Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuw strategisch plan gericht op records in resultaten, groei in duurzaamheid en winst

  Groupe Renault heeft Drive The Future gepresenteerd, dit is een nieuw zesjarenplan waarmee aan het eind van de planperiode een jaarlijkse omzet van meer dan 70 miljard euro en elk jaar een positieve free cash flow bereikt wordt. Het Drive The Future plan vertaalt de visie Group Renault: duurzame mobiliteit voor iedereen, nu en in de toekomst.

  Lees verder
 • Autoshow van Frankfurt (IAA): Renault presenteert toekomstvisie

  De autoshow van Frankfurt (IAA) is het toneel voor de wereldpremière van de Renault SYMBIOZ. Dit conceptmodel vertegenwoordigt de visie van Renault op de auto en zijn rol in de samenleving tot 2030: elektrisch aangedreven, autonoom, verbonden en ontworpen om volledig te integreren in het leven van de mens.

  Lees verder
 • Nieuwe LEAF onthuld!

  In Japan is op 7 september de nieuwe Nissan LEAF onthuld! Volledig elektrisch natuurlijk met een bereik dat vergroot is naar 378 km NEDC. De nieuwe LEAF zit boordevol high-tech, die zorgt voor een nieuwe manier van autorijden.

  Lees verder
 • Dacia presenteert nieuwe Duster

  Dacia presenteert de volledig nieuwe Duster! De iconische SUV van Dacia versterkt zijn aantrekkingskracht dankzij de modernere en robuustere styling en nog meer gebruiksgemak en veelzijdigheid. Na meer dan een miljoen verkochte exemplaren van de huidige generatie wordt opnieuw een spannend hoofdstuk geopend in de geschiedenis van Dacia. #AllNewDuster #Dacia.

  Lees verder
 • MICRA troeft concurrentie af

  In recente tests van Autovisie en Autoweek komt de Nissan MICRA als winnaar uit de bus. De nieuwe MICRA is de ruimste, biedt het beste rijgedrag en het meeste waar voor je geld

  Lees verder
 • Nieuwendijk trakteert op een etentje

  De heer en mevrouw van der Tuuk uit Amstelveen gaven het goede antwoord op onze prijsvraag tijdens Zomerfeest Bovenkerk en wonnen daarmee een dinercheque. Wij wensen ze een smakelijk en gezellig etentje!

  Lees verder
 • QASHQAI in het nieuw

  De succesvolle Qashqai is in het nieuw gestoken. De cross-over heeft een nieuwe neus, nieuwe rijhulpsystemen en een verbeterd interieur gekregen. Wij hebben de eerste QASHQAI’s nu al binnen gekregen dus kom snel langs!

  Lees verder
 • Renault Top-3 in NL qua klantbeleving!

  Renault Nederland neemt reeds jarenlang deel aan het International After Sales Customer Satisfaction onderzoek. Onlangs zijn de 2017-resultaten gepresenteerd, en Renault heeft in Nederland hierin de 3e plaats behaald!

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Mégane R.S. met 4CONTROL vierwielbesturing en keuze uit twee chassisvarianten

  De nieuwe generatie Renault Mégane R.S. wordt de eerste auto in het segment van de ‘hot hatchback’ met 4CONTROL vierwielbesturing.

  Lees verder
 • Nieuwe Renault Scénic ook als luxueuze INITIALE PARIS uitvoering

  De nieuwe Renault Scénic en Grand Scénic zijn nu ook leverbaar in de luxueuze uitvoering INITIALE PARIS. De uitrusting, afwerking en rijbeleving zijn van hoge klasse. De topversie vertegenwoordigt het beste dat Renault te bieden heeft op het gebied van luxe, zoals ook te zien is bij de INITIALE PARIS uitvoeringen van de Espace, Koleos, Talisman en Captur.

  Lees verder