Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nissan zet batterijtechnologie in voor duurzaam wonen

  Nissan verbreedt zijn werkterrein en biedt in Nederland innovatieve producten en services aan gericht op wonen en energieopslag. Deze zomer worden in Voorhout 33 woningen opgeleverd met een xStorage-thuisbatterij voor de opslag van zonne-energie.

  Lees verder
 • Renault bundelt krachten met “Solo: A Star Wars Story” om klanten een ‘alternative road’ te bieden

  Renault werkt samen met “Solo: A Star Wars Story” om klanten een enerverende ervaring te bieden voorafgaande aan de lancering van de nieuwe Star Wars-film die vanaf 23 mei 2018 in de Nederlandse bioscopen te zien is.

  Lees verder
 • Formula One Bahrain Grand Prix

  Renault Sport Formula One Team’s Nico Hülkenberg took a fine sixth position in today’s fast-paced and strategic Gulf Air Bahrain Grand Prix. Nico ran as high as P4 during his two-stop strategy race, where he ran a Supersoft-Soft-Supersoft tyre strategy. Carlos Sainz was unfortunate to finish just shy of the points, crossing the line in P11.

  Lees verder
 • Renault officieel partner van Dutch Design Week

  Dutch Design Week (DDW) is in zestien jaar uitgegroeid tot het grootste designevenement van Noord-Europa, met 335.000 bezoekers en 2.600 designers verdeeld over 110 locaties in Eindhoven. Het designevent brengt relevante meningen, ontwikkelingen en bewegingen in de wereld van design en innovatie samen.

  Lees verder
 • Eerste Alpine Centre in Nederland opent deuren

  Na de introductie van de gelimiteerde Alpine A110 Première Edition in maart 2017 en de lancering van de nieuwe productieversies A110 Pure en A110 Légende is nu het Nederlandse dealernetwerk operationeel met de opening van Alpine Centre Soestdijk. De eerste van de twee gespecialiseerde Alpine vertegenwoordigers voor Nederland werd geopend op 23 maart 2018.

  Lees verder
 • ‘Wij zoeken geen autoverkopers’

  Er zijn grote veranderingen gaande in de autowereld. En dus ook bij Renault. Daarom zoekt Renault mensen met een ‘Passion for Life’, die uit ervaring zien dat de wereld snel verandert. En die veranderingen niet uit de weg gaan, maar met passie omarmen en samen met Renault naar vernieuwing zoeken.

  Lees verder
 • Eerste Dacia Duster afgeleverd in Aalsmeer

  Begin januari werd de nieuwe Dacia Duster geintroduceerd. Het populaire model viel bij velen, waaronder echte Dacia fans, goed in de smaak. Onlangs mochten wij in Aalsmeer de eerste van de nieuwe Dacia Dusters aan zo een echte ‘Dacia-fan’ afleveren!

  Lees verder
 • Renault presenteert nieuwe 1.3-liter TCe benzinemotor

  Renault presenteert een nieuwe 1,3-liter benzinemotor met directe injectie en turbocompressor, ontwikkeld door de Alliantie in samenwerking met Daimler. Deze krachtbron debuteert op de Autosalon van Genève en wordt in eerste instantie leverbaar voor de Renault Captur en Scénic.

  Lees verder
 • 5 MILJOEN MENSEN ZIJN DOL OP DACIA!

  Onlangs werd de mijlpaal van 5 miljoen verkochte voertuigen sinds 2004 bereikt, en 1 miljoen in Frankrijk. In minder dan 15 jaar is het modellenaanbod van Dacia uitgegroeid tot 6 modellen, zonder af te wijken van een belangrijk basisprincipe: de beste prijs-prestatieverhouding op de markt.

  Lees verder
 • Alpine toont twee nieuwe versies A110 op Autosalon Genève

  De nieuwe Alpine A110 Pure en A110 Légende blijven trouw aan de tijdloze principes van een compact formaat, laag gewicht en wendbaarheid waar Alpine bekend om staat. Beide uitvoeringen hebben dezelfde aluminium structuur, 252 pk (185 kW) sterke 1,8-liter turbomotor, zeventraps DCT-transmissie en double-wishbone voor- en achterwielophanging.

  Lees verder