Aankoopkeuring


Bent u van plan om een gebruikte Renault of Dacia te kopen? Dan kunt u bij Nieuwendijk een aankoopkeuring laten uitvoeren voor slechts € 99,-. Daarbij krijgt u naast de aankoopkeuring, gratis een APK-keuring!

Aankoopkeuring

Wanneer u van plan bent om een gebruikte auto bij een particulier te kopen dan is het fijn om te weten of de auto in goede technische staat is. Hierdoor voorkomt u dat u na de aanschaf wordt verrast met hoge rekeningen. Een aankoopkeuring geeft u de zekerheid over de conditie waarin de auto verkeert. Door het uitvoeren van een aankoopkeuring bent u zeker van een deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel uitgevoerd door de officiële merkdealer.

Wat houdt een aankoopkeuring precies in?

Bij de aankoopkeuring wordt de auto, die u van plan bent aan te schaffen, door ons gekeurd. Na keuring van de auto krijgt u van ons het keuringsrapport. In het rapport leest u wat de staat van onderhoud van de auto is en of er ernstige mankementen zijn. Ook krijgt u, indien deze beschikbaar is, informatie over de kilometerhistorie van de auto. Dit rapport bespreken onze serviceadviseurs samen met u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Indien u nader onderzoek wenst naar de oorzaak van eventueel geconstateerde mankementen, geven wij u vooraf een prijsopgave hiervoor.

De auto wordt gecontroleerd op 88 punten, deze zijn onderverdeeld in de categorieën:

  • Onderstel
  • Elektronica
  • Transmissie
  • Motor
  • Algemeen

Gratis APK-keuring

Naast het aanbieden van een betrouwbare aankoopkeuring voor een goede prijs, ontvangt u bij de keuring nu ook een gratis APK-keuring t.w.v. € 29,- Mocht er een reparatie nodig zijn, dan adviseren wij u van tevoren over onze all-in prijzen. Wanneer u deze combinatie van keuringen bij ons laat uitvoeren, bent u er verzekerd van dat u met een gerust hart de komende kilometers veilig zult afleggen. Én u betaalt niets voor de APK-keuring. Is dat niet mooi meegenomen?
Lees hier meer over onze APK-keuring

U bent altijd van harte welkom bij één van onze vestigingen! Wij zijn bereid u te helpen zonder afspraak. Liever hebben we dat u online een afspraak maakt of telefonisch contact opneemt met de dichtstbijzijnde vestiging zodat we de controle kunnen inplannen.

Maak online een afspraak Neem contact op met één van onze vestigingen