Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Corona update | WIJ STAAN VOOR U KLAAR, OOK NU!

  Bij Nieuwendijk blijft u altijd welkom. Dit betekent dat onze werkplaatsen altijd geopend zullen blijven en u nu onze fysieke showrooms tijdelijk zijn gesloten – in onze online showroom 24/7 terecht kunt voor meer informatie over al onze modellen en huidige acties. Aflevering, proefrit of taxatie? Dit kan buiten op ons terrein of bij u op locatie, we zoeken graag samen met u naar een passende oplossing!

  Lees verder
 • Dacia Spring verkozen tot AUTOBEST ‘Best Buy Car of 2022’

  De Dacia Spring is door de internationale jury van AUTOBEST, bestaande uit autojournalisten uit 32 Europese landen, verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2022’. Met een comfortabele voorsprong werd de Spring niet alleen uitgeroepen tot de beste auto in de competitie, maar ook tot meest betaalbare.

  Lees verder
 • Modulaire dakrails van Dacia: een slimme aanvulling voor Jogger

  Lange voorwerpen vervoeren met de auto: het blijft een hele uitdaging. Is het dan echt te veel gevraagd om in enkele seconden cadeaus, een surfplank of een slee op het dak te kunnen laden? Bij Dacia niet. Zo bewijst Jogger, die werd uitgerust met modulaire dakrails, een ingenieus systeem dat functionaliteit aan esthetiek koppelt. Denis, productmanager voor Dacia Jogger, legt uit hoe deze slimme uitrusting op basis van de feedback van onze klanten en een beetje intuïtie tot stand kwam en hoe ze al snel onmisbaar zijn geworden.

  Lees verder
 • Laatste winnaars prijsvraag bekend!

  De Formule 1 was nooit zo spannend. De laatste race was bloedstollend en Max Verstappen mocht uiteindelijke met de eer strijken.
  Ook de laatste editie van onze prijsvraag was razend spannend. De winnaars konden dubbel juichen.

  Lees verder
 • De eerste rijtesten van de nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric

  Het zal u niet ontgaan zijn, dat de eerste rijtesten van de nieuwe Renault Megane E-Tech 100% electric afgelopen maand gepubliceerd zijn. De belangrijkste Nederlandse automotive-media hebben de kans gekregen om als eerste te rijden met voorserie-modellen. Autovisie, ANWB en Autoweek hebben dat privilege gekregen vanwege hun rol als juryleden van Car of the Year (COTY).

  Lees verder
 • Rij slim, kies voor LPG

  LPG heeft diverse kwaliteiten, maar die zijn niet allemaal even bekend: het is milieuvriendelijk, veilig en voordelig in het gebruik. In deze tijd van voortdurend stijgende brandstofprijzen en de noodzaak om CO2-emissies te beperken, maakt LPG het verschil. Maar, vraagt u zich af, is het niet lastig om op LPG te rijden? Om LPG te tanken? Damiaan, Verantwoordelijke Transversale Prestaties bij het merk Dacia, vertelt over LPG, ofwel Liquefied Petroleum Gas, dat veel lof oogst bij de klanten van Dacia die een Bi-Fuel-model rijden.

  Lees verder
 • Rijden met de nieuwe Dacia Duster: de authentieke SUV

  Shockingly affordable… De Duster, die sinds 2010 wordt geleverd voor de prijs van een stadsauto, heeft het SUV-segment op zijn grondvesten doen schudden. Een ware revolutie door Dacia! Met meer dan 1,9 miljoen verkochte exemplaren is de Duster sinds 2019 de nummer 1 in zijn segment op de Europese SUV-markt.

  Lees verder
 • Dacia Jogger: een nieuwe kijk op de 7-zits gezinsauto

  Dacia geeft zijn ambities in het C-segment vorm met een nieuwe zevenpersoons gezinsauto. De Dacia Jogger is de vierde pilaar onder de productstrategie van Dacia. Dacia werkt nu aan een nieuwe grote gezinsauto met plaats voor zeven personen, die het gamma van de onlangs gepresenteerde, volledig elektrische stadsauto Spring, de compacte Sandero en de nieuw Duster nog verder aanvult.

  Lees verder
 • Kom langs voor de winteractie!

  Vorst op komst! Nog geen wintercheck laten doen? Maak snel een afspraak.
  Wij controleren uw auto zorgvuldig op tien vitale punten en u gaat veilig de winter in. De wintercheck is gratis met een klantenpas!

  Lees verder
 • Dacia Spring in finale Autobest 2022

  Dacia Spring werd uitgeroepen tot Autobest-finalist van de grote prijs Best Buy Car Europe 2022. Dacia Spring, die vanaf komende maand in de showroom staat, belichaamt de elektrische revolutie.

  Lees verder