Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • MICRA troeft concurrentie af

  In recente tests van Autovisie en Autoweek komt de Nissan MICRA als winnaar uit de bus. De nieuwe MICRA is de ruimste, biedt het beste rijgedrag en het meeste waar voor je geld

  Lees verder
 • Nieuwendijk trakteert op een etentje

  De heer en mevrouw van der Tuuk uit Amstelveen gaven het goede antwoord op onze prijsvraag tijdens Zomerfeest Bovenkerk en wonnen daarmee een dinercheque. Wij wensen ze een smakelijk en gezellig etentje!

  Lees verder
 • QASHQAI in het nieuw

  De succesvolle Qashqai is in het nieuw gestoken. De cross-over heeft een nieuwe neus, nieuwe rijhulpsystemen en een verbeterd interieur gekregen. Wij hebben de eerste QASHQAI’s nu al binnen gekregen dus kom snel langs!

  Lees verder
 • Renault Top-3 in NL qua klantbeleving!

  Renault Nederland neemt reeds jarenlang deel aan het International After Sales Customer Satisfaction onderzoek. Onlangs zijn de 2017-resultaten gepresenteerd, en Renault heeft in Nederland hierin de 3e plaats behaald!

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Mégane R.S. met 4CONTROL vierwielbesturing en keuze uit twee chassisvarianten

  De nieuwe generatie Renault Mégane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ met 4CONTROL vierwielbesturing.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Scénic ook als luxueuze INITIALE PARIS uitvoering

  De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De uitrusting, afwerking en rijbeleving zijn van hoge klasse. De topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de INITIALE PARIS uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur.

  Lees verder
 • 10 jaar QASHQAI!

  Never change a winning team! Dit credo gaat zeker op voor de Nissan QASHQAI. Ondanks dat de concurrentie flink is toegenomen, blijft de QASHQAI de bestverkochte crossover van Europa. Daarom vieren wij de tienjarige verjaardag van de QASHQAI met voordeel voor u! Wij houden u op de hoogte van de festiviteiten die zullen volgen. In elk geval profiteert u van aantrekkelijk verjaardagssvoordeel:

  Lees verder
 • Nieuwe Dacia Logan MCV Série Limitée Stepway in de showroom!

  De nieuwe Logan MCV Série Limitée Stepway is in onze showrooms gearriveerd! De timing is perfect, want van 18 tot en met 28 mei 2017 zijn het weer de ‘Dacia Deelt Uit Dagen’. Tijdens deze actieperiode heeft ieder klant bij aanschaf van een nieuwe Dacia keuze uit drie cadeaus ter waarde van € 500,-.

  Lees verder
 • Nieuwe website Autobedrijf Nieuwendijk online!

  Na een lange tijd hard werken is het dan eindelijk zo ver; onze nieuwe website(s) staat online! En dat is niet het enige, ook onze huisstijl en logo’s zijn vernieuwd. Er moet nog veel gebeuren, maar tot nu toe zijn wij erg trots op het resultaat!

  Lees verder
 • Prijzen nieuwe Renault Koleos

  Renault introduceert de nieuwe Koleos in Nederland. De eerste Crossover van Renault in het D-segment combineert een robuuste uitstraling met bijzonder veel comfort en luxe. De nieuwe Koleos is per direct te bestellen en staat in juni bij ons in de showroom!

  Lees verder