GarantiePlus


Voor elke Dacia geldt een uitgebreide fabrieksgarantie van drie jaar met een maximum van 100.000 kilometer. Gebreken als gevolg van fouten tijdens de productie worden gedurende deze garantie kosteloos verholpen.

De termijn van drie jaar met een limiet van 100.000 kilometer benadrukt de kwaliteitszorg van Dacia. Onze auto’s worden met zorg ontwikkeld en gebouwd, uitgebreid getest en verlaten de fabriek pas na uitvoerige controle. U weet zeker dat het goed zit.
U kunt nu nog langer zorgeloos genieten door de garantie te verlengen tot drie jaar extra. Mocht er in die periode iets aan uw auto mankeren, dan betaalt Dacia de rekening.

 

Dacia GarantiePlus

Extra zekerheid voor een kleine prijs

Met Dacia’s GarantiePlus worden reparatiewerkzaamheden voor uw Dacia kosteloos uitgevoerd. Niet alleen bij Nieuwendijk, maar ook daarbuiten. Hiermee verlengt u de oorspronkelijke garantietermijn van uw nieuwe Dacia en beschermt u uw Dacia op een voordelige manier tegen eventuele problemen en kunt u zorgeloos genieten van puur rijplezier, kilometer na kilometer, jaar na jaar.

Download hier de GarantiePlus brochure Download hier de algemene voorwaarden van GarantiePlus

Alle voordelen van Dacia GarantiePlus

– Geen onverwachte autokosten tijdens de extra garantieperiode, dus vier of vijf jaar maximale zekerheid.
– Reparaties worden altijd uitgevoerd door ervaren Dacia-technici.
– Bij herstel worden de juiste Dacia-onderdelen gebruikt.
– GarantiePlus is verbonden aan de auto en gaat bij verkoop/inruil over naar de nieuwe eigenaar: gunstig voor inruilwaarde.
– Gratis Dacia Route Service in bijna geheel Europa.

Hoe kunt u GarantiePlus afsluiten?

Kom bij één van onze verkooppunten langs. Daar kan de eerste eigenaar, totdat de auto 1 jaar oud is, GarantiePlus afsluiten. Wacht dus niet te lang.

GarantiePlus als uw Dacia ouder dan 1 jaar is

Is uw Dacia ouder dan 1 jaar en wilt u GarantiePlus afsluiten? Dat kan totdat uw Dacia 34 maanden oud is. Daarna is het niet meer mogelijk om de garantie te verlengen.
Als uw Dacia ouder is dan 1 jaar, kunt u hier online de garantie verlengen.

Wat kost GarantiePlus?

*prijzen eenmalig en inclusief 21% assurantiebelasting
De mogelijkheden zijn afhankelijk van het model. Naast deze gebruikelijke tarieven zijn er andere combinaties (looptijd / km) mogelijk, indien gewenst: vraag hiernaar bij het afsluiten. De verzekering eindigt wanneer hetzij de looptijd afloopt, hetzij het aantal kilometers overschreden wordt. Voor de looptijd (aantal maanden) wordt uitgegaan van de datum van ingebruikname van de auto en voor de kilometerstand van ‘kilometerstand 0’.