Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

  Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

  Lees verder
 • Dacia, 15 jaar succes in Europa

  Van een enkel model tot een uitgebreid, gevarieerd assortiment en 6,5 miljoen klanten – sinds 2005 heeft Dacia de autosector getransformeerd. We blikken terug op vijftien jaar succes: van de lancering van de Logan tot de onthulling van de 100% elektrische Spring Concept.

  Lees verder
 • Renault Clio en Captur E-TECH: De prijzen zijn bekend!

  Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe CLIO E-TECH Hybrid 140 en CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160. Het gaat hier om de ‘full hybrid’-versie van de CLIO en de plug-in hybrideversie1 van de CAPTUR die beiden per direct te bestellen en na de zomer bij onze vestigingen te bezichtigen zijn.

  Lees verder
 • Nieuwendijk komt naar u toe!

  Ook nu de wereld er anders uitziet staan wij graag voor u klaar met onze vertrouwde service. Vindt u het niet prettig om ons te bezoeken, dan kunt u gebruik maken van onze TAKE GOOD CARe service.

  Lees verder
 • Renault Nieuwendijk Amsterdam West is klaar voor de toekomst!

  De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om onze vestiging in Amsterdam West klaar te maken voor de toekomst. Er is een nieuwe wasstraat in gebruik genomen en het pand heeft een opfrisbeurt gehad. Daarnaast hebben we onlangs negen elektrische laadpalen in gebruik genomen.

  Lees verder
 • Vestiging Aalsmeer breidt uit

  Onze vestiging in Aalsmeer gaat uitbreiden! Sinds eind vorig jaar onze vestiging in Amsterdam West is gesloten, hebben wij een tekort aan kantoorruimte en showroom om de nieuwe modellen in te tonen. Begin 2020 is er daarom besloten om onze vestiging in Aalsmeer uit te breiden met extra showroomruimte aan de zijkant van het pand en kantoren op de eerste verdieping.

  Lees verder
 • Nieuwendijk steunt onze zorghelden

  Vanuit de autobranche is een bijzonder initiatief ontstaan om de mensen in de zorg een handje te helpen; de #zorgheldenauto. Bij dit initiatief worden auto’s beschikbaar gesteld voor zorghelden die niet beschikken over een auto en met het openbaar vervoer moeten reizen. Natuurlijk steunen ook wij deze actie. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

  Lees verder
 • Rozen voor onze collega’s

  We hebben al onze collega’s verrast met een mooie bos rozen. In deze turbulente tijd spannen onze mensen zich extra in om onze klanten optimaal te helpen en daar zijn we hen erg dankbaar voor!

  Lees verder
 • Nieuwendijk support SV Ouderkerk

  Autobedrijf Nieuwendijk draagt SV Ouderkerk een warm hart toe en is toegetreden tot de Businessclub. Met onze steun hopen wij dat de voetbalclub het niveau van de zondagselectie naar een hoger plan kan brengen en daarmee meer kijkers langs de lijn en een volle kantine zal trekken.

  Lees verder
 • Collega Timo overhandigt gloednieuwe CLIO aan winnares ‘The voice of Holland’

  Sophia Kruithof (17) is de trotse winnaar van het tiende seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The voice of Holland’. Collega Timo Peters mocht in de vestiging Aalsmeer de sleutels van de nieuwe Clio aan haar overhandigen!

  Lees verder