling voor Jogger

  Lange voorwerpen vervoeren met de auto: het blijft een hele uitdaging. Is het dan echt te veel gevraagd om in enkele seconden cadeaus, een surfplank of een slee op het dak te kunnen laden? Bij Dacia niet. Zo bewijst Jogger, die werd uitgerust met modulaire dakrails, een ingenieus systeem dat functionaliteit aan esthetiek koppelt. Denis, productmanager voor Dacia Jogger, legt uit hoe deze slimme uitrusting op basis van de feedback van onze klanten en een beetje intuïtie tot stand kwam en hoe ze al snel onmisbaar zijn geworden.

  Lees verder