Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Trots op 2e plaats Dealer van het jaar!

  Autobedrijf Nieuwendijk behaalde de 2e plaats in de Renaultdealer van het Jaar 2022-competitie. Ook in de ranglijst van Daciadealers wisten wij de tweede plaats binnen te halen. En dus was het vorige week feest op alle vestigingen van ons bedrijf. Met de felicitaties van Renault en Dacia Nederland. Voor al onze medewerkers was er taart en een leuk presentje.

  Lees verder
 • renault arkana op een mooie weg

  Renault Arkana: Alle prijzen op een rij

  De Renault Arkana is bij Autobedrijf Nieuwendijk verkrijgbaar vanaf € 35.190. Dat is inclusief inruilvoordeel van maar liefst € 1000. Hieronder lees je verschillende prijzen van de motoren, uitvoeringen en opties. 

  Lees verder
 • Jaarlijkse donaties voor goede doelen

  Ook dit jaar kregen verschillende organisaties een donatie van ons. In totaal ging het om ruim 19.000 euro, verspreid over 120 goede doelen, gekozen door onze medewerkers. Het grootste deel van het totaalbedrag ging naar Leergeld Zaanstad. Deze stichting richt zich op kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen, zodat zij kunnen meedoen aan onderwijs, op school en thuis.

  Lees verder
 • een renault captur

  Renault Captur: diverse afmetingen, uitvoeringen en motoren beschikbaar!

  De Renault Captur is al jarenlang een absolute verkooptopper in het segment van de compacte SUV’s. Tussen 2013 en 2019 verkocht Renault er wereldwijd meer dan 1,2 miljoen. Niet zo gek ook, want de Captur biedt veel waar voor zijn geld. In dit artikel lees je alles over de afmetingen, uitvoeringen en motoren van de Renault Captur. Na het lezen is één ding wel duidelijk: er is echt voor iedereen een geschikte Captur.

  Lees verder
 • Team Uithoorn wint Award

  Het afgelopen half jaar behaalde Nieuwendijk Uithoorn de beste klanttevredenheidsscores van alle Nieuwendijkvestigingen. Een resultaat om trots op te zijn. Wij danken u voor uw positieve feedback!

  Lees verder
 • Nieuwendijk Business Experience Event groot succes

  Het Nieuwendijk Business Experience Event was een groot succes. Met als hoogtepunt op donderdag 9 juni een erg interessante middag over elektrische mobiliteit. Onze relaties zijn een stuk wijzer geworden over dit onderwerp. Wilt u er ook meer van weten? Neem contact op met ons Business Team!

  Lees verder
 • De Renault Arkana

  Renault Arkana: uitvoeringen, kleuren, afmetingen en meer

  De Arkana symboliseert een nieuw tijdperk voor Renault. Begin 2021 introduceerde Groupe Renault hun nieuwe strategie onder de naam Renaulution, met een sterke focus op energie, technologie en mobiliteit. De Arkana markeert het startpunt van deze nieuwe strategie. Renault is tevens het eerste merk dat met een coupé SUV komt buiten het premium segment.

  Lees verder
 • Dacia Jogger: nieuwe 7-zits gezinsauto staat in de startblokken

  De ‘outdoor’ gezinsauto van Dacia; met 5 of 7 zitplaatsen is de Dacia Jogger ideaal voor (grote) gezinnen. Hij is veelzijdig en maakt met zijn uiterlijk een knipoog naar avontuurlijke uitstapjes in de natuur. De auto wordt gekenmerkt door de pragmatische insteek van Dacia. Het is een auto die de ruimte biedt om met vrienden en familie en met volledige vrijheid erop uit te trekken. En we hebben goed nieuws; want hij staat nu in onze showrooms!

  Lees verder
 • Dit is de volledig nieuwe Renault Austral

  Renault introduceert een volledig nieuwe, ambitieuze SUV: de Austral. Met dit model wil Renault zijn wereldwijde positie in het C-segment – het belangrijkste van de automarkt – versterken. Renault startte een nieuw offensief in dit segment met de Arkana en nieuwe Megane E-Tech electric, dat nu een vervolg krijgt met de nieuwe Austral.

  Lees verder
 • Derde plaats Dealer of the Year!

  We behaalden de (gedeelde) derde plaats in de Dealer of the Year competitie van 2021! Tevens zijn we de grootste stijger. Trots op dit geweldige resultaat!

  Lees verder