Laatste nieuws
Blijf altijd op de hoogte


 • Nieuwe elektrische Renault TWINGO: de prijzen zijn bekend!

  Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe TWINGO Electric. De volledig elektrisch aangedreven variant van de karaktervolle stadsauto is leverbaar vanaf € 20.590,-. Bovendien komt de TWINGO Electric in aanmerking voor de overheidssubsidie van € 4.000,- voor particulieren bij koop of private lease. *

  Lees verder
 • Amsterdam breidt milieuzone uit per 1 november

  De gemeente Amsterdam breidt de milieuzone uit per 1 november 2020, waarbij de Ring A10 als grens gaat gelden. Vanaf dan mogen alleen dieselvoertuigen met emissieklasse 4 of hoger binnen de ring rijden. Nieuw is dat de regels ook gaan gelden voor personenauto’s met dieselmotor.

  Lees verder
 • Pand Uithoorn opgefrist

  Is het u al opgevallen? Wij hebben de afgelopen maanden gebruikt om ons pand op te knappen. Zowel binnen als buiten is alles opnieuw in de verf gezet, de vloer is gereinigd en de garage heeft nieuwe roldeuren gekregen.

  Lees verder
 • Renault ZOE best verkochte elektrische auto

  De elektrische Zoe van Renault was in de eerste helft van dit jaar de bestverkochte elektrische auto in Europa. Met 37.540 verkochte exemplaren en een verkoopstijging van bijna 50 procent scoort de Zoe beter dan Tesla en andere concurrenten. In juni werden er maar liefst 11.000 Zoe’s verkocht in Europa.

  Lees verder
 • Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

  De Renault CLIO en CAPTUR zijn nu ook leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. De fiscale waarde van deze rijk uitgeruste en gunstig geprijsde versies is zo laag mogelijk, voor een zo laag mogelijke bijtelling als de auto zowel zakelijk als privé gebruikt wordt.

  Lees verder
 • De prijzen van de nieuwe MEGANE zijn bekend!

  De prijzen zijn bekend van de nieuwe MEGANE. Direct vanaf de introductie zijn verschillende varianten beschikbaar die niet alleen particulieren, maar vooral ook zakelijke klanten zullen aanspreken. Het aanbod bestaat uit zes uitrustingsniveaus, waaronder twee onder het nieuwe Business-label. Bovendien is de nieuwe MEGANE nu ook leverbaar met plug-in hybride-aandrijving.

  Lees verder
 • Persintroductie nieuwe Renault CLIO Hybrid, CAPTUR Plug-in Hybrid en MEGANE Plug-in Hybrid

  Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen breidt Renault het aanbod verder uit met drie nieuwe E-TECH hybride- en plug-in hybridevarianten die trouw zijn aan het imago van Renault: efficiënt, betaalbaar en gepositioneerd in de belangrijkste segmenten met bestsellers.

  Lees verder
 • Kruising Zwarteweg afgesloten – Nieuwendijk blijft bereikbaar!

  De provincie Noord-Holland voert in de periode van 4 t/m 26 juli werkzaamheden uit aan het kruispunt Burgemeester Kasteleinweg – Zwarteweg in Aalsmeer. Daardoor zal de kruising voor onze vestiging in Aalsmeer tijdelijk afgesloten worden. Gelukkig blijft onze vestiging wel gewoon bereikbaar!

  Lees verder
 • Renault en Dacia Live Chat: live verbinding met de verkoopadviseur in de showroom

  Om klanten extra online service te bieden en het dealernetwerk verder te digitaliseren, lanceren Renault en Dacia de ‘Live Chat’. Dit is een nieuwe live chat- en videoverbinding waarmee bezoekers op de websites van Renault.nl en Dacia.nl direct in contact komen met verkoopadviseurs van het Nederlandse Renault en Dacia dealernetwerk.

  Lees verder
 • Renault introduceert aantrekkelijke Trafic Business

  Renault introduceert de Business-uitvoering van de Trafic. Het betreft een rijk uitgevoerde en gunstige geprijsde versie met als doel een lage bijtelling voor iedereen die zijn of haar bedrijfswagen van de zaak ook privé gebruikt.

  Lees verder